Jump to content

Натан

Члан
 • Број садржаја

  4032
 • На ЖРУ од

Profile Information

 • Пол :
  Небитно

Скорашњи посетиоци профила

50243 посетилаца

Натан's Achievements

 1. То каже АПР са тачним бројем регистрованих фирми. Први део емисије:
 2. Руски језик чујеш, не зато што се Русији ближи крај (?), него зато што је више од 400 фирми из Русије пребацило посао и запослене у Србију, због санкција, највише их је у БГ и НС, и углавном се ради о ИТ компанијама које раде са западним клијентима.
 3. Шта знам, код мене је обрнуто, мислим да је присутност ближњих у том тренутку важна, како оном који "одлази", тако и онима који га "испраћају". Нарочито нама што верујемо да је то ипак привремени опроштај. Ни смрт не треба схватити превише озбиљно. 🥳
 4. Замишљам је у некој будућој кући која има поглед на ливаду и шуму, ако може у пролеће, негде око Васкрса, да буде лепо време, око 25 целзијуса, обавезно да буду отворена врата и одшкринут прозор, да ме поветарац благо запљускује по лицу, са свежим цвећем и упаљеном свећом поред кревета, и кадионицом поред икона из које се шири мирис тамјана. То је углавном то. Ако се сетим још нечега, додаћу.
 5. Канали са добрим туторијалима: https://youtube.com/c/MilanTair https://youtube.com/c/Freecodecamp
 6. Натан

  Biti broj 1

  Па кад је било такмичење у врлини, и ко је победио?
 7. Натан

  Biti broj 1

  Не бих рекао да је доброта услов за тако нешто, јер и лоши људи такође могу да буду број један у нечему. Ево Хитлер и Клинтон су били први у својим државама. А Клинтон је број 1 по шунтавилу.
 8. Не бих чекао ништа. Налупао бих га као стару канту, превентивно, да зна унапред да мора да буде миран.
×
×
 • Креирај ново...