Jump to content

Монику (12) која је нестала у петак отео познати силоватељ

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Препоручена порука

пре 8 минута, Дуња рече

Moraju ljudi da prehranjuju porodice. 

Teska tema, nisam u toj pozicij i Bog da mi oprosti, ali meni je to kao unijacenje. Ako se ne zaustavi, propascemo skroz.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 142
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 30 минута, Дуња рече

Nije nemoguće da je Zoske u pravu. 

Izjava reportera od malopre (uživo):

''Popričavemo sa Borivojem koji stanuje u kući pored one u kojoj je uhapšen Jovanović...'' Odmah se ugrize za jezik, pa brže-bolje nastavi: ''...u kojoj je pronađena Monika...''

Plus, dete pronađeno posle 10 dana pretrage na 3. kilometru od  Malče, u kući majke ovog nesretnika. 

Na kojoj tv je to bilo, da probam kasnije da potrazim na yt?

Подели на овим сајтовима

Не занима не власт! Занима ме у другим контекстима. Лик је доша на смртно опасну тему, где је девојчица од 12 година вероватно СИЛОВАНА! 10 дана...ево ја из далека, у гуживи и фрци, мало-мало ових дана у граду па погледам само кратко вести је ли нађена.

Имам сам ћерку. Неки дан је евакуисана из обданишта у граду где су терористи побили децу у школи, отимали људе у театру, где се бацају бомбе у метроу...замисли експлодира бомба у метроу, метро вози откинутих врата и раскомаданих људи да се докопа станице...

И дође лик - заболе ме за Вучића - и ладано увреди 500 000 људи и каже им да су глупи. Чекај, да неко моју ћерку сутра отме...или мој ћаћа, мати, сестра, брат, овај-онај који су гласали за СНС...они су "глупи народ" који гледа представу?

Јесте ви нормални бре? Није дотле дошло...заболе ме за СНС, не требају им гласови, побеђују увек...није рат, па де инсценирају Маркале и сл....само сотона би могао пустити дете манијаку у руке да га злостаља и да се то користи као представа за политичке поеене...или сам ја луд наиван (а и глуп, ако је тако, и сви редом)....или сте ви болесно опседнути влаћу када на оваквим темама износите те параноичне лудост.

Имате ли ви децу...посебно ћерку...смете ли замислити шта је том детету рађено? И да ико, осим ђавола, може да то пушта и још користи у политичке поене? Бре, шта се прича овде...кава је то опсесија влашћу?

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, feeble рече

Teska tema, nisam u toj pozicij i Bog da mi oprosti, ali meni je to kao unijacenje. Ako se ne zaustavi, propascemo skroz.

Aaa. Plače prijateljica pre mesec dana. Vuku je na poslu pet godina sa petinom fonda časova, a devojka hoće da rađa decu. Dobije otkaz jer je stigla neka učlanjena. Elem, nađe ''vezu'' za posao, ali je uslov da se učlani. Došla kući u duševnom rastrojstvu. Treba da se učlani, neophodno je da obilazi skupove gde joj na ceduljici ispišu pitanje koje treba kao samoinicijativno da postavi nekom balvanu i ni slučajno da ne napusti skup pre kraja jer su prisutni i profi fotografi koji će je, ukoliko odlazi pre vremena, uslikati. A ako te uslikaju kako odlaziš - ćao, zdravo, odmah si nezaposlen/-a. 

Šta drugo da joj savetujem nego da se učlani. Bolje i to nego da očajava i ostane bez zarade i poroda čekajući bolje doba. 

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

A, pa zna se kako se većina ljudi danas zapošljava u Prosveti. Svi moji bliski ptijatelji su Prosvetari i skoro svako od njih ima iste ili slične ponude (uslove). Videćeš da to i nije neka tajna ukoliko bez strepnje kažu istinu. Ovde je reč o ljudima u najproduktivnijim godinama, oko 35.

Sve se zna, ali svi ćute. 

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

Знам да постоје кланови у просвети, знам на својој кожи и кожи свог детета. Неке раднице не можеш да тужиш, не можеш им ништа, јер им је тата био ту радник, био директор. То бих ја по кратком поступку - мислим на отказ и буквално протеривање, да се баве окопавањем и слично.

Међутим, ако имаш неки такав случај који спомињеш, то се треба изгурати до краја да изађе на видело. Али није све тако црно-бело. Увек постоје квалитетније радице које треба да смењују лошије. Ја не бих имао ништа против да твоја познаница буде смењена ако није квалитетна.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Naso je muz od koleginice. Nema mi smo Leskovacani za svaku pohvalu. :D :D

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...