Jump to content

Ко стварно жели брак а ко само да прича о томе?

Оцени ову тему

Flojd

Препоручена порука

Pa kad vama pocinje Liturgija kad vam je ovo u 8?

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Ako je istina ono sto tvrdi Biljana Lajovic da ovaj covek na svojim predavanjima naplacuje da mu se postavi pitanje, onda on za mene vise nije nikakav autoritet.

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

пре 12 часа, Anika рече

Lazarev - "Dijagnostika karme", to je taj. :0212_rolleyes:

E nije los Lazarev. Ovo je prva emisija koju sam pogledao. Meni je super jer sve treba gledari sa rasudjivanjem, e sad kako kome.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

@Liga Džentlmena ako se ne izjašnjava kao pravoslavni psihoterapeut ništ od tog. ima toliko svetih ljudi koji su ostavili za sobom Živu reč koja je spasonosna. ko ne smatra da postoji večni život, da postoji duša, površno će da objasni šta god počne da govori. 

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Natasenka рече

@Liga Džentlmena ako se ne izjašnjava kao pravoslavni psihoterapeut ništ od tog. ima toliko svetih ljudi koji su ostavili za sobom Živu reč koja je spasonosna. ko ne smatra da postoji večni život, da postoji duša, površno će da objasni šta god počne da govori. 

Ne mora da se izjasni da je pravoslavan, mada mislim da ovaj to zaista i jeste.

Poenta pravilnog radudjivanja i jeste u tome da prihvatis iz svega sto te okruzuje samo duse korisne stvari, ili bolje reci sve sto ce ti pomoci da budes bolji covek i bolji vernik. Znaci uzimas iz svega sto slusas ili radis samo ono sto je dobro za tvoj duhovni napredak.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...