Jump to content

Natasenka

Члан
  • Број садржаја

    504
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

  • Број дана (победа)

    7

Everything posted by Natasenka

  1. pa. zar vremenom se ne postaje imun na lijekove? zar se ne treba povećavati doza? za nekog ko je mlad to nikako nije opcija za čitav život.
  2. divno je što ti je trudnoća pozitivno djelovala. mnoge žene se ne bi usudile da ostanu trudne dok su u nekom psihičkom stanju. dijete zaista daje snagu. zar nisi imala neku apstin. krizu? koliko si dugo prije tog pila lijekove?
  3. tako je. svaka čast. mala greškica u pisanju. so izvlači kalcijum iz kostiju. kalijum smanjuje štetu. zato sam pomenula banane.
  4. ko god nije pio lijekove nek ne savjetuje da se piju. ko je pio zna kako je. koga su lijekovi izliječili? samo su odužili rješavanje problema. kažu da se nakon sedmice na antidepresivu skida dva mjeseca. onda o ovim jačim lijekovima da se ne priča. bolje samo sv. tajne. otiće stres. lakše. nego poslije skidati se s lijekova. nek je Bog na pomoći.
  5. ma. će odreši. nemoj da utekne. zna on kako to ide. jest mali. al nije tolko. da treba da ga učiš.
  6. samo domaću molim. uz domaću rakiju ništa drugo ne dolazi u obzir.
  7. da malo popustim. ak ćeš biti srećan. daću ti jedne priglavke. budi zadovoljan. kompromis je uvijek dobar.
  8. ne bi rekla. ponekad se na dobro ne uzvrati dobrim. biva to često. postoje osobe koje ne znaju biti dobre koliko god im ljubavi dao.
  9. msm da su preosjetljivi ne koji su zakinuti za ljubav od djetinjstva. ali eto . tako su osjetili. da li je trebalo više pažnje. svako je različit. msm da tu geni mnogo odrade. ti samo na sujetu misliš. ccc. da nisi ti sujetan. pa je u svakom vidiš?
  10. jelde? nisam znala. fino je što imamo sličan ukus. bar ponekad.
  11. kako nisu. ccc. liče na čizme. al čim je za po kući. znači da su pokućnice. našlo pile da uči kokoš. u ovoj situaciji ti si pile. jer su ovo ženske stvari.
  12. poznato je da je starac Gavrilo gruzijski bio liječen na psihijatriji. dijagnoza mu je bila da je psihopata koji vjeruje u Boga i andjele. godinama je dobijao lijekove. eto. postao je svetac. mada. to je bio komunizam. pa su ateisti propisali tako. mada. ko je zdrav nek se ne ponosi. ne ruga. uspravni smo samo dok nas Bog drži.
  13. od kad? daj da vidim potpis. baš je fina. za onog ko je zaljubiška. može i za ove malo manje zaljubiške.
  14. šta će ti papuče. sad će zima da prodje. ja imam jedne ovakve.. samo je naprijed mašnica. ćemo nabavimo neke za tebe. da ne ozebu gležnjevi. možda te moji komentari izuvaju iz cipela. pa zato tražiš papuče.
  15. koliko je ova lala nježna znaćeš kad od narcisa postaneš makovo zrnce.
  16. ne ubijaj ni ti njemu moral. kako će da obori jabuku kad se bude ženio? puca on dobro u vis. neće u tebe, ne brini. zato što te voli.
×
×
  • Креирај ново...