Jump to content

Ко стварно жели брак а ко само да прича о томе?

Оцени ову тему

Flojd

Препоручена порука

Mozda ce nekome da bude interesantno: 

Pokusao sam da priverim savete o. Jovice pa sam se upoznao ja jednom curom i vidjali se nekih mesec dana, nekih sedam, osam puta tj pokusao ovu pricu sa frend zonom, da se prvo malo upoznao pa onda da pokusamo, na kraju mi je rekla da budemo prijatelji. I to je ok. Sta da se radi.

U svakom slucaju dobio sam odgovor da je najbolje posle drugog, treceg sastanka da pocnete nesto, u suprotnom ostajete prijatelji je rako te prihvati za prijatelja to i ostajes.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Liga Džentlmena рече

najbolje posle drugog, treceg sastanka da pocnete nesto,

u suprotnom ostajete prijatelji je rako te prihvati za prijatelja to i ostajes.

Па добро јутро, наравно, увек било и биће. Треба одмах кренути на  повезивање, и то, између осталог, да простиш, еротско. Важно је то свим девојкама чак и ако мислиш да некој није важно, јер изглед и одећа зна да превари, то им је на првом месту. Неће ни почети да размишља везу нити било шта друго с тобом ако то не осети на почетку, не мора на самом почетку, али је препоручљиво... 

А када се ожениш, прилазиће ти демон који ће ти говорити да она ипак није била најидеалнија за тебе :D 

И то јесте истина, али вероватно би ти прошла младост а вероватно и цео живот док у свету не би пронашао ту твоју најидеалнију другу половину. Тако да је најбоље да пресечеш и утврдиш са собом шта ти је приоритет, а све да се уклопи, рекох, тешко је могуће... И касније знај, налетећеш сигурно на неку која ће те очарати и помислићеш да би ти са њом било боље. Међутим, морамо сви ово да знамо, и жене и мушкарци - да се разведеш и започнеш живот са другим брачним другом, можда ће нестати садашњи проблеми, можда нећеш дакле имати проблеме које сада имаш али знај имаћеш исто проблеме али друге, можда и компликованије, јер без проблема није могуће... 

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, Liga Džentlmena рече

Mozda ce nekome da bude interesantno: 

Pokusao sam da priverim savete o. Jovice pa sam se upoznao ja jednom curom i vidjali se nekih mesec dana, nekih sedam, osam puta tj pokusao ovu pricu sa frend zonom, da se prvo malo upoznao pa onda da pokusamo, na kraju mi je rekla da budemo prijatelji. I to je ok. Sta da se radi.

U svakom slucaju dobio sam odgovor da je najbolje posle drugog, treceg sastanka da pocnete nesto, u suprotnom ostajete prijatelji je rako te prihvati za prijatelja to i ostajes.

Ahahaha, samo ti slušaj Jovicu :)).

#cockblock

#friendzone

:smeh1:

• Радостан 1
Подели на овим сајтовима

@Natasenka Slabo me poznajes Natashenka. A ja ti krele dao i adresu i broj sve, i sta sad mora kubura da bude na astal stalno, ako mi posaljes nekog da me uhiti. Zbog mog vandalizma?

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

@Natasenka Samo za Natashenku. :D Liga, moj brat, je taki momak, on bi ti cele noci dezurao pred satorom, samo da ti mirno spavas. :D:D

,,Њене су очи као двоје деце, обучене у бело,
која се држе за руку, и певају псалам цара Давида.
Њене су усне као две речи библије које је написао пророк
кад се вратио из пустиње у којој је разговарао с Богом.
Њене речи су тихе, и када почне да их изговара,
то изгледа као падање звезда на језеру Гепезарету.
Њен је корак благ, и она иде оборених очију,
мислећи на свој златни појас, своје паунове,
и хладну месечину коју је једном видела на планини Сунце.
Јер је Естира кћи поглавице из мога племена, из царске лозе.
И док ја стражарим ноћу пред њеним шатором, умирући од пожуде,
она спава држећи међу прстима два сребрна цвета јасмина."

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Благовесник рече

Па добро јутро, наравно, увек било и биће. Треба одмах кренути на  повезивање, и то, између осталог, да простиш, еротско. Важно је то свим девојкама чак и ако мислиш да некој није важно, јер изглед и одећа зна да превари, то им је на првом месту. Неће ни почети да размишља везу нити било шта друго с тобом ако то не осети на почетку, не мора на самом почетку, али је препоручљиво... 

А када се ожениш, прилазиће ти демон који ће ти говорити да она ипак није била најидеалнија за тебе :D 

И то јесте истина, али вероватно би ти прошла младост а вероватно и цео живот док у свету не би пронашао ту твоју најидеалнију другу половину. Тако да је најбоље да пресечеш и утврдиш са собом шта ти је приоритет, а све да се уклопи, рекох, тешко је могуће... И касније знај, налетећеш сигурно на неку која ће те очарати и помислићеш да би ти са њом било боље. Међутим, морамо сви ово да знамо, и жене и мушкарци - да се разведеш и започнеш живот са другим брачним другом, можда ће нестати садашњи проблеми, можда нећеш дакле имати проблеме које сада имаш али знај имаћеш исто проблеме али друге, можда и компликованије, јер без проблема није могуће... 

Svega sam toga svestan. Ali sam zeleo da probam nesto sto nisam do sad, a to je upoznavanje kroz to prijateljstvo.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Nikola Stojanovic рече

@Liga Džentlmena Jesi li pokusavao uopste da je osvojis? :D

Ajde bre ne zajebavaj, pa nisam bas toliko nesposoban. Jbt za sta me ti smatras? ??

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Natasa. рече

Ahahaha, samo ti slušaj Jovicu :)).

#cockblock

#friendzone

:smeh1:

On se covek tako i ozenio. ?

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Nikola Stojanovic рече

@Natasenka Samo za Natashenku. :D Liga, moj brat, je taki momak, on bi ti cele noci dezurao pred satorom, samo da ti mirno spavas. :D:D

,,Њене су очи као двоје деце, обучене у бело,
која се држе за руку, и певају псалам цара Давида.
Њене су усне као две речи библије које је написао пророк
кад се вратио из пустиње у којој је разговарао с Богом.
Њене речи су тихе, и када почне да их изговара,
то изгледа као падање звезда на језеру Гепезарету.
Њен је корак благ, и она иде оборених очију,
мислећи на свој златни појас, своје паунове,
и хладну месечину коју је једном видела на планини Сунце.
Јер је Естира кћи поглавице из мога племена, из царске лозе.
И док ја стражарим ноћу пред њеним шатором, умирући од пожуде,
она спава држећи међу прстима два сребрна цвета јасмина."

Lose si se odrazio ispasce da bi dezurao sto sam ljubimoran.

Da pazio bih svoju zenu i decicu, sto kaze bio bi brizan. ? Al to ti danas retko ko ceni, sta ces, da bi bio musko moras odmah da se sa vrata bacis na nju. Haha

Подели на овим сајтовима

@Liga Džentlmena Hahah, nemoj bre te ruzne reci. :D Nisam te pitao s losom namerom, nego dal je sve vreme bio prijateljski odnos ili je bilo malo i ž atack? :D:D

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...