Jump to content

SerbCro

Члан
  • Број садржаја

    470
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

Profile Information

  • Пол :
    Мушко

Скорашњи посетиоци профила

2151 посетилаца

SerbCro's Achievements

Интересује се

Интересује се (5/9)

225

Форумска репутација

  1. 1. Korinćanima 10:1 Ali neću vam zatajiti, braćo, da očevi naši svi pod oblakom biše, i svi kroz more prođoše; 10:2 I svi se u Mojsija krstiše u oblaku i moru; 10:3 I svi jedno jelo duhovno jedoše; 10:4 I svi jedno piće duhovno piše; jer pijahu od duhovne stene koja iđaše za njima: a stena beše Hristos. 10:5 Ali mnogi od njih ne behu po Božijoj volji, jer biše pobijeni u pustinji. 10:6 A ovo biše ugledi nama, da mi ne želimo zala, kao i oni što želeše. 10:7 Niti bivajte idolopoklonici, kao neki od njih, kao što stoji napisano: Sedoše ljudi da jedu i da piju, i ustaše da igraju. 10:8 Niti da se kurvamo, kao neki od njih što se kurvaše, i pade ih u jedan dan dvadeset i tri hiljade. 10:9 Niti da kušamo Hrista, kao što neki od njih kušaše, i od zmija izgiboše. 10:10 Niti da vičemo na Boga, kao neki od njih što vikaše, i izgiboše od krvnika. 10:11 Ovo se pak sve događaše ugledi njima, a napisa se za nauku nama, na koje posledak sveta dođe. 10:12 Jer koji misli da stoji neka se čuva da ne padne.
  2. @Ćiriličar Poslušao sam video koji si postavio. Profesor misli da ne trebamo čitati, nego pitati svećenike. E, ti nađi svećenika koji ti bude došao doma i prepričavao cijeli Stari Zavjet. Pa tu vidimo kak je taj naš Bog postupao prema svom narodu, kak ih je blagoslivljao, i kažnjavao, kak ih je vodio, kak je postupao prema pojedincima, i sl. E sad, rekao je i da ne vjeruje da je istina sve što piše. Tko vjeruje sve, on je američki sektaš. Iskreno se nadam da je prijevod dobar, i da ima na latinici. Možda da čujemo još neko mišljenje.
  3. A čuj, negdje piše da sve kaj se negdar njima zbivalo, napisano je radi nas danas. Na primjer, Jošua (Isus Navin ) je osvajao neke teritorije, obećanu zemlju. On je osvajao fizički, mačem, ali i vjerom. Tak i mi isto osvajamo vjerom neke teritorije, npr pobjedu nad nekim grijesima. Rušimo neke utvrde u nama. Evo, bude još netko dao neki bolji odgovor.
  4. Тада му Исус рече: Иди од мене, Сатано,[6] јер је написано: Господу Богу своме клањај се и њему јединоме служи! Ovo te muči ?
  5. A kaj ti misliš o ljudima koji moraju pitati svoju mamicu kak budu upravljali svojim životom, brakom, poslom... ? Misliš da Bog treba mamicu pitati koga da posluša, a koga ne ?
  6. Bok. Nisam čital odgovore, ali kak ja kužim, poruka Biblije je, ne da nas the God kažnjava, nego da mi sami izabiramo smrt ili život. Tipa, ak se misliš primiti za stub pod naponom, znaš kaj te čeka, ona smrtonosna glava. Ali Bog negdje kaže : Izaberi život, a ne smrt.
  7. Gledao prije dva tjedna, odličan ! Potpuna kontrola i jest konačan cilj vladajućih. Vrijeme je za odlazak u planine.
  8. @mirko1929 Haha, ma to ti ono ljudsko da uvijek se čovjek miješa tamo gdje ne treba, pa unda dok dobije po nosu, netko drugi mu kriv. Ispričavam se, šala.
  9. @Bokisd Ali kako dokazati sopstvenu ''istinu'' ako malo ne popljuješ ravnozemljaše i druge ''hrišćanske denominacije'' ?
  10. Razgovor starešinstva :
  11. Jesi ti od ovih mojih protestanata, ili ti ''sektaša '' što bi rekli pravoslavni ?
×
×
  • Креирај ново...