Jump to content

Ко стварно жели брак а ко само да прича о томе?

Оцени ову тему

Flojd

Препоручена порука

пре 25 минута, Neša_ рече

I to što kažeš.

Sva sreća te nisam trol.

Nego da ti se bratski požalim: nemam vremena da čitam sve ovo, pa nisam u toku. Kad pogledaš, nema ni svrhe čitati jedno te isto, samo izrečeno na 1000 načina. Pored toga, još uvek sam pod stresom što me nedavno opet kaznila administracija, na nedelju dana i to na kamičkovo insistiranje.

Ђе си Нешко, сто година :mahmah:? Контао сам да си можда фасовао бан па те укинули неко време. Прелистај кад стигнеш, можда би имао шта додати ;).

'' Чашу меда јошт нико не попи што је чашом жучи не загрчи,
чаша жучи иште чашу меда, смијешане најлакше се пију. ''  
Петар II Петровић Његош

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Neša_ рече

Sigurno bih imao šta dodati, ali i bez toga mi se klima pod nogama, pa radije ne bih da iskušavam svoju forumsku sudbinu.  

Како ти је право име да те поменем? 

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, БанеЛ рече

Како ти је право име да те поменем? 

Tvrtko :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Neša_ рече

iz kog razloga onda povremeno provode vreme zajedno? 

On je pun para koje jedva čeka da protraći na cice. Plus što je obdaren, a žene samo na to misle...i njegove pare koje on velikodušno deli.

:smeh1:

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Neša_ рече

Čudna ti je ova teorija. Teško da će neko nekog voleti kasnije, ako nije zavoleo pre i zbog te ljubavi stupio u brak. U braku se ljubav samo dokazuje, ako je već postojala pre braka.

Slažem se sa tobom, ako ovo što si napisao znači da vrlo mali broj parova zasniva svoj vanbračni odnos na ljubavi. Kaži mi iz kog razloga onda povremeno provode vreme zajedno? Mislim, dok ne promene partnere odnosno dok svoj vanbračni odnos nazivaju “vezom”.

...

keep-calm-and-be-corny-21.jpg.cba1192d3fbecf484bb592d06f5cf043.jpg

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

On 24.12.2018. at 17:47, obi-wan рече

A sto onda uopste iznosis bilo sta o bilo kome? Prvo ispljujem coveka, a onda glumim finocu. Ne ide to tako sestro mila.

Obi, nisam nesto imala zelju da ti odg, ali hocu zbog drugih.

Stvarno mislim da si ok lik, samo malo plahovit i srcan. Nema potrebe nikom da glumis advokata, jer realno niko nije ugrozen.

Evo, javno se ogradjujem i otvoreno kazem da se meni Liga ne svidja, niti smo mi ikada imali bilo kakvu komunikaciju u tom smislu. Presmesno mi je da je iko to tako shvatio. A drugo, radi se o zastiti nekih licnih podataka kad si vec radoznao. Ne moras da se ukljucujes u taj deo koji nisi razumeo. Eto, ja ti oprastam sto nemas lepo misljenje o meni i sto imas predrasude...

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Neša_ рече

@obi-wan

Izbegavaš odgovor.

Znao sam.

Naprotiv, sve si dobio crno na zuto.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 28 минута, Anika рече

Obi, nisam nesto imala zelju da ti odg, ali hocu zbog drugih.

Stvarno mislim da si ok lik, samo malo plahovit i srcan. Nema potrebe nikom da glumis advokata, jer realno niko nije ugrozen.

Evo, javno se ogradjujem i otvoreno kazem da se meni Liga ne svidja, niti smo mi ikada imali bilo kakvu komunikaciju u tom smislu. Presmesno mi je da je iko to tako shvatio. A drugo, radi se o zastiti nekih licnih podataka kad si vec radoznao. Ne moras da se ukljucujes u taj deo koji nisi razumeo. Eto, ja ti oprastam sto nemas lepo misljenje o meni i sto imas predrasude...

Uopste nisam ni mislio na nesto licno, niti me ma i trenutak zanima bilo sta u vezi tebe i njega.
Znaci, srpski, kratko, jasno sam napisao - ruzno je da se nekom rugas po bilo kom osnovu.

A da je vec dosadilo da stalno insistiram na ispravljanju istih stvari kod ljudi - jeste i meni, jos kako. Stavise, ogadilo mi se.

Jer je prosto neshvatljivo da ima toliko pojedinaca koji non-stop `ramlju na iste stvari. Ovo je crkveni forum, pa eto kao gledamo da se svi bar po malo (satro) menjamo na bolje, to je bila ideja od samog pocetka postojanja ovog foruma, i u tom svetlu nekako i (treba da) pricamo. A naprotiv tome - neprestano smo u nekakvom klincu, `ocemo oci da povadimo jedni drugima.

Ja sam se nekako do sad drzao toga da imajuci od Crkve uciteljsko dostojanstvo prosto imam obavezu da ponekad ljudima ukazem na ono sto mozda njima u tom trenutku promice, a tice se tog jevandjelskog etosa. Medjutim, ovih dana sam nedvosmisleno zakljucio da je to sve mlacenje prazne slame, stoga prosto nem` nameru da vise bilo kome u bilo kom pogledu skrecem paznju na bilo sta.

Svak` za sebe, pa kud` se stigne.

Подели на овим сајтовима

Obi-wan, tek sad vidim da se ama bas ne kapiramo...

Odustajem. Jako je bezveze...

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

пре 20 часа, Neša_ рече

još uvek sam pod stresom što me nedavno opet kaznila administracija

:)):smeh1::))

• Тужан 1
Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Neša_ рече

Natašice, šta si htela time da kažeš?  :945729:

:smeh1:

Dok sam bila mlada, lepa i puna života, svaki lik koji me je muvao je jedva čekao da potroši silne pare na mene uz poeziju Željka Samardžića:

Sve je moje tvoje 
samo reci, ne pitam za cenu 
ništa nije skupo 
kad kraj sebe imaš pravu ženu 

I reći ću svima 
što me zovu i slepim i glupim 
dobro je dok imam 
čime da je kupim 

Svaki lik: Dobar dan devojko, evo ja pun para, da li 'oćeš moje pare?

Ja: 'Oću što neću kad nudiš!

Подели на овим сајтовима

E blago tebi Natasa, zato si kivna na sve muzicare Zeljkove... :D

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, obi-wan рече

da je vec dosadilo da stalno insistiram na ispravljanju istih stvari kod ljudi - jeste i meni, jos kako. Stavise, ogadilo mi se

Верујем да је тако. Ја ти се дивим колико си себе дао у све ово. Као са ветрењачама да се бориш.

пре 9 часа, obi-wan рече

Ja sam se nekako do sad drzao toga da imajuci od Crkve uciteljsko dostojanstvo prosto imam obavezu da ponekad ljudima ukazem na ono sto mozda njima u tom trenutku promice, a tice se tog jevandjelskog etosa.

По мени је управо ово суштина и задатак Јеванђелског - исповедате се једни другима. 

пре 9 часа, obi-wan рече

Medjutim, ovih dana sam nedvosmisleno zakljucio da je to sve mlacenje prazne slame, stoga prosto nem` nameru da vise bilo kome u bilo kom pogledu skrecem paznju na bilo sta.

Svak` za sebe, pa kud` se stigne.

Можда нам не прија увек истина да чујемо, можда и ти погрешиш понекад, претераш са реакцијом. Све је то могуће у оваквој комуникацији и није чудо. Најбитнија је племенита намера коју имаш и искреност која те одликује, што нико не може оспорити.

У чему је поента форума, ако морамо сви бити истомишљеници, климачи главама? Нормално је да се не слажемо и слажемо, да исто тако имамо сву слободу да изнесемо свој став и мишљење, иначе овај, ни било који форум нема смисла никаквог.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...