Jump to content

Монику (12) која је нестала у петак отео познати силоватељ

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Препоручена порука

On 29. 12. 2019. at 19:58, Ćiriličar рече

Не занима не власт! Занима ме у другим контекстима. Лик је доша на смртно опасну тему, где је девојчица од 12 година вероватно СИЛОВАНА! 10 дана...ево ја из далека, у гуживи и фрци, мало-мало ових дана у граду па погледам само кратко вести је ли нађена.

Имам сам ћерку. Неки дан је евакуисана из обданишта у граду где су терористи побили децу у школи, отимали људе у театру, где се бацају бомбе у метроу...замисли експлодира бомба у метроу, метро вози откинутих врата и раскомаданих људи да се докопа станице...

И дође лик - заболе ме за Вучића - и ладано увреди 500 000 људи и каже им да су глупи. Чекај, да неко моју ћерку сутра отме...или мој ћаћа, мати, сестра, брат, овај-онај који су гласали за СНС...они су "глупи народ" који гледа представу?

Јесте ви нормални бре? Није дотле дошло...заболе ме за СНС, не требају им гласови, побеђују увек...није рат, па де инсценирају Маркале и сл....само сотона би могао пустити дете манијаку у руке да га злостаља и да се то користи као представа за политичке поеене...или сам ја луд наиван (а и глуп, ако је тако, и сви редом)....или сте ви болесно опседнути влаћу када на оваквим темама износите те параноичне лудост.

Имате ли ви децу...посебно ћерку...смете ли замислити шта је том детету рађено? И да ико, осим ђавола, може да то пушта и још користи у политичке поене? Бре, шта се прича овде...кава је то опсесија влашћу?

Expand  

Добио си само од мене лајк а то рачунај као да ти је дао Вучић лајк. Мислим, тако ти сад ствари стоје у Србији као  Други светски рат и подела на четнике и партизане.

Подели на овим сајтовима

@Ćiriličar

Тебра, толико си језиво омануо са оном поруком Зоскету да је то невероватно :) 

Он ти је апсолутно задња особа на форуму која се ложи на запад, одлазак из Србије и приче типа "трава је увек зеленија преко ограде". Питај било кога овде ако мени не верујеш.

Истриповао си се безвезе на

Цитат

глупим народом

Expand  

Глупа узречица која се овде 1000 пута дневно чује и која не значи апсолутно ништа, исто као кад се ти изнервираш и опсујеш некога. Нпр, овде ваљда ниси пожелео

Цитат

Иди тамо по б92 коментариши власт...'бала те влас....

Expand  

да дође власт и да га...знаш већ шта.

Ал' добро, твоја ствар...

П.С. Не верујем да иза овог киднаповања стоји власт. Нисам видео ниједан доказ за то. Рекох чисто да и то поменем ако некоме падне на памет да се зато мешам.

Подели на овим сајтовима

On 29. 12. 2019. at 19:28, Milan Nikolic рече

Пола милиона има чланова владајуће странке,

Expand  

Ima ih (vas) više... preko 700k... više nego što je KPJ imala članova u celoj SFRJ... više nego bilo koja stranka trenutno u bilo kojoj zemlji u Evropi... uključujući zemlje sa daleko više stanovnika... ali za razliku od svih takvih masovnih stranaka u istoriji, u slučaju SNSa to nije zato što stranka zloupotrebljava vlast da svojim članovima obezbedi privilegije, nego zato što je SNS super... jel da? :)

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Heroj koji je u vikendici pronašao otetu Moniku: Vikao sam sinu "Daj pištolj" iako ga nismo imali, a Malčanski berberin je ISKOČIO KROZ PROZOR I DAO SE U BEG

• Emil ŽivićFOTO: BRANKO JANAČKOVIĆ / RAS SRBIJA

Emil Živić iz Niša, koji je juče u svojoj vikendici u selu Pasjača pronašao otetu devojčicu Moniku K., kaže za "Blic" da je još pod stresom zbog svega što se dogodilo, ali da je presrećan jer je devojčica živa.

On je ispričao da je slučajno sa sinom odlučio da svrati do vikendice koju imaju u Pasjači, a u kojoj niko ne živi.- Prolazio sam sa sinom i rešio da svratim da obiđem kuću u Pasjači. Kada smo prišli video sam da su u suterenu jedna vrata odškrinuta, pa sam prisao da ih zatvorim. Verovatno je monstrum na spratu kuće tada čuo lupnjavu. Sin ga je video na prozoru, jer je odmah pokusao da iskoči sa druge strane - kaže Živić.Kako priča, znao je da mora brzo da se snađe i improvizuje.- Viknuo sam sinu "Daj pistolj!" iako nemamo oruzje, ali morao sam da se snađem. Taj čovek je odmah istrčao na drugu stranu na prozor, pa preko terase skocio na zemlju. Našao se oči u oči sa mojim sinom! - opisuje dramatičnu situaciju ovaj hrabri muškarac.Kako kaže, Ninoslav Jovanović poznatiji kao Malčanski berberin odmah se dao u beg preko livade.- Krenuo sam za njim da bi video kojim putem ide i javio policiji - kaže Živić i dodaje:"Sin je za to vreme ušao u kuću, dozivali smo "curo, curo", jer smo pratili dešavanja na televiziji, ali se devojčica nije javljala. Onda je sin ušao u jednu od soba i viknuo: "Evo je, živa je!" Obavestili smo odmah policiju - ispričao je Živić.On kaže da nije očekivao da Jovanović sa devojčicom može da bude u njegovoj vikendici, jer je znao da se potraga bazira u selima oko Knjaževca koji je udaljen 40-ak kilometara od Pasjače. On dodaje da je zbog svega jos uvek veoma uznemiren, ali da mu je u trenu laknulo kada je video da devojčica nema povrede po licu.- Bila je bleda kao ja sada. Samo sam je pogledao u lice, video da nema povrede po licu i onda sam bio radostan. Tri put sam se prekrstio u ime boga - kaže ovaj hrabri čovek za "Blic".Monika K. pronađena je juče nakon gotovo 10 dana intenzivne potrage za njom i višestrukim silovateljem koji ju je oteo 20. decembra na putu do škole.

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

eto ko je pronasao Moniku...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

On 30. 12. 2019. at 10:38, JESSY рече

eto ko je pronasao Moniku...

Expand  

Па они су је, у ствари, спасли, хвала и слава Богу, још једно од Божијих дела. 

Подели на овим сајтовима

@Зосима 

Ако хоћеш да не отпаднеш од љубави по Богу, то не допусти нити да брат твој заспи оторчен на тебе, нити ти да заспиш огорчен на њега; него иди помири се са братом својим, и дошавши приноси Христу са чистом свешћу дар љубави кроз усрдну молитву (Св. Макисм Исповедник, 400 глава о љубави, гл. 100/53)

Праштај брата за синошње тешке речи!

Није оправдање, али јесте објашњење, била је то нека глупа аналогија са моје стране, у афекту наравно, на твоју изјаву о...знаш. Све у свему уопште не верујем да сматраш наш народ глупим, као што ни ја не сматрам (а на основу чега бих) да су твоји родитељи глупи ради једне твоје изјаве. Синоћ беше касно, па "заспах огорен на брата свога", без да се охладим - искрено, праштај.

Подели на овим сајтовима

On 29. 12. 2019. at 23:34, Жељко рече

Мислим, тако ти сад ствари стоје у Србији као  Други светски рат и подела на четнике и партизане.

Expand  

Фала за лајк (ради је би 100 евра)...ја сма реаговао, насрнуо на човека из неких других и фрустрација и страхова за децу, не политичких...а око подела...па ето, ја нисма СНСовац па видиш како се једим само на делић неке другосрбијанштине (које можда није ни било).

Углавном, да подељени смо и не ваљам нам рабора. Хтео бих рећи следећи: двоструко сам шокиран, око тих подела. Са једне стране на део људи (и тебе ту убрајам) који су јако добро спознали стање у свету, посебно западном, а да нису живели на западу. А са друге овим другима који су опседнути западом (не алудирам на брата са којим сам се качио, причам уопштено о класичним другосрбијанцим)...онима који верују у демократију и неки бољитак. Не разумеју да је то прошлост, да народ у Европи живи јако лоше...средња класа се топи све више...85% народа животари...боље је него у Србији, наравно...а о томе да смо ми окупирани, након 3 рата и бомбардовања...то је друга прича.

Са треће стране, разумем и антивучићевце...обичне, образоване, честите људе који не желе много, а који су доживели мали милион неправди...проблем код Вучића је што је мегаломан....постоји милион ствари које се могу урадити да народу буде боље поред његове мегалманије...али људи који су око њега су неспособни. Макар оних административних...но...тешка прича. Углавном, истина има више лица, али ми смо сви "партизановци" (црно-бело).

Подели на овим сајтовима

Хвала Богу да је дете живо! Да поживи Бог оне који су је спасли и у томе учествовали на сваки начин!

Што се овог Јованоовића тиче - дефинитивно га треба затворити, у лудницу или затвор, то нек процене стручњаци. Али, он да шета слободно не сме. Једноставно не сме. 

Што се тиче ових политичких препирки, како овде на форуму а и на другим местима, сматрам да бар у овом случају (иако сам свакако велики противник ове власти и не верујем у лажна ,,национална јединства", лепо је томе у једном тексту писао отац Ненад Илић) - ипак сматрам да у овој теми то треба избећи. Ово заиста јесте ствар око ко је би требало сви ми, без обзира на политичко уверење, да се сложимо. 

Подели на овим сајтовима

On 30. 12. 2019. at 16:47, Православни Србин рече

Што се тиче ових политичких препирки, како овде на форуму а и на другим местима, сматрам да бар у овом случају (иако сам свакако велики противник ове власти и не верујем у лажна ,,национална јединства", лепо је томе у једном тексту писао отац Ненад Илић) - ипак сматрам да у овој теми то треба избећи. Ово заиста јесте ствар око ко је би требало сви ми, без обзира на политичко уверење, да се сложимо. 

Expand  

Potpisujem

Makar ovde da se ne poteže politika

Nije umesno

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

On 30. 12. 2019. at 16:59, Драшко рече

Potpisujem

Makar ovde da se ne poteže politika

Nije umesno

Expand  

Наравно. Најважније је да је дете живо. Искрено, надам се да ће успети, на психолошком плану, да превазиђе све што се десило. Млада је...

Подели на овим сајтовима

Нинослав треба да се сажеже у огњу или на рапав колац да се насади. Ако треба, хидраулика и рендген да раде, јер од ових либералних љуцких права-помирења вајде нема.

Подели на овим сајтовима

On 30. 12. 2019. at 16:18, Ćiriličar рече

@Зосима 

Ако хоћеш да не отпаднеш од љубави по Богу, то не допусти нити да брат твој заспи оторчен на тебе, нити ти да заспиш огорчен на њега; него иди помири се са братом својим, и дошавши приноси Христу са чистом свешћу дар љубави кроз усрдну молитву (Св. Макисм Исповедник, 400 глава о љубави, гл. 100/53)

Праштај брата за синошње тешке речи!

Није оправдање, али јесте објашњење, била је то нека глупа аналогија са моје стране, у афекту наравно, на твоју изјаву о...знаш. Све у свему уопште не верујем да сматраш наш народ глупим, као што ни ја не сматрам (а на основу чега бих) да су твоји родитељи глупи ради једне твоје изјаве. Синоћ беше касно, па "заспах огорен на брата свога", без да се охладим - искрено, праштај.

Expand  

Јеах, слава Богу и св Максиму исповеднику...:sunce:

Брате,овим твојим речима,дао си смисао целом овом божићном посту, а мене обрадавао ко ретко ко.

Синоћ ми је баш било тешко,истина је да сам и ја преоштар у коментарима,али није било из зле намере,праштај и ти...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...