Jump to content

Ко стварно жели брак а ко само да прича о томе?

Оцени ову тему

Flojd

Препоручена порука

пре 2 минута, Брада рече

Али због чега имаш потребу да правдаш свој став или да тражиш од било кога одобравање :) ? Мислиш да брак није за тебе, то је твој став, можда га једном промениш, можда не, поштујем. Зашто бисмо се овде убеђивали, ко се треба женити/удавати, а ко не треба. Нек свако чини како му воља. 

Народ рече ''или Анку или камилавку'', али није баш све црно и бело :).

Ne verujem da je htela da se pravda, ali mi drago da je iznela fun facts o sebi :smeh1:. Lepo je znati ponešto o sagovorniku, a ima i zanimljivu priču.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Natasa. рече

Ne verujem da je htela da se pravda, ali mi drago da je iznela fun facts o sebi :smeh1:. Lepo je znati ponešto o sagovorniku, a ima i zanimljivu priču.

Читам задњих десетак страна и тема се претвара у: За или против брака.

Пар форумаша прича како неће да се жени и удаје, остатак у фазону: хајдете, није то толико лоше, но није баш ни добро :smeh1:, само још Нешар да улети са кола/паре/авиони/камиони и заглависмо.

• Радостан 1

'' Чашу меда јошт нико не попи што је чашом жучи не загрчи,
чаша жучи иште чашу меда, смијешане најлакше се пију. ''  
Петар II Петровић Његош

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Брада рече

Али због чега имаш потребу да правдаш свој став или да тражиш од било кога одобравање :) ?

Evo, Natasa je objasnila. 

пре 8 минута, Natasa. рече

Ne verujem da je htela da se pravda, ali mi drago da je iznela fun facts o sebi :smeh1:.

Zasto bih se vama opravdavala...nije mi ti cilj uopste da trazim odobravanje, pogotovo ne od ljudi koje poznajem preko interneta, nego su me kroz svo ovo moje forumsko delovanje mnogi pitali zasto necu da se udajem...a ja ne znam sta bih odgovorila, eto necu...ne udaje mi se :smeh1: ali rado sam podelila sa vama moje (ne)bracno iskustvo

пре 17 минута, Брада рече

Народ рече ''или Анку или камилавку'', али није баш све црно и бело :).

Nije izmedju crne i bele ima citav spektar boja 

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Natasa. рече

Ne nameće ništa on. Ja u njemu vidim razumevanje za ljudske slabosti, ali nikako i podilaženje. Slažem se da je postao stručnjak za sve i svašta, ali to valjda ide sa popularnošću.

Možda on ovde ne bi prošao tako kao na zapadu jer ovde nema toliko raspuštene slobode, ali odakle je on gde možeš da se deklarišeš kao transseksualna veverica na veganskoj ishrani dođe kao zdravorazumno osveženje. Plus što je net pun self help pozitivne psihologije i srećnih lajf koučeva, pa je takođe njegov čemer osvežavajući :smeh1:.

A to da je pozvan da za sve živo ima mišljenje-to jeste.

Sve ide dođavola... ni konzervativni gurui nisu kao što su nekad bili!  :)

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Брада рече

Читам задњих десетак страна и тема се претвара у: За или против брака.

E, ja nisam uopste protiv braka , tudjeg... to je super ko moze i hoce :) samo nekad mi zasmeta to kao " mora" , te kao tako treba, te prodjose godine te ne znam ni ja...

Smatram da ljudi treba da budu svesni svojih mogucnosti svaki put kada donose bitne odluke u svom zivotu, a brak je jedna od njih. Samo to, svesnost. 

Kada bi ljudi bili svesni sebe i svojih mogucnosti imali bi vise srecnih brakova i daleko manje razvoda. Isto vazi i za svaku drugu odluku koju donosimo.

Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, Брада рече

хајдете, није то толико лоше, но није баш ни добро :smeh1:, 

To je dobro, samo bez iluzija da je lako.

#DaŽenaValjaIBogBiJeImao :smeh1:

#DaKućaValjaIVukBiJeImao :smeh1:

Подели на овим сајтовима

Tako je Adelaida. :dobro: A ne da srljas u nesto i pravis kobne greske.

Ako se nisi udala, kad ces? Ako nemas dece, ima li sta novo? Ako imas jedno dete, kad ce drugo? Ako nisi zavrsio fakultet, sta cekas? Sto i jedno pitanje imaju ljudi.

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Anika рече

Ako imas jedno dete, kad ce drugo?

Ako imaš dve devojčice-kad će naslednik? Ako imaš dva dečaka-bilo bi lepo da se rodi devojčica....slobodno dodajte :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Adelaida рече

E, ja nisam uopste protiv braka , tudjeg... to je super ko moze i hoce :) samo nekad mi zasmeta to kao " mora" , te kao tako treba, te prodjose godine te ne znam ni ja...

Smatram da ljudi treba da budu svesni svojih mogucnosti svaki put kada donose bitne odluke u svom zivotu, a brak je jedna od njih. Samo to, svesnost. 

Kada bi ljudi bili svesni sebe i svojih mogucnosti imali bi vise srecnih brakova i daleko manje razvoda. Isto vazi i za svaku drugu odluku koju donosimo.

Čovek spoznaje svoje mogućnosti kroz iskustvo. Nikad ne znaš za šta si stvarno sposoban dok ne probaš.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Natasa. рече

Čovek spoznaje svoje mogućnosti kroz iskustvo. Nikad ne znaš za šta si stvarno sposoban dok ne probaš.

Za nesto prosto moras znati jesi li sposoban ili ne, toliko bar svako od nas treba sebe da poznaje. 

A za nesto istina, ne znas...ali nije u redu ni da eksperimentises dovodeci sebe ili drugoga u nepovoljnu situaciju. 

Kad se covek osvesti, zna sta moze sta ne moze, sta hoce sta nece i zbog cega. 

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Adelaida рече

ali nije u redu ni da eksperimentises dovodeci sebe ili drugoga u nepovoljnu situaciju. 

Nije...ali sve je to rizik. Niko ni u čemu ne garantuje uspeh. Skoči i plivaj, pa šta ti Bog da.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Natasa. рече

Vidi, kad su naši stari birali supružnike za svoju decu prvo su se raspitivali o zdravstvenom stanju familije. Jeste to zastarela tradicija, ali nimalo bezvezna.

Pijandure, narkomani, nasilnici...BJEŽ! Sve je to lepo sa ljubavlju, ali zamisli vučeš nečiji alkoholizam par decenija...upropastiš se načisto.

Možda sam zatucana, ali "iz kakve je kuće" nije nimalo naivna stvar.

Ја бих довека остао сам. Алкохолизам, тешка депресија, самоубиства, да не идем даље од другог колена... Изем вам ту де факто еугенику коју заступате. Ваљда је ту битна и моја воља да живим и борим се?

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Lady Godiva рече

Не знам да ли је стварно тако лоше "на западу" или је то више на интернету. Баш гледам ове моје домороце, они нису нешто осетљиви на та џендер и расна питања.. Чак се и саблазним колико су затуцани. :smeh1:

Тек ћеш се саблажњавати. Ми Балканци смо за њих еманциповани и прогресивни гледе родне равноправности. :smeh1:

Без зезања, кад мало загребеш, шлогнеш се колко су они ту јаки само на речима...

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Natasa. рече

To sam i ja primetila. Uvaljuju svašta na netu, ali kad čitam komentare na vesti ljudi kao ljudi, ima ih svakakvih, a najređi su ti ekstremno liberalni.

Проблем је што су ти екстреми заузели медије, универзитете и најутицајније компаније попут Гугла. Јесу мањина, ал екстремно моћна и опасна. 

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Juanito рече

Ми Балканци смо за њих еманциповани и прогресивни гледе родне равноправности. :smeh1:

Kako to?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...