Zoran Đurović Написано Јун 1, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јун 1, 2019 пре 27 минута, Broken рече Son ce dati gol za Toth. Почињем да навијам за Тотенхем. Ови ме изнервирали. Ваљда ће Кејн да да го. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Августин Написано Јун 1, 2019 Пријави Подели Написано Јун 1, 2019 пре 1 сат, Вукашин рече Djurovic vas sve lozi. Ima 100% svog Milojkova, koji pise umesto njega. Nema sanse da ide po parohiji, pise, slika i postuje ovde Како нас Максимов Милојко ложи дали Максим мази свог Милојка. Zoran Đurović and geronymo је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Јун 1, 2019 Пријави Подели Написано Јун 1, 2019 Жао ми што Ајакс није прошао у финале. Драго ми је што је Звезда тукла Ливерпул јесенас. Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јун 1, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јун 1, 2019 пре 38 минута, Broken рече Son ce dati gol za Toth. Победи Ливерпул, како сам и прогнозирао, само Тот не даде го... Broken је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Јун 1, 2019 Пријави Подели Написано Јун 1, 2019 пре 3 минута, Zoran Đurović рече Победи Ливерпул, како сам и прогнозирао, само Тот не даде го... Значи Родољуб је у праву! Нема само и али... Zoran Đurović and Протомајстор је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јун 1, 2019 Пријави Подели Написано Јун 1, 2019 пре 2 минута, Zoran Đurović рече Победи Ливерпул, како сам и прогнозирао, само Тот не даде го... Dosadno finale. Zoran Đurović, Вилер Текс, Вукашин and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Јун 1, 2019 Пријави Подели Написано Јун 1, 2019 пре 1 минут, Broken рече Dosadno finale. Док Стеауа и Звезда не одиграју финале не признајем фудбал. И ја би саставио шампионски тим да имам буџет од милјарду евра... Протомајстор, Bokisd and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tristatri Написано Јун 1, 2019 Пријави Подели Написано Јун 1, 2019 пре 4 часа, dragisa рече a ono je F48.1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Јун 1, 2019 Пријави Подели Написано Јун 1, 2019 Zvezda tukla Liverpul, Partizan srusio Zvezdu, Vozdovac dobio Partizana.. Realno, Vozdovac najjaci u Evropi ... (komentar sa jednog sajta).... Вилер Текс је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јун 1, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јун 1, 2019 пре 3 минута, Tristatri рече F48.1 Брате, не знам шта да ти кажем... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јун 1, 2019 Пријави Подели Написано Јун 1, 2019 On 29.5.2019. at 19:02, Nebojš.a рече Vas dvojica ste ludi. raskinuli su skoro pa... "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Августин Написано Јун 1, 2019 Пријави Подели Написано Јун 1, 2019 пре 6 минута, Tristatri рече F48.1 КОме си поставио ову благу психијатријску дијагнозу.Све изнад Ф 43 је скоро ништа. Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јун 1, 2019 Пријави Подели Написано Јун 1, 2019 пре 2 часа, Zoran Đurović рече Гледам и куцкам:))) И кладио се:)) Slučajnosti ne postoje!!! Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Леон Професионалац Написано Јун 1, 2019 Пријави Подели Написано Јун 1, 2019 пре 4 часа, dragisa рече naravno da ima logike, ne moraš uopšte da poznaješ čoveka da bi video kakvog je duha jel to tebi ne logično? То ви који имате сар за тако нешто видите, ми убоги немамо те моћи. Сваког, у почетку, узимам за најбољег могућег. The Godfather and Августин је реаговао/ла на ово 2 ,,Формалисти, завршићете у формалину!" Блажени Леон Нови Професионалац Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јун 1, 2019 Пријави Подели Написано Јун 1, 2019 пре 26 минута, Broken рече Dosadno finale. Смор. Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука