Jump to content

Jecić

Члан
  • Број садржаја

    328
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

Скорашњи посетиоци профила

759 посетилаца

Jecić's Achievements

Интересује се

Интересује се (5/9)

305

Форумска репутација

  1. Jecić

    Offtopic до миле воље

    https://www.instagram.com/p/CH51_nxFtQn/?igshid=jd8khs2g6bxk
  2. Ја то не пратим, у некој мери примим филтриране информације. Молим се Богу да имам расуђивање и да креирам неки свој став, колико је могуће. Што се тиче корона вируса мирна сам.
  3. Не бојим се, мирна сам. Вакцину нећу примити.
  4. Интересантно, мени се то једном у животу десило. Имала сам око 14 година. Језив осећај. Тих дана сам слушала неке страшне приче од неких младих групица и дали су ми неке књиге, сећам се између осталог и Нови Завет и Помоћ одозго. Вероватно секта нека. Толико сам се уплашила, више им се на улици нисам јавила. Од силног страха доживела сам Парализу сна. Било је јутро и била сам потпуно свесна себе, собе, светло, све видим...не могу да се померим. Плус, такав је осећај био као да не лежим на кревету, већ укочена лебдим изнад кревета, не могу мали прст да померим, ни да трепнем, ни да вриснем,потпуна парализа. Хвала драгом Богу више ми се никада није поновило.
  5. https://cdn.lbryplayer.xyz/api/v3/streams/free/Dr.-Carrie-Madej---Planovi-za-vas-i-vasu-porodicu/7069ce969f73c6815cddedcf957d9f11643843b1/031553 Evo video. Samo moras pokusati iz drugog puta, jer nece da se ucita iz prve.
  6. Имате ли коментаре на овај видео? Да ли је неко погледао? Шерује се путем фејсбука. Не знам на ком ТВ каналу је емитовано. Goran Ilic - Goran Ilic war live. | Facebook M.FACEBOOK.COM Goran Ilic war live.
  7. Сагласна сам са тобом. На селу бар док не крену у школу. Деца која имају од малих ногу село лако надокнаде могућности које им град нуди, али деца која немају никакву могућност боравка на селу много су изгубила у детињству. Битан је дух родитеља и квалитет првих учитеља да би се стекла жеља за знањем и испуњењем учећи и стичући нова сазнања. Неговати праве вредности у породици, учити их својим примером...
  8. Jecić

    Psihokibernetika590549

    Да ли ти радиш неко истраживање? Хаха, не знам зашто је битан одговор. Поделићу, Бог ми се откривао и открива ми се и даље. Кроз године живота са Богом трудим се да ускладим свој темперамент и Љубав Божију. А кроз Љубав све што иде, васпитање, укор, смиравање, грешке....ослушкивање, преиспитивање, наравно у свим мојим ауторитетима је Љубав на првом месту...а са Господом је круна. Кроз све те стазе годинама увек исто Љубав и нема нерешивог проблема! Ауторитети су морале бити јаке, аутентичне личности са ставом и Љубављу.
  9. Jecić

    Psihokibernetika590549

    То је јасно и познато. Оно смо што носимо у себи. Фрустрације, незадовољство и комплекси долазе изнутра.
×
×
  • Креирај ново...