Jump to content

Сексуални односи по Календарчету

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 3 минута, Драшко рече

u prevodu ne odbijaj muza (imam 25% ruske krvi pa sam malo upucen u jazik :)znao je ovaj Sv Avgustin sta treba i sta je brak/veza itd... ako hocete da vam brakovi propadnu, samo se uzdrzavajte i ne brigajte...natenane cete se kajati 

Рођени и Боксит који имају проблем са телом и сексом хоће да пишу правила! Лудило мозга!confused1 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 2 часа, Вилер Текс рече

Слабо диваним руски. Према гуглу овде Св.Августин каже да онај ко је јачи треба да удовољи слабијем. 

Нигде нико није причао супротно. 

С обзиром да су ово интимне ствари мало постаје непријатно да се вазда црта...

A stvarno ne znam sta stalno pominjes to :slikanje: ...  kada su stvari jasne onome ko sve ove nase poruke cita bez nekih predrasuda i slicno.... jer na prvom mestu je ono po medjusobnom dogovoru i onda da se dogovaraju kada i koliko i da pronadju vreme i trenutak kada mogu to da ispune, eto recimo nedeljna sluzba i pricescivanje su idealni.... (sad, ako su zagovornici cestog pricescivanja .... onda su u problemu.... :D)

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Zoran Đurović рече

Рођени и Боксит који имају проблем са телом и сексом хоће да пишу правила! Лудило мозга!confused1 

Велика је дилема: шта је вероватније - да на врби роди грожђе или да ти напишеш нормалну и смислену поруку?

Подели на овим сајтовима

пре 16 часа, Bokisd рече

A stvarno ne znam sta stalno pominjes to :slikanje: ...  kada su stvari jasne onome ko sve ove nase poruke cita bez nekih predrasuda i slicno.... jer na prvom mestu je ono po medjusobnom dogovoru i onda da se dogovaraju kada i koliko i da pronadju vreme i trenutak kada mogu to da ispune, eto recimo nedeljna sluzba i pricescivanje su idealni.... (sad, ako su zagovornici cestog pricescivanja .... onda su u problemu.... :D)

Брате, прво имамо различита становишта. Онда кажеш отприлике оно што тврди саговорник тј. изнесеш аргументе у прилог саговорника али тврдиш да иду теби у прилог.

Или ја не разумем добро. 

Нема везе :)

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Вилер Текс рече

Брате, прво имамо различита становишта. Онда кажеш отприлике оно што тврди саговорник тј. изнесеш аргументе у прилог саговорника али тврдиш да иду теби у прилог.

Или ја не разумем добро. 

I to na svakoj temi isti stil.

Ili to ili se složi da je odgovor: "ko će mu ga znati, važno da verujemo." ?

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

I to na svakoj temi isti stil.

Ili to ili se složi da je odgovor: "ko će mu ga znati, važno da verujemo." ?

Добар је чова али да се не љути брати Боки, збуњује ме стално.

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Вилер Текс рече

Или ја не разумем добро. 

Pa, cekaj, zar nemamo isto stajaliste oko evharistijskog posta, ...i to je to sto tvrdi sagovornik koji je u ovom slucaju g.Viler (:D) .... i onda sam samo naveo da je to primer jedne odredjene duhovne zrtve koja se pominje u kanonu i da mogu da budu i jos neke druge razlicite duhovne zrtve u zavisnosti od dogovora, itd...i to ne ide meni u prilog, nego jeste realno gledanje stvari,.... jer ako imamo taj medjusobni dogovor onda tu moze biti dosta razlicitih misljenja koje su to sve razlicite duhovne zrtve koje se spominju u kanonu,... itd...

(jedino VSB odbacuje kanon bezuslovno i beskomromisno ...:stadaradim:)

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Bokisd рече

Pa, cekaj, zar nemamo isto stajaliste oko evharistijskog posta,

Брате мој најмилији евхарстијски пост није био тема расправе.

Како ти тумачиш ствари, ја не могу да схатим.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Вилер Текс рече

Брате мој најмилији евхарстијски пост није био тема расправе.

Како ти тумачиш ствари, ја не могу да схатим.

Kako nije, koliko se secam ti si prvi pomenuo, ali je i nebitno, bitnije je naravno kontekst :idea: u kom moze da se postavi evh. post u odnosu na ono u kanonu u vezi duhovne zrtve.

Ne znam, valjda je to jasno.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Bokisd рече

Kako nije, koliko se secam ti si prvi pomenuo, ali je i nebitno, bitnije je naravno kontekst :idea: u kom moze da se postavi evh. post u odnosu na ono u kanonu u vezi duhovne zrtve.

Ne znam, valjda je to jasno.

Нисам ја него си ти почео да причаш да се ето 13. правило може односити и на евхаристијски пост. И твојом логиком може се односити на било коју ствар на свету. Што нема много смисла. Ја сам ти одговорио да се односи на читаве дане.

Подели на овим сајтовима

пре 49 минута, Bokisd рече

jedino VSB odbacuje kanon bezuslovno i beskomromisno ...

To što kanon nije u praksi ne znači da je validan u vremenu u koji je donet.

Treba videti koje sve kanone je pojelo vreme, čudio bi se i ti.

Kanoni su donešeni da budu disciplinski u to vreme a ne da traju nepromenjeni kao dogma.

Inače ta tvoja juridička teologija je osuđena na propast i hvala Bogu da je to tako.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

пре 57 минута, Вилер Текс рече

Нисам ја него си ти почео да причаш да се ето 13. правило може односити и на евхаристијски пост. И твојом логиком може се односити на било коју ствар на свету. Што нема много смисла. Ја сам ти одговорио да се односи на читаве дане.

Ok, ti si nesto pomenuo i ja sam to doveo u vezu sa tim 13.pravilom kao jedan mali primer (nista vise).

E, sad, na sta sve drugo moze da se odnosi u odnosu na citace dane, to je vec drugo pitanje. I vec sam naveo da neko recimo moze da ispostuje evh. post i pricesti se i onda i ceo taj dan nedelje da bude kao duhovna zrtva (kanon).

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Bokisd рече

onda i ceo taj dan nedelje da bude kao duhovna zrtva (kanon).

Мени је то чудно јер је недељом забрањен пост ако није у 4 велика поста или не падне неки строго посни празник. А забрањен је пост за Васкрс.

И шта сад?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...