Jump to content

Сексуални односи по Календарчету

Оцени ову тему

Препоручена порука

Боки, не узбуђуј се ич. Пусти их нека се издувају, немаш никакве потребе да објашњаваш. Овакво форумско "преслишавање" је потпуно непотребно, непримерено и чак дрско. А никакве везе нема са темом, него се тиче лично тебе. Пусти.

Треба у суштини занемарити и ове исфрустриране "духовитости" Ђуровића и Марка, и све сличне манифестације немоћи и незадовољства.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 29 минута, Родољуб Лазић рече

А никакве везе нема са темом, него се тиче лично тебе.

??

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Bokisd рече

Jednostavno ne mogu da prihvatim da ignorisem sagovornika i da onda pisem nesto sasvim drugo.

Narocito u ovoj nasoj komunikaciji i prici oko kanona i zato i ne prihvatam takvu salu.

Iskreno da kazem, malo sam iznenadjem ovakvim nacinom komunikacije prema meni, i tebe i VSB. Videcu, mislim da cu da promenim svoj nacin komunikacije na forumu prema odredjenim forumasima, jer ne zelim vise da mi se neko obraca na ovakav kafanski nacin. 

I tebi uzdravlje.

Брате, рекао сам ти да ти се извињавам. Онда си ми рекао да нема потребе за тим. Сада опет понављаш да ти се обраћам на кафански начин.

Ја хоћу да ти кажем да покушаш да разумеш шта те неко пита. Ништа више.

Подели на овим сајтовима

Razlozi koje apostol Pavle navodi o nošenju duge kose i pokrivanju glave žene pri molitvi, a nepokrivanju glave muževa pri tome, nisu istog značaja, jedni su dogmatski, bitni i stalni; drugi nebitni, privremeni. Kao što je Bog Otac, bespočetni početak i izvor Sina, i stoga glava Hristu, tako i muž, stvoren Bogom (u čemu je osobito učestvovao Sin Božji, Drugo Lice Svete Trojice), ima poreklo od Hrista, Koji je stoga glava mužu. Žena pak stvorena Bogom od muža ima poreklo od muža, koji je zato glava ženi. Otud ona treba da ima pokrivalo na glavi. Duga joj je kosa data umesto pokrivala. Shvatiti, dakle, da bi duga kosa i za muža bila znak pokrivala i tako sramotila glavu njegovu.

Подели на овим сајтовима

Немогућа је мисија отрезнити Боксита и Роћка. То кад забузда, нема назад. 

Ја сам био увео Бокситу и компанији да потписују кораке кад се сложимо. Онда је Иван Инквизитор Марковић заурлао да ништа не потписују, али је већ било касно. Тако су Боксит и друштво признали крштење католика!:))12:smeha::)) 

Проблем је са овим друштвом да не умеју да мисле и немају здраве упоришне тачке. Када им нпр. доказеш да ниједан сабор није осудио екуменизам као јерес, они и даље настављају једнако да блеје. Нема ту помоћи. То су наши фарисеји, нису изумрли. 

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Вилер Текс рече

Брате, рекао сам ти да ти се извињавам. Онда си ми рекао да нема потребе за тим. Сада опет понављаш да ти се обраћам на кафански начин.

Ја хоћу да ти кажем да покушаш да разумеш шта те неко пита. Ништа више.

Video si i sam sada kako ide sa rođenim i boksidom. Najgore je što oni ne žele da vide šta sagovornik kaže, već te toliko iscrpe da hteo ne hteo moraš pribeći humoru.

Rekao sam ti prošli put šta će biti boksidov potez, tako i sada znaj da će se svako dalje obraćanje svesti na ličnu ravan i da smo mi krivi za to.

Krivac je onaj koji vređa inteligenciju i govori pored argumenta nešto sasvim levo. E to ume da zaboli pogotovo što svoje stavove poistovećuje sa dogmom.

A rodjeni ionako ide okolo po forumu i samo kuka nešto iako je sam započeo problem.

Al opet i opet moramo naglasiti da nas zanimaju samo stavovi i da nam je sagovornik živ i zdrav.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Родољуб Лазић рече

Боки, не узбуђуј се ич. Пусти их нека се издувају, немаш никакве потребе да објашњаваш. Овакво форумско "преслишавање" је потпуно непотребно, непримерено и чак дрско. А никакве везе нема са темом, него се тиче лично тебе. Пусти.

Треба у суштини занемарити и ове исфрустриране "духовитости" Ђуровића и Марка, и све сличне манифестације немоћи и незадовољства.

Ne znam, iskreno, malo sam se razocaro. :blush:

Iako odprilike vidim koliko je sati i sta je u pitanju, ali opet me pogodilo (secer cu da dobijem, ... stvarno....:D), ali neka svako radi kako misli da treba.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Bokisd рече

Ne znam, iskreno, malo sam se razocaro. :blush:

Iako odprilike vidim koliko je sati i sta je u pitanju, ali opet me pogodilo (secer cu da dobijem, ... stvarno....:D), ali neka svako radi kako misli da treba.

Stvarno? Sad bi i treći put naterao teksvilera da ti se izvini i traži oproštaj iako ni prvi put to nije trebao?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, fsa рече

Potresli ste čoveka! :unbelieveble:

Zaista nismo hteli ali šta da ostavimo ovde zapisano?

Da ostavimo boksidov i roćkov kanon i da ga nameću bračnim parovima koji dolaze ovde po neku informaciju koja bi ih uputila i držala na Hristovom putu?

Boksid nema ženu a nameće pravilo oženjenima iako mu je rečeno da to ne pije vodu.

Svako vidi da ga niko nije opsovao ili mu rekao nešto van teme. Sav humor je bio da ga relaksiramo i ubedimo da se držanje kanona kao dogmu vodi ka pogrešnoj duhovnosti.

Da je barem pitao sveštenika i rekao da ga to zanima čisto radi pravila i prakse ne bi mi došli u tu situaciju opšte.

Ovde čitaju i bračni parovi te neka odgovornost mora da postoji.

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Bokisd рече

vidim koliko je sati i sta je u pitanju,

Брате, није ништа у питању осим тога да ме изнервира кад те питам једно а ти причаш треће. 

Подели на овим сајтовима

пре 22 часа, Родољуб Лазић рече

Велика је дилема: шта је вероватније - да на врби роди грожђе

Брате, посади винову лозу поред врбе и за пар година док порасте уз врбу биће и грожђа на њој ;) :))

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

Zaista nismo hteli ali šta da ostavimo ovde zapisano?

Da ostavimo boksidov i roćkov kanon i da ga nameću bračnim parovima koji dolaze ovde po neku informaciju koja bi ih uputila i držala na Hristovom putu?

Boksid nema ženu a nameće pravilo oženjenima iako mu je rečeno da to ne pije vodu.

Svako vidi da ga niko nije opsovao ili mu rekao nešto van teme. Sav humor je bio da ga relaksiramo i ubedimo da se držanje kanona kao dogmu vodi ka pogrešnoj duhovnosti.

Da je barem pitao sveštenika i rekao da ga to zanima čisto radi pravila i prakse ne bi mi došli u tu situaciju opšte.

Ovde čitaju i bračni parovi te neka odgovornost mora da postoji.

Da se vratimo na temu.

Ovo uopste nije tacno, evo, navedi gde ima nesto u mojim porukama da sam nekom nesto nametao, da sam nametao ozenjenima da moraju da se uzdrzavaju i slicno i odmah cu da se izvinem ako je tacno.

Ako nije tacno, onda ocekujem da se ti izvines.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...