Jump to content

Зоран Ђуровић: Одпоздрав стручњаку за светост, Родољубу Лазићу

Оцени ову тему

Препоручена порука

@Zoran Đurović

Oно кад ти родослов гласи: Књига Зорана Ђуровића, унука дединог, чији чукиндеда уби Турчина, а прадеда уби Турчина, а деда уби још једног Турчина и четника... ?

,,Формалисти, завршићете у формалину!"
                                             Блажени Леон Нови Професионалац

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ima to neke veze s Cg.. Tamo svaciji rodoslov slicno glasi:)) bre to bila neka najezda Turaka kad je bilo da ih iz svake familije po neko rokne a jos i da preteknu:))

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Јелена011 рече

Ima to neke veze s Cg.. Tamo svaciji rodoslov slicno glasi:)) bre to bila neka najezda Turaka kad je bilo da ih iz svake familije po neko rokne a jos i da preteknu:))

Мој је сличан његовом, разумем га у потпуности :))

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, The Godfather рече

и рекох, нећу га (Бога) више помињати, нити ћу више говорити у име његово: али би у срцу мом као огањ разгорео, затворен у костима мојим, и уморих се задржавајући га, и не могох више

То је. А нека блеје Родољуби и ко год хоће! Могао бих да водим леп и миран живот, јер од уметности и науке може да се живи, али ме Исус малтретира. И зато не могу да одустанем. А овај пак пут видим најуметничнијим што може да буде.  

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Леон Професионалац рече

Одакле му је отац? 12:smeha:12:smeha:12:smeha:

Хајде трећи пут за срећу! 

Ne kapiram

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, Милан Ракић рече

Ne kapiram

Двапут сте исту поруку залепили одговоривши да му је отац из Обрве, зато рекох, са и трећи пут потврдите. 

Мени за утеху, да се и Вама десило. 

Пре неки дан сте исто коментарисали на мој рачун па сам се зато нашалио. Заправо, покушао сам да се нашалим. :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Леон Професионалац рече

Двапут сте исту поруку залепили одговоривши да му је отац из Обрве, зато рекох, са и трећи пут потврдите. 

Мени за утеху, да се и Вама десило. 

Пре неки дан сте исто коментарисали на мој рачун па сам се зато нашалио. Заправо, покушао сам да се нашалим. :smeh1:

MA jebe me nešto ono dugme za objavu. Kacsam video obrisao sam duplu poruku odmah, tako da nisam mogao povezati sa Vašom opaskom

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, The Godfather рече

Sv vladika Nikolaj Velimirovic

Научени од Светога Духа говорите свети Божији људи (II Петр. Ј, 21)

Ово сведочи онај који је и сам био свети Божји човек, апостол Петар, камен вере и витез крста. Као свети Божји човек он, по сопственом свом искуству, објашњава, како су говорили и како говоре свети Божји људи, и каже: научени од Светог Духа говорише они. Не говораху, дакле, они по своме умовању, ни по свом памћењу, ни по свом слућењу, ни по свом учењу, ни по својој речитости, него говораху од Духа и по Духу Светоме. Мудрост Божја изливаше се кроз њих и истина Божја откриваше се кроз њих..... Често и не хотећи, па чак и противећи се, они су морали да пишу, као што сведочи свети пророк Јеремија говорећи: и рекох, нећу га (Бога) више помињати, нити ћу више говорити у име његово: али би у срцу мом као огањ разгорео, затворен у костима мојим, и уморих се задржавајући га, и не могох више. (20, 9)..."

koliko je samo ovo daleko od slučaja Đurović .... da li je moguće da ne shvatate napisano, ne može to čovek čoveku objasniti, dobro kaže jevanđelje " šta je rođeno od tela telo je.."

Everyone’s got a plan until they get hit.

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Милан Ракић рече

MA jebe me nešto ono dugme za objavu. Kacsam video obrisao sam duplu poruku odmah, tako da nisam mogao povezati sa Vašom opaskom

Ех, а ја немам ту опцију за брисање ?

Мени се то често дешава. Врти ли врти, онда ја још једном, а на крају 2 иста. 

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, dragisa рече

nego oče dovrši geneologiju jesi li se ti razmnožio

Центриши Драгиша confused1

Мало охладите главу. Саберите се, то утиче на лепоту. ?

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, dragisa рече

ti radnu svesku da podvalčiš a ne ovako napamet da pričaš

Књига коју сам копирао је раритет. Нема је у продаји. Наравно са морам да је сачувам. А имам две копир машине, зашто да не искористим?

Него, зашто се једите? 

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, dragisa рече

ja se ne jedim, pitam normalno jel se oč razmnožio, nego ti projektuješ neki jed ... neki hejt...kao da se smirim, nešto...

stvarno nemam pojma otkud ti da se jedim, promeni optiku da vidiš stvari onakvim kave jesu...

Унормалите се. 

Шта питате? Шта Вас занима? Да ли се ко размножио? Из тих Ваших психо коментара ништа није јасно! 

И шта Вас уопште брига? 

...јел се оч размножио? 

Сачувај и саклони! 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...