Jump to content

Ко стварно жели брак а ко само да прича о томе?

Оцени ову тему

Flojd

Препоручена порука

пре 14 минута, Avocado рече

nema nameru da tog naslednika oblači, presvlači, hrani, kupa, itd

Ovo opisuje puno očeva. 

#OnaNeRadiNištaSamoGajiDecu

Подели на овим сајтовима

@Smaragdni kamičak 

пре 5 минута, Nikola Stojanovic рече

@Smaragdni kamičak :D Nema nista od ni od kavu. Ionako si mi sumnjiva, strah me da me ne iskorists. :D:D 

Vidis li ni da recenicu ne mogu da sklopim, ni slovo da potrefim, sta ucini od mene ? Da ne gatas tamo u neki pasulj? Cuo sam ja da zene oce i to da rade. :D

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

пре 41 минута, Natasa. рече

Zezanje ili ne, ali oko tih stvari se treba brzo izjasniti. Nema poente razvlačiti se sa nekim ko nema isto mišljenje o tim stvarima. Oko dece nema kompromisa. 

Можда је код тебе тако. Некоме то питање није толико битно. 

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Nikola Stojanovic рече

@Smaragdni kamičak 

Vidis li ni da recenicu ne mogu da sklopim, ni slovo da potrefim, sta ucini od mene ? Da ne gatas tamo u neki pasulj? Cuo sam ja da zene oce i to da rade. :D

I ti si sad sumnjiv, vidim razumeš se i u vrste gatanja. :tongue:

"Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊

Подели на овим сајтовима

пре 31 минута, Lady Godiva рече

Можда је код тебе тако. Некоме то питање није толико битно. 

Upravo o tome pričam. Kome to nije bitno, treba da se spoji sa nekim kome takođe nije bitno. Neko kome je to izuzetno bitno, nema šta da radi sa nekim kome je to nebitno.

Подели на овим сајтовима

@Milica Bajic Zaboravio sam da ti odgovorim ovde. Poezija je ipak bila u pitanju. :D Ne znam, ja sam ti vrlo lakoveran. Moze covek u svasta da me ubedi. Pogotovo zene kad su u pitanju. :D:D

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

@Milica Bajic  Nasedam na svakakve spletke i uz to cim zena poce da razglaba duze od 2minuta, mene glava zaboli. Odma iz stopa urliknem pristajem! :D:D 

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Natasa. рече

Upravo o tome pričam. Kome to nije bitno, treba da se spoji sa nekim kome takođe nije bitno. Neko kome je to izuzetno bitno, nema šta da radi sa nekim kome je to nebitno.

Ма да, да случајно не изгуби време на некога ко је неће оплодити. Тик-так, тик-так. Нема шта да се развлаче.

А била си тако кул.. :D

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Lady Godiva рече

Ма да, да случајно не изгуби време на некога ко је неће оплодити. Тик-так, тик-так. Нема шта да се развлаче.

А била си тако кул.. :D

Ne odnosi se na mene, a ni samo na žene ;).

Šta da radi muškarac koji želi da se oženi i da odmah ima decu sa ženom koja to ne želi? I jedno i drugo je legitiman izbor u životu. Što bi on gubio vreme sa njom ili je pritiskao na nešto što ona ne želi? 

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Natasa. рече

Ne odnosi se na mene, a ni samo na žene ;).

Šta da radi muškarac koji želi da se oženi i da odmah ima decu sa ženom koja to ne želi? I jedno i drugo je legitiman izbor u životu. Što bi on gubio vreme sa njom ili je pritiskao na nešto što ona ne želi? 

И то што кажеш. Далеко им лепа кућа. 

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Smaragdni kamičak рече

Da, da, sve što devojka želi jeste da se na prvom sastanku oseti kao pokretna materica. :1405_love:

Ko ce zenama ugoditi??

пре 5 часа, Nikola Stojanovic рече

@Liga Džentlmena Hahah, kod carobnjaka po napitak. :D:D Kao braca, samo da li bi bio vitez eli sluga? :D

posetioci-revolucija.jpg

Ni jedan ni drugi. 

Samo prijatelj. Cek bre de se dede taj napitak. ?

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 17 часа, Liga Džentlmena рече

Brate, pripremas teren. Znam da se danas ceni odmah kad napadnes, l valjda je fora malo i pripremiti teren. Mada ko zna ove danasnje generacije drugacije funkcionisu. 

Nisam ti ja za ovo vreme, mora se teleportujem u srednji vek...?

traži neku koja je čitala o. pavla gumerova. ako prihvata ono što piše lako ćeš sa takvom. mada. ako ti to prihvataš. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...