Jump to content

feeble

Члан
  • Број садржаја

    7645
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

  • Број дана (победа)

    2

Everything posted by feeble

  1. Ovo pohvaljujem, ako ce biti praksa. Mislim javno obavestavanje kad se neko banuje.
  2. A vidis ti to, dolaze iz velegrada kao sto je Moskva ili Petersburg u Bg, neki manji grad pa cak i selo. Pa kakav je tu motiv potreban da bi se nesto takvo uradilo, znaci da Srbi ipak nesto vrede!
  3. Ево, није ми било тешко да пронађем нешто на тему Српкиње вс Рускиње xD Doduse, muskarac je pokrenuo temu
  4. Pa daj reci sta ne valja, da se ne zalecu braca i stradaju Znam da je Ruskinja (mislim da je nik Ioana, nije aktivan pa da je ne tagujem bezveze) govorila da Srbi mnogo lazu
  5. Gledao sam ovaj serijal gore i prica Vladeta Jankovic kako na Svetoj Gori ima 20 manastira i to je to, ne moze da se povecava broj. Sad, Rumuni imaju skit sv. Jovana Pretece ali nemaju pravo da prave manastir te onda nemaju sva prava kao ostali koji imaju manastire. A mislim da oni bas mogu da daju puno monaha. Pa zasto je to zakucano, da li ima neki ustav koji ne moze da se menja?
  6. ^ Antiohijska crkva pise da nema potvrdu da li su ovi izvestaji istiniti i trazi da ljudi nastave da se mole za nestale arhijereje Antiochian Patriarchate responds to reports about kidnapped bishops ORTHOCHRISTIAN.COM The new statement from the Antiochian Patriarchate notes that they receive various reports about the bishops’...
  7. feeble

    Offtopic до миле воље

    Ne znam kako mi ovo ispade na yt recommendation, ali mi bi zanimljivo
  8. A sto bi mitropolija bila predstavnik ostalih eparhija u CG? Po kom clanu, odluci itd?
  9. Ko stoji? Ako je neko iz crkve, ne bi bilo lose napisati ako znate.
  10. Amfilohije: Vlast će pregovarati sa mnom, a ne sa Patrijaršijom Amfilohije je objasnio da Mitropolija želi temeljni ugovor po uzoru na one koje je Crna Gora potpisala sa Katoličkom crkvom i Islamskom zajednicom i dodao da tu neće biti pomena o novom statusu, jer je, kaže, Mitropolija već autonomna. Da li je autonomna? Je li samo MCP ili i druge mitropolije ili eparhije? Ili samo MCP posto je on arhiepiskop? I onda se forumasi ljute sto smo paranoidi...
  11. feeble

    Đorđe Balašević, pro et contra

    Evo sta Djordje misli o desavanjima u CG i borbi srpskog naroda za svetinje Stalno slušamo o svetinjama ovih dana, da nam neko nešto otima. Moje svetinje su ovde, u Ulici Jovana Cvijića. Moje svetinje su u Ulici Ilije Ognjanovića. Moje svetinje su u ovom vremenu, s vama. Moje svetinje su u onom redu u Ulici narodnih heroja. Moje svetinje su u ovom vremenu i za njih ja živim", kazao je Balašević. FOTO: Cirkus se vratio u grad - Balašević održao koncert na punom Spensu i najavio nove pesme | Novosadski informativni portal 021 WWW.021.RS Novosadski kantautor Đorđe Balašević održao je sinoć na Spensu tradicionalni koncert na Bogojavljensku noć, nastupajući više od tri sata tokom kojih je izveo preko 30 pesama. Mada, kad bi imao koncert u Beranama ili Niksicu, mozda bi podrzao da se dodvori tamosnjoj publici.
  12. Naidjoh na yt na neki serijal o Svetoj Gori, izgleda u produkciji RTS 13 epizoda na ovoj plej listi. Pogledao sam par komada, preporucujem da se pogleda.
  13. feeble

    Šta žene žele?

    Je li se slazu zene sa ovim, da se zakljucava tema
  14. Evo jos jedne emisije gde je o. Gojko gostovao. Jako teska za gledanje posto je sagovornik naporan (kao i svaki pravnik :P) Pita ga voditelj zasto odbija pomoc iz matice (neki pravnici iz Srbije su hteli neku zalbu da podnesu pa su im rekli iz MCP da ne rade nista na svoju ruku dok se ne dogovore itd.) - Gojko se zbuni kakva matica, mi zivimo u CG i pregovaramo sa organima CG. Dakle, prilicno sam siguran da nije Srbin ali je (i dalje) lojalan SPC.
  15. Malo pogledah ovu emisiju na RTV o zakonu u CG, i kad se nisam slogirao kad videh da Jelena Milic govori protiv zakona! Сучељавање - 15.01.2020. MEDIA.RTV.RS БАЛКАНСКЕ ЛЕКЦИЈЕ Шта могу да очекују верници Српске православне цркве у Црној Гори након усвајања контроверзног Закона о слободи вероисповести? Да ли ико у овом тренутку може да зна... Obrlatili je Zmaj i Maric? PS. Tu je i ozloglaseni sekretar u emisiji.
×
×
  • Креирај ново...