Jump to content

Зоран Ђуровић: Одпоздрав стручњаку за светост, Родољубу Лазићу

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 2.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 3 минута, dragisa рече

ti druže radiš upravo suprotno od onoga što je Hristova poruka svima nama

umesto da odričeš sebe ne bi li pronašao dušu svoju,  ti gradiš sebe i misliš da time spašavaš sebe

grobovi prepuni kostiju okrečeni

То је. Ја сам антихрист. Само не потписујем да сам окречен гроб. Ти си из те категорије. Фарисеја.

Него, да ти нешто кажем као Симеон Новотарац: Једи, је... и уживај, јер ти је то дато овде; не мучи себе безвезе, него диши пуним плућима, јер ионако у Царство Божије нећеш ући. Сасвим је бесмислено да већ овде почнеш да се мучиш. А добро је и да се ниси размножио, јер си ти генерације задужио. 

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, dragisa рече

Đuroviću pomoli se ti Svetom Porfiriju kao kolegi da ti prosvetli malo tu umišljenu tintaru ne bi li se kako smirio. jel ti shvataš da se porediš sa svetim čovekom, tvrdiš da imaš iste darove kao on a pri tome duh njegovih reči i rečnika je kao nebo i zemlja prema duhu i rečniku kojim ti živiš. da li shvataš da si otišao predaleko i da ti je za razliku od svetih ljudi zaista potrebna konstantna pažnja konstantan konflinkt i konstantna potreba za odobravanjem. jel se upitaš ti nekad ej a ovo kuda ja idem jel to od Boga ili od mene? ne bi da se bavim proroštvima kao ti (totalno si omanuo brate alatka ubiva i dalje) ali zato što si mi u neku ruku simpatičan u toj svojoj nadrndanosti, mislim da ćeš hteo ne hteo imati posledice. ne prizivam ih i ne želim ti to (niti znam šta to može biti) ali Bog po svaku zalutalu ovcu ide pa kolko da košt košta.....

odmori malo od ovoga (mada znam da tvoj ego neće to dozvoliti) resetuj se pa kreni ponovo. popričaj malo sa sobom ali brutalno iskreno...

pozdravlja te tvoj kolega drkadzija

ма бре, овај лазић се саблазнио. Не представља се ђуровић као пророк. Ђуровић да је пророк Митрополит га не би послао под Цариград. него би га водио са собом за недај боже.

Зоран се намерно шали. Као са овима за латинску јерес. Зна О.Зоран да је и папа прогањао латинску јерес у време када је то радио цар Душан Силни...

то је конзервативни идеалиста. и очекује сад да сви напамет знамо историју и теологију, и намерно глуми менталаћа. Не мислите ваљда да иде са курвама, упада им у купатила... као што је навео. то је само смисао за хумор.

хаха, притом рекао је да је најгори пророк. Јер пророкује народу који заслужује само таквог. Али он није српски поп (сад прелистах расправу), него Вартоломејев. тако да су то све шале које он иначе користи и код раскринкавања максимовог протестантизма и преумљења неких форумаша. причали смо ми о јелени орлеанској која би можда могла постати следећи патријарх цариграда. тј. то је било моје пророштво. Након што смо сазнали за оне педофиле митрополите у Јерусалим и Цариград (где ли већ беху).

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Аристарх рече

менталаћа

Батеее! :)))

Подели на овим сајтовима

Чувајте се ментално слаби, да погрешно не извучете нешто из контекста. Расправљају само ментално јаки:pivo:. И ми смо некада били ментално слаби, није то светост иако јесте некад разапетост:945729:

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Zoran Đurović рече

То је. Ја сам антихрист. Само не потписујем да сам окречен гроб. Ти си из те категорије. Фарисеја.

Него, да ти нешто кажем као Симеон Новотарац: Једи, је... и уживај, јер ти је то дато овде; не мучи себе безвезе, него диши пуним плућима, јер ионако у Царство Божије нећеш ући. Сасвим је бесмислено да већ овде почнеш да се мучиш. А добро је и да се ниси размножио, јер си ти генерације задужио. 

Ja jedem, malo manje j...m, i uživam a u Carstvo Božije mogu ući samo čudom. Ali mi je čudno koliko si siguran da si ti već sa obe noge tamo. samo ti još glava prmalja a i to ne bi li nam kako dojavio tajne nebesne i po neku loknu ostavio dok još ceo ne porineš u svetost. 

Što se tiče groba okrečenog ja otvoreno priznajem da to jesam, i da sam 'risćanin samo po imenu, ali ti se gradiš za učitelja proroka i svetog a ja ti kažem da smo kolege drkadzije i da se malo iskuliraš

Everyone’s got a plan until they get hit.

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Аристарх рече

Не представља се ђуровић као пророк...

Зоран се намерно шали.

.....

ja bi voleo da si upravu i da sam ja primarijusali mislim da je potpuno ozbiljan

Подели на овим сајтовима

пре 51 минута, Леон Професионалац рече

Не познајете човека. Да га познајете Ви га ово не би питали.

Шта год да одговори биће Вам крив. 

Просто, Зоран не упада у Ваше калупе тј. не уклапа се у Вашу слику како по Вама треба да изгледа један светитељ. Чим није по Вашим мерилима - одмах не ваља! 

А многи и даље не контате, он игра смултанку с већином. Забавља се.

Навешћу један пример који може да да допринос правилном разумевању лика и речи З.Ђ.

Сећам се једног путовања у Грчку у време студија.Група колегиница и колега. Једна група девојака обучена у дуге сукње,коса исплетена у кике,равна обућа,дискретан и с мером,смех,што има своју лепоту..и друге групе,међу којима је једна девојка у мајици са деколтеом,дужине до пупка.Комлексна ситуација у Атини,тражимо пут до неког смештаја у интернату за једну групу,па онда треба на други крај Атине,за другу,11 сати ноћу,лепо атинско вече,девојка са кикицама плаче,она већ у 11 мора да се тушира и да иде у кревет,а ова се деколтеом,опуштено каже,ма спаваћемо у бусу,ако треба.Било је још примера.Зато када процењујемо некога,треба добро закопати у његову личност и ткиво,јер неретко буде лепих изненађења,како пронађете бисер тамо где га не очекујете,и чешће буде тамо где је мало интригантно,дискутабилно,провоцирајуће,него где је све уштогљено,преподобно и по неким неписаним канонима. 

И мислим да су људи изгубили добар смисао за хумор,не разумеју га, сви воле да се шале на туђи рачун,само они најбољи на сопствени:slikanje:

Нифада :)

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, dragisa рече

Ja jedem, malo manje j...m, i uživam a u Carstvo Božije mogu ući samo čudom. Ali mi je čudno koliko si siguran da si ti već sa obe noge tamo.

Брате, лагао бих те када бих ти рекао да нисам тамо. Јесам у Царству Божијем. И то сам вам математички преко Писма демонстрирао, али ти ниси читао главни текст. 

пре 19 минута, dragisa рече

Što se tiče groba okrečenog ja otvoreno priznajem da to jesam, i da sam 'risćanin samo po imenu, ali ti se gradiš za učitelja proroka i svetog a ja ti kažem da smo kolege drkadzije i da se malo iskuliraš

И на ово сам одговорио. Читај са више пажње. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Нифада рече

Навешћу један пример који може да да допринос правилном разумевању лика и речи З.Ђ.

Сећам се једног путовања у Грчку у време студија.Група колегиница и колега. Једна група девојака обучена у дуге сукње,коса исплетена у кике,равна обућа,дискретан и с мером,смех,што има своју лепоту..и друге групе,међу којима је једна девојка у мајици са деколтеом,дужине до пупка.Комлексна ситуација у Атини,тражимо пут до неког смештаја у интернату за једну групу,па онда треба на други крај Атине,за другу,11 сати ноћу,лепо атинско вече,девојка са кикицама плаче,она већ у 11 мора да се тушира и да иде у кревет,а ова се деколтеом,опуштено каже,ма спаваћемо у бусу,ако треба.Било је још примера.Зато када процењујемо некога,треба добро закопати у његову личност и ткиво,јер неретко буде лепих изненађења,како пронађете бисер тамо где га не очекујете,и чешће буде тамо где је мало интригантно,дискутабилно,провоцирајуће,него где је све уштогљено,преподобно и по неким неписаним канонима. 

И мислим да су људи изгубили добар смисао за хумор,не разумеју га, сви воле да се шале на туђи рачун,само они најбољи на сопствени:slikanje:

e sad mi je sve jasnijeu vezi ZĐ

baš totalno adekvatan primer

nema šta, potpuno isti slučaj

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Zoran Đurović рече

Брате, лагао бих те када бих ти рекао да нисам тамо. Јесам у Царству Божијем. И то сам вам математички преко Писма демонстрирао, али ти ниси читао главни текст. 

И на ово сам одговорио. Читај са више пажње. 

e ako si dokazao svima i to matematički onda izvini na smetnji, to je sigurno tako

samo ti pokazuj i dokazuj kako si u DS

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Нифада рече

Ето видиш , само не знам да ли видиш З.Ђ. са кикицама или деколтеом,мислим када је у питању адекватан пример.

ja ga u tvom primeru uopšte ne vidim, jer jedno je prikazivati se ovakvim a biti onakav odnosno imati izgled onakvog a biti ovakav...itd 

slučaj Đurović je totalno drugi par rukava

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...