Jump to content

Ко стоји иза сајта "Борба за веру"

Оцени ову тему

Препоручена порука

.

пре 10 минута, Панарет рече

Ništa ja ne zavodim već vi...Ja sam postavio objavu u vezi napada BzV na proslavu u Podlastvi a onda ste se vi javili počevši od onoga da sam sodomista, pa sinod pa dalje...

.

Trebalo je onda taj pravac da pratiš. A izabrao si drugi, njihov, jednako pogrešan..

.

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Панарет рече

Ništa ja ne zavodim već vi...Ja sam postavio objavu u vezi napada BzV na proslavu u Podlastvi a onda ste se vi javili počevši od onoga da sam sodomista, pa sinod pa dalje...

Koji mi? Gde sam se ja javio i tebe prozivao? 

Reagujem na ovo podmetanje Djurovicu. Mogao si i Davida (jedno vreme glavna meta BZV) da stavis u " zaverenicku grupu". I on je pisao protiv ustava u USA, pominjao klanove i sluzenje Crkvom, umesto sluzbu Crkvi i ostalo. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Панарет рече

Дај не правите се луди, свима јасна ова колаборација...Од "херцеговачког" клана итд.

То колико БЗВ воли Ђуровића јасно је из епитета и етикета које му вазда пришивају када о њему пишу, као и кад преносе текстове са Поука(типа екуменистичко новотарски папистички итд), али је мени смешније кад ти браниш Амфилохија, кекеке

Могу да замислим Амфија кад му читају Поуке, па кажу Ео брани те овај Панарет, а онда он пита а који је тај, а они му речу: Ма то ти је неки тамо педер, а онда Афи каже: Ех макар да није педер.

:))

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Жељко рече

То колико БЗВ воли Ђуровића јасно је из епитета и етикета које му вазда пришивају када о њему пишу, као и кад преносе текстове са Поука(типа екуменистичко новотарски папистички итд),

То само наивни могу да прогутају. Дакле - у потпуности на Ђуровићевој линији а онда налупају ових пар офуцаних синтагми о Поукама и сл. да би се створио утисак некаквог засебног увида (који је неретко и буквално прекопирање Ђуровићевих текстова). Међутим, добро се сећамо ко је медијским путем отежавао позицију Цркве у ЦГ (ко је преносио чије чланке, објаве на Поукама, на кога је реферисао Ђукановић итд).

Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Панарет рече

То само наивни могу да прогутају. Дакле - у потпуности на Ђуровићевој линији а онда налупају ових пар офуцаних синтагми о Поукама и сл. да би се створио утисак некаквог засебног увида (који је неретко и буквално прекопирање Ђуровићевих текстова). Међутим, добро се сећамо ко је медијским путем отежавао позицију Цркве у ЦГ (ко је преносио чије чланке, објаве на Поукама, на кога је реферисао Ђукановић итд).

Ма да ео сад сви стали на страну Ђуровића јер сво "зло" се ујединило против јадног Максима или Амфилохија.

Нису то плагирани Ђуровићеви текстови него их они дословно преносе јер на тај начин пуцају по онима који су по њиховом мишљењу проблем у српском православљу.

Али да су на страни патријарха онда би га штедели, међутим ти читаш на БЗВ само оно што подгрева твоју параноју и теорију завере а тамо где напуцају Буловића или патријарха или неког ко није из Јужне екипе то прескочиш, јер се с тим слажеш па не видиш неки проблем.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Жељко рече

Ма да ео сад сви стали на страну Ђуровића јер сво "зло" се ујединило против јадног Максима или Амфилохија.

Нису то плагирани Ђуровићеви текстови него их они дословно преносе јер на тај начин пуцају по онима који су по њиховом мишљењу проблем у српском православљу.

Али да су на страни патријарха онда би га штедели, међутим ти читаш на БЗВ само оно што подгрева твоју параноју и теорију завере а тамо где напуцају Буловића или патријарха или неког ко није из Јужне екипе то прескочиш, јер се с тим слажеш па не видиш неки проблем.

Говорио сам о кампањи према ЦГ и о томе каква је њена функција: Међутим, пошто вам је ту тесно, пребаците све аутоматски на причу о Синоду, Уставу у САД и бајатим текстовима БзВ где су во времја оно нападали актере чији су им ставови и методе сада блиски. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Панарет рече

Говорио сам о кампањи према ЦГ и о томе каква је њена функција: Међутим, пошто вам је ту тесно, пребаците све аутоматски на причу о Синоду, Уставу у САД и бајатим текстовима БзВ где су во времја оно нападали актере чији су им ставови и методе сада блиски. 

Кампања према ЦГ??!!

А мислиш ово што је патријарх рекао да се нада да ће Мило да повуче признање Косова јер потиче из честите фемили?

Или ово што је патријарх рекао да неки имају аспирације према српској Метохији?

Тесно је теби буразеру јер ти се више идентитета коси са СПЦ.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Жељко рече

Кампања према ЦГ??!!

А мислиш ово што је патријарх рекао да се нада да ће Мило да повуче признање Косова јер потиче из честите фемили?

Или ово што је патријарх рекао да неки имају аспирације према српској Метохији?

Кампања о томе да "Лохи" измишља проблеме СПЦ у ЦГ, преношење објава на Поукама на Антени М, Ђукановић који рекламира Видовдан и њихово тумачење Вартоломејевог писма итд итд. 

пре 3 минута, Жељко рече

Тесно је теби буразеру јер ти се више идентитета коси са СПЦ.

Којих?

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Панарет рече

Кампања о томе да "Лохи" измишља проблеме СПЦ у ЦГ, преношење објава на Поукама на Антени М, Ђукановић који рекламира Видовдан и њихово тумачење Вартоломејевог писма итд итд. 

Којих?

Прво ниси читао све са БЗВ по реду, ево сад сам претраживао уназад текстове и нађох где једнако ударају по свима.

Дакле, прва поставка ти је намерно погрешна. Што ће рећи спинујеш.

Што се тиче Ђукановића, он није рекламирао Видовдан како ти то сад педерски учитаваш, него је поменуо Видовдан јер му је засметало писање Видовдана.

Видовдан њему смета поодавно јер је први Ђукановића изједначио са Павелићем и цео његов пројекат формирања црногорског идентитет на рачун српског први пут је презентован на Видовдану. Ђукановићу смета Видовдан већ годинама јер су Срби из Црне Горе редовно писали и пишу за Видовдан а против Ђукановићеве антисрпске политике. Смета му на крају крајева и што се зове Видовдан јер у његовом Милогорском идентитету и наративу више нема места за Видовдан. То што га је Видовдан још једном ове године поткачио је само кап на пуну чашу Миловог незадовољства према сајту Видовдан.

Смета му и што се Видовдан опоравио од хаковања које је уследило после читавог фељтона текстова против Миловог тиранског режима и успео да поврати све текстове и поново их постави на обновљени сајт.

Мило има разлога да мрзи Видовдан, али што га ти мрзиш ако ти се идентитети не косе са СПЦ?

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Жељко рече

Дакле, прва поставка ти је намерно погрешна. Што ће рећи спинујеш.

Напротив, у потпуности стоји теза да је БзВ антицрквени сајт који напада Амфилохија а Ђуровића не.

пре 2 минута, Жељко рече

Што се тиче Ђукановића, он није рекламирао Видовдан како ти то сад педерски учитаваш, него је поменуо Видовдан јер му је засметало писање Видовдана.

Хаха, а позвао се на писање Видовдана као на оно што поткрепљује његове тезе.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Панарет рече

Напротив, у потпуности стоји теза да је БзВ антицрквени сајт који напада Амфилохија а Ђуровића не.

Хаха, а позвао се на писање Видовдана као на оно што поткрепљује његове тезе.

Ђуровић је маргинална личност за БЗВ, а у овом моменту им иде на руку.

Ово друго имам два решења на твоје недоумице:

1. Ти си малоуман. Јер само малоуман може да тврди да Мило Ђукановић, који ретко кад помиње било који медиј именом и презименом, помиње Видовдан један српски националистички сајт да би га рекламирао. Јасно је да је Мило изреволтиран писањима на Видовдану у афекту поменуо сајт Видовдан. Наравно, ово је јасно свакоме ко није малоуман.

2. Ти си злонамеран. С обзиром да ниси глуп, тешко да ти није јасно да Мило нема никакав интерс да промовише сајт који га је изједначио са Павелићем.Значи покварен си дечко и тролујеш злурадо. 

Screenshot_55.jpg
VIDOVDAN.ORG

МАГИСТРАЛЕ ЗАТИРАЊА Анте Павелић је у складу са „доктрином Будак“ намеравао да реши србско питање по следећој формули:...

Мислим да је ово под 2. точан одговор јер твом усрђу у одбрани Мила и Амфилохија је мало ко раван на овом форуму.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Жељко рече

Ђуровић је маргинална личност за БЗВ, а у овом моменту им иде на руку.

Ово друго имам два решења на твоје недоумице:

1. Ти си малоуман. Јер само малоуман може да тврди да Мило Ђукановић, који ретко кад помиње било који медиј именом и презименом, помиње Видовдан један српски националистички сајт да би га рекламирао. Јасно је да је Мило изреволтиран писањима на Видовдану у афекту поменуо сајт Видовдан. Наравно, ово је јасно свакоме ко није малоуман.

2. Ти си злонамеран. С обзиром да ниси глуп, тешко да ти није јасно да Мило нема никакав интерс да промовише сајт који га је изједначио са Павелићем.Значи покварен си дечко и тролујеш злурадо. 

Screenshot_55.jpg
VIDOVDAN.ORG

МАГИСТРАЛЕ ЗАТИРАЊА Анте Павелић је у складу са „доктрином Будак“ намеравао да реши србско питање по...

Мислим да је ово под 2. точан одговор јер твом усрђу у одбрани Мила и Амфилохија је мало ко раван на овом форуму.

Нека, дајте ви слободно решења својих проблема (то је тај стил глуп си и покварен, на крају се свака дискусија с вама сводила на то), међутим спин је управо ово што ти радиш. Координацију АнтенеМ, Видовдана, БзВ и појединих "аутора" овде имали смо прилике да видимо у време обрушавања на Митрополију када смо све овакве ваше подвале успешно разобличили. 

Али морате прихватити- "Лохи" неће бити викарни епископ крушебачке епархије.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Панарет рече

Нека, дајте ви слободно решења својих проблема (то је тај стил глуп си и покварен, на крају се свака дискусија с вама сводила на то), међутим спин је управо ово што ти радиш. Координацију АнтенеМ, Видовдана, БзВ и појединих "аутора" овде имали смо прилике да видимо у време обрушавања на Митрополију када смо све овакве ваше подвале успешно разобличили. 

Али морате прихвати- "Лохи" неће бити викарни епископ крушебачке епархије.

Твоја параноја је прешла у патологију.

Када Амфилохије попљује Вучића и то пренесу као вест сви сајтови у региону нико не пише о координацији сајтова, него је то просто вест и ту и такву вест пренесе и већина домаћих тј српских медија. Када Амфилохије нахвали Мила Ђукановића и каже како су њих двојица добри пријатељи, или ово недавно када је Мило преко Амфилохија поздравио патријарха и поручио да не може да дође, нико не пише да је то координација медија, већ то просто пренесу као вест. Мада је збиља и доиста чудна вест јер је Амфилохије говорио како је у лошим односима са Милом а сад одједном преноси поздраве патријарху од Мила. Но добро. Има право и да буде у лошим и добрим односима, али нема право да се фолира да се не познаје са Милом.

Него си опет смешан, наступаш као неки Амфилохијев, или Милов(заиста не знам чији си а можда и од обојице) жбир и правиш конструкције како БЗВ, Видовдан и та нека Антена сарађују, да би јадног Амфилохија не знам шта, подвластили патријарху Иринеју. Као да Амфилохије столује независно од СПЦ и без патријарха Иринеја. Па управо је то била тема на сајтовима које помињеш и ти сад својом паранојом и жбировским наступом само то потврђујеш.

Бранећи Амфија само га укопаваш.

Нико у Србији не жели да подвласти Амфилохија. Заиста нико. Нити да му умањи број титула које је временом сам себи нанизао. Али нико у Србији не гледа благонаклоно на то милогорско удаљавање од СПЦ, на претензије према српској Метохији, на стално нападање власти у Београду(Ђинђића, Коштунице, Тадића, Вучића) док се истовремено тетоше власти у Подгорици које су признале Косово. Просто схватите ми и Србији јесмо дуготрпељиви и многомилостиви јер вас још увек гледамо као браћу али нисмо баш толико глупи како сте умислили.

И пре него кренете вадити трун из ока нашег извадите балван из вашег, ако ништа боље ћете видети.

Подели на овим сајтовима

@Панарет 

Secas se one “... ne deri grlo, nisam gluv...jer ti koristis priliku da zamenis ulogu...”

Lepo si ti to sve povezao a mi koji malo duze pratimo Zeljkov “rad” znamo jako dobro o cemu se radi. Ne daj se zbuniti, mogu da spletkare i podmecu do sutra ali stvari ce na kraju doci na svoje. Kao sto Dzoni lepo opeva gore, okreni sve sto ti kazu za 180 stepeni i dobices istinu. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...