Jump to content

Да ли бисте примили вакцину против ковид-19?

Да ли бисте примили вакцину против ковид-19?  

81 члановâ је гласало

1. 1. Да ли бисте примили вакцину против ковид-19?

• Да, Фајзерову (САД)
    • Да, Спутњик В (Руска)
    • Да, Синофарм (Кина)
    • Да, било коју
    • Не бих ни једну

Препоручена порука

Kako znaš da nisi otrovan jutros kad si popio kafu i da će glava da ti eksplodira od tog otrova za tačno 15 dana? Kako znaš da te nisu sterilisali poslednjim aspirinom koji si popio? Kako znaš bilo šta i u šta i kome možeš da veruješ? Kako znaš da svako ko je protiv vakcine nije plaćen od nekog suparničkog "kupi-moj-homeopatski-lek" tabora???

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 1 сат, Вилер Текс рече

Ти сигурно најбоље знаш. Одмах после Клауда.

Ohoho, posle mene... drugo mesto... srebrna medalja... prc @Avocado :)) 

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Ćiriličar рече

Вирус је вероватно напављен

Sigurno da nije. Tako da dalje nije  ni potrebno citati ovaj tvoj post.

Подели на овим сајтовима

Neko je davno lepo objasnio da li i kako virus može da se 'napravi', tako da ne bih baš o tome više.

Rusija je, koliko ja znam, as basic as it can be, više slobode ima u Gruziji ili Islandu nego u majčici Rusiji. Ko zna i ko kaže da se testira ruski DNK? Ko ga testira? Kako mi znamo da baš Putin ne rukovodi celom pričom oko vakcina, prvi su je oni imali, zar ne?

Da, i fijasko švedskog modela. Jedino neko ko nije do kraja pročitao šta se sa tim desilo ne zna da je švedski model katastrofalan i da su ga i Švedi napustili. Gleda se zvanična statistika službi koje se tim bave, a ne statistika nekih švedskih Nestorovića.

Подели на овим сајтовима

Шта говори у прилог да је вирус вештачки? Тихо, без помпе, још на самом почетку. Руси су затворили границе са Кином, забранили улазак Кинезима упркос огромној циркулацији људи на релацији Кина-Русија. ФСБ је најјача обавештајна служба на свету и начин на који је Русија ушла у све ово, са којом озбиљношћу и када - јако рано, скоро пре свих - говори да је ФСБ знао да је "дух из боце" у ваздуху. И руска Црква је увеле драстичне мере, забрану верницима да улазе у храмове.

Конкретно Москва, за 2 недеље цео град је био означен: линије за ратсојање, гласовне и сликовне поруке по превозу, по шоп центрима. Урађени су софтвери за онлајн пријаву за дозволу з аизлазак у град и сл. Дакле тихо, без да се прави паника, све је спремљено и онда се кренуло са сузбијаљем. На крају први су вакцину урадили, и то није базирано на профиту, него на сузбијању.

Овде су месецима - Руси имају можда набољу АБХ заштиту на свету ' страх од нуклераног рата - дезинфицирали улице, средства градског превоза, степеништа. Свуда су људи у комбинизонима прскали. Ствар је више него озбиљна. Подизали су болнице огроме квадратуре за месец дана....дакле, ствар је озбиљнија него што се хтело приказати.

Поента: то није из Русије, Русија нема никакав интерес за тим - рубља је пала током пандемије скоро 30% - а преозбиљно су схватли све и раније од свих, изузев Кине. Дакле, нема зезања.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Марек рече

Rusija je, koliko ja znam, as basic as it can be, više slobode ima u Gruziji ili Islandu nego u majčici Rusiji

Колико пута си био у Грузији, Исланду и Русији? 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, cloudking рече

Sigurno da nije. Tako da dalje nije  ni potrebno citati ovaj tvoj post.

Мислиш ли стварно да је Кинез појео слепог миша?

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Вилер Текс рече

Колико пута си био у Грузији, Исланду и Русији? 

Realy dude, this? ?

Mogu i ja: koliko si puta sedeo sa Bil Gejtsom? Koliko si vakcina napravio? Koliko si kliničkih istraživanja obavio sa vakcinama? Koliko si godina studirao medicinu? Koliko dobro poznaješ razliku između RNK i DNK? Koliko si puta video kako se pravi vakcina? Koliko si puta pogledao na virus putem mikroskopa? Koliko si obavio testiranja na ljudima? Koliko si puta obavio istraživanje o mortalitetu i incidenci? Koliko si puta sreo imunologa koji je izašao iz crvene zone? 

Mogu ovako do sutra...

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Вилер Текс рече

Шта су лекари рекли?

Који су то чланци меродавни? Како да знам да нису плаћени?

Ова градоначелникова изјава је кап у мору сличних због којих ја имам сумњу. Схваташ ли колико је овде игре престола, политике, бизниса да би наивно веровао да је све за наше добро. Када девојка излази нон стоп са другарима њен дечко треба да буде баш наиван да не посумња да су то све другари, да се изразим метафорично.

KAd su ove kovid vakcine u pitanju (mada  i ne samo one) kompetan diskurs je bukvalno van nase zemlje. To sto se nasa vlast postavlja kao neko ko tu ima neku aktivnu ulogu je tek delimicno tacno. U realnosti, nasa zemlja stoji u redu i ceka da joj prozovu broj i da pridje salteru da uzme ono sto joj sleduje a sto su joj drugi odredili. TO jedino ne vazi za ove kineske vakcine, ali sam siguran da ni njih nije Vucic "izvojevao" i to za "male pare, toliko male da bi smo mu pogidli spomenik kad bi smo znali kolike" (njegov citat).

Dakle, ne slusaj nasu vladu ni o cemu sto se tice vakcina. Slusaj svetsku zdravstvenu organizaciju... ali tu je problem sto su antivakceri vec odradili taj deo kampanje tako da je sad pomenuti WHO isto kao da pomenes "ustaske horde koje kolju srbe"...

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Марек рече

Realy dude, this? ?

Mogu i ja: koliko si puta sedeo sa Bil Gejtsom? Koliko si vakcina napravio? Koliko si kliničkih istraživanja obavio sa vakcinama? Koliko si godina studirao medicinu? Koliko dobro poznaješ razliku između RNK i DNK? Koliko si puta video kako se pravi vakcina? Koliko si puta pogledao na virus putem mikroskopa? Koliko si obavio testiranja na ljudima? Koliko si puta obavio istraživanje o mortalitetu i incidenci? Koliko si puta sreo imunologa koji je izašao iz crvene zone? 

Mogu ovako do sutra...

Види износиш тврдњу па те питам, шта знаш и на основу чега. Ја сам помињао изјаве сличне Радојичићевој као оно што ми буди сумњу да је то све за наше добро. Није ти добра паралела. Јер могу сад ја тебе да питам кад си ти седео са Гејтсом па знаш да је право чоек ко Миле Додик? Океј, дуд? :D

Подели на овим сајтовима

@Марек Момак, или читај или олади. Шведски модел је ужас! Али показује да вирус убија старе људе. О томе причам. Ја немам 80 г. и зато га се не бојим толико.

Узгред ја случајно говорим шведски и читам статистику од државног завода. Дијаграм је са државне телевизије, преузет од Државног завода за статистику.

Eftersom du tallar så bra, här kan du läsa:

WWW.SVT.SE

De första fallen av det nya coronaviruset upptäcktes i Wuhan i Kina men har nu tagit sig ut i världen.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Вилер Текс рече

Мислиш ли стварно да је Кинез појео слепог миша?

Zasto bih to mislio?

Ali jeste presao sa zivotinje na coveka. Sa koje zivotinje, kako i kada je prica za buduce vreme.

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...