Jump to content

Tristatri

Члан
 • Број садржаја

  928
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

 • Број дана (победа)

  1

Последњи трофеј

Tristatri је имао/ла садржај са највише реакција!

Profile Information

 • Пол :
  Небитно

Скорашњи посетиоци профила

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Tristatri's Achievements

 1. . Slepom čoveku ne moraš oči zatvarati. Samo priča za slepce, kojih je nažalost dosta, a posebice kod nas u Srbiji, kojima j Crna Gora izgleda previše daleko i u izmaglici. Zapravo ove su im izjave, time što pominju proteste, samo pokušaj trgovine i dizanja cene da bi dobili više ustvari nešto ili išta . Ali, protesta zaravo neće biti ... jer će DF ovako ili onako namiriti ... Kaže Mandić: '...неприхватљиво да било ко од потписника споразума о формирању парламентарне већине после избора 2020. сарађује са ДПС ... „Ако би се то изневерило, ДФ ће кренути са протестима“ Pa, onda mogli su sa protestima odmah da krenu jer je Dritan upravo sa DPS-om skinuo premijera. Ili im, eto, to prošle nedelje nije smetalo. Prevideo je to da je Dritan saradnju sa DPS-om već uradio. I radiće je jer samo na toj podlozi i bazira ta manjinska vlada. Još da im DF obezbedi kalibar od oko 56, umesto sigurnih 49 ... e licemerja političarskog. Zapravo sav je dil uradjen još pre nego je Dritan išta javno pokrenuo. Ne, nije se ideja rodila u njegovoj nesrećnoj, vašljivoj glavi. On je samo spoljni, plaćeni igrač. Većinu stvari osmislio je Milo, koji još uvek ima duboku vlast i pare, i, naravno, njegovi partner u liku Eskobara. Dogovor je takav da će Milo 'platiti' cenu tako što će se 'povući' sa vidljivog čela DPS-a, a za uzvrat nikada ni zašta neće odgovarati plus zadržaće 'biznis' kanale koje već i tako drži. Na drugoj strani plana, Dritan će biti novi premijer u vladi u kojoj če i DF dobiti deo vlasti, ali uz uslov 'bez eksponiranja tj. bez da su na funkcijama Mandić, Knežević i nekoliko drugih' ... A zapravo i slepcu je jasno da neće biti zakona u skupštini koji će biti moguć bez dps-a, jer drugačije i neće moći prema obrascu ove manjinske vlade ... Dakle svi vuci siti samo narod litija ošišan!! ... Zato koga u toj dritanovoj vladi ne bude bilo, ili je ne bude podržavao ... Za njih ćemo znati da u ovoj gore priči, nisu u raspodeli karata koje mešaju amerikanci. A dok god amerikanci mešaju karte i drže banku ... neće ovde biti bratoljublja. Dakle, mahaće dritan sada kao i njegovi budući ministri vlade, sa frazama: otvorenost ka srbima, spremnost za potpisivanje temeljnog ugovora, o otvorenom balkanu (ovo posebno) itd. itd. ... obećavaće sve ... a i podrške im u tome neće faliti naravno i od 'regionalnog partnera' ... Tao su Zli naumili!! Ostaje da vidimo da li će im proći ta priča, tj.da vidimo šta će skorija budućnost doneti i da li će uspeti anestezirati narod. ili se NAROD dobro zagledao i zapamtio ove dok su im maske bile dole, jer su ih opet brzo na njuške vratili. .
 2. . Ne brini se Boki!! Kada te slepci naruže, to ti dodje kao kompliment! A oni, čije se mišljenje poklapa i nastaje prema naslovima iza Alo i Kurira, nisu ništa drugo do ovce. Svog mozga nemaju nego trebaju predvodnika da ih vodi, makar u bezdan. Vrhunac intelektualnog im je praćenje 'istoričara' i inih, onih koji ne silaze sa jutarnjih programa. A i mojoj babi je odavno jasno čemu i kome služe ti 'eksperti' na jutarnjim programima i za koliko malo para se kupuju. Oni su eksperti koliko je isidora belica bila pisac! Ovome gore surovi otac uništio je detinjstvo, a posledice, nažalost, i dalje traju. Čitanje umnih knjiga neće pomoći ukoliko se ne vrati do tačke razdvajanja ... bolno ali jedino je od pomoći. .
 3. . On svojim ponašanjm samo još jednom dokazuje da loš čovek ne može biti dobar ni u profesiji. Ne treba trošiti vreme, niko racionalan njega više ne uzima za ozbiljno. Skaredno mu je drugo ime, i, iako je jako žudeo za holovima, nije mu donelo ništa. .
 4. . A meni ako vas ne mrzi, voleo bih da prokomentarišete ovo: -
 5. . Ti pod vrednim i vernim ljudima vereovatno vidiš čelnike DF-a, npr. Andriju Mandića. Očigledno je da su 'verni' bili samo malo u vreme litija. Verovatno ti se sviđa i to što su 'prosrpski' orijentisani. Oni su 'prosrpski' zato, i samo zato, što im je to politički profitabilno, i na toj priči dobijaju glasove. Slično kao što je milo na 'crnogorskoj' priči, a vođe manjina na priči o manjinama. A nijednima realan čovek ili njegovo (nacionalno) osećanje svima njima ne znači ama baš ništa. Što se tiče te i sličnih matrica, da je Krivokapić nešto priznao, u bednom glasanju o srebrnice, da podsetimo: Jedan poslanik Pokreta za promjene je glasao ZA rezoluciju o genocidu u Srebrenici, a 4 njihovih je bilo uzdržano. Uzdržani su bili i 3 poslanika SNP-a. To je 8 poslanika pozicije. Zašto su tako glasale stranke? Sve taman da prodje priča. A potom pljuju na vladu i premijera, koji ne glasaju niti su imali veze sa tom stvari skupštine. A DF, oni kao neće glasati , a sve vreme pre toga, kroz prihvatanje rada na tekstu i kroz svoje amadmane vrlo svesno su davali legitimnost toj sramnoj DPS rezoluciji. Zar to nije vrlo neprincipijelno!? Tako je malo časti u političara, a tako puno naivnisti u plebsu! .
 6. . Krivokapić je jedna od poštenijih osoba koja se, u poslednje vreme, pojavila na ovim prostorima na političkoj sceni. Nimalo slučajno je pokojni Amfilohije tražio baš nejga, a imao je jedan veoma važan razlog u vezi toga. Nažalost, poštenje u politici, ma i malo ga bilo, je nešto što ne može da opstane, sem zakratko, u tom glibu i korovu. Plus što uglavnom ostaje van polja vida običnih ljudi, koji ponkada mogu odigrati i odigraju važnu ulogu u političkim dešavanjima. Mandić, Medojević ... fukara maloverma. Na nepolitičku vladu su nakon avgusta 2020. pristali jer im druge opcije nije ni bilo. Jer pobeda naroda u litijama i nije došla zbog njih ... Njima je ova situacija: pobedili kao, ali bez željenih pozicija, neizdrživa do bola, jer više su dobijali kao 'konstruktivna opozicija' (odrade šta je potrebno i kada je potrebo, centrima moći). .
 7. . Oh, da! ... čini se da smo svedoci pretposlednje faze popa djurovića. .......... .
 8. . Ne treba zaboraviti (!!) i prevod Dimitrija Stefanovića (1882. - 1945.), profesora Bogoslovskog fakulteta. Njegov pevod je jedan od najboljih, a još uvek je lako dostupan. .
 9. Tristatri

  Napredna zona sumraka

  . dobiče Q kao i do sada. Stvarno treba biti debil i ne videti očigledno. na forumu ostali sve sama AV fukara (sem GeniusAtWork-a). Ali je i njih još šačica, otišao forum skroz. Postao uporište poštovalaca lika i dela dičnog nam presednika. Odjavljujem se totalno od ovog sendvičarskog stada. .
 10. .. Žašto sada svi i DPS-a i pobednička koalicija i vučić hoće smenu vlade? Nije li ti to čudno? To bi značilo da Krivokapić ne radi ni za jedne od pomenutih. Kome služi milo i njegov DPS tu verujem, da se slažemo. Ostaje da vidimo Npr. trenutno u skupštini srbije postoje dva predloga rezolicije o srebernci, jedna je od SDA sandžaka. Već četvrti put oni traže da se razmatra po hitnom postupku, ali naravno neće je biti na dnevnom redu, jer prema parlamentarnoj praksi, predlog rezolucije može podneti bilo koji narodni poslanik, ali vladajuća većina odlučuje hoće li se predlog naći na dnevnom redu. Tako je isto moglo biti i u CG, jer valjda postoji pobednička koalicija koja ima većinu. Priča sa tom rezolucijom postoji i tamo duže, samo je sada aktivirana, jer je nekome tako odgovaralo. A šta joj je bio cilj, pa upravo ono što je čini se i postigla: da digne tenzije i posvadja pre svega srbe i ostale tamo, i potom da do pozicija izvršne vlasti dođu oni čije je ona sredstvo u scenariju. Dakle, oni koji su je predložili, glasali ili je svojom 'većinom' nisu sprečili. Dakle stvar sa rezolucije je bila stvar skupštine, izvršna vlast u tome uopšteno ne učestvuje. (Sem npr. u banana državama gde postoje zakonodavna, izvršna i sudska vlast, ali je faktički vrši jedan čovek). .
 11. . Hvala na ovom postu tj. klipu!! > Naravno svako će prosuditi na svoj način i izvući svoje zaključke. Ali ga svakako treba odslušati! .
 12. . Sve je ovo tačno. Ali je frapantna zaslepljenost naroda koji kliče svakome od njih u momentu kada su na vlasti. Kao '... sav bled bojazljivo prebira po papirima kada je shvatio da mu je u Beloj Kuci podvaljeno premestanje ambasade u Jerusalim.' ... a šta bi strašno bilo da nije potpisao? Sada već hrabro pred kamerama, ali samo ovde, govori protivno eu, ali eto i dalje svaki njihov nakaradni zakon koji nam proslede i dalje prolazi skupštinu ... Patrijarh Porfirije traži odlaganje usvajanja Zakona o kulturnom nasleđu. Upozorava Vladu Srbije: Zaustavite Zakon u kom se ne spominje Kosovo i Metohija. Šta mislite hoće li patrijarha poslušati. Neće, nego poslušaće one od kojih su darove primili i kojima se moraju klanjati. A narod će mu i dalje tapšati .. i to uglavnom isti oni koji su ne tako davno tapšali i slobu, vuku, tadiću, tomi ... .
 13. . Obraćnju Leposavića pre razrešenja išlo je i (jedod od) obraćanje, Marka Milačića. Traje oko 7-8 minuta, a može rasvetliti, makar minimalno, neke momente. (Inače Marko Milačić jepresednik stranke Prava Crna Gora koja ima jednog poslanika u skupštini (on sam), a u izbore je išao kao deo DF-a, odnosno sveukupno ZBCG). Evo linka ka tom njegovog izlaganja: Марко Милачић-ДПС је поставио питање Лепосавићу да би посвађао Црну Гору !! - YouTube .
×
×
 • Креирај ново...