Jump to content

Професор Здравко Пено: Против дарвинизма аргументима Светог Максима Исповедника (Апел на апел - наставак)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ja imam ime i prezime i na ovom forumu i na ovoj temi.

Tako da ako nekog optužujete da je bolestan a krijete se iza nika, vi ste doista niko i ništa.

Mene ima pravo da upozori na zastrašćenost samo pravoslavni sveštenik i ja ču otići zbog tog upozorenja da se ispovedim kod vladike ili patrijarha.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

пре 27 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

Poštujte zakon ove zemlje gde je pravoslavna vera zakonom dozvoljna i u ime deklaracije o ljudskim pravima nemojte me vređati.

Poštujem, naravno, "zakon ove zemlje" i ustav njen takođe gde piše nešto o odvojenosti države i crkve, sekularnosti, itd. Ne vređam Vas (?), samo konstatujem očito.

пре 27 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

Ako hoćete i dalje da ubijate duše ljudi nastavite ali ja vas se ne plašim.

Ako Isus Hristos nije istiniti Sin Božji i ne priča onda ni vere naše nema.

Nemate čega da se plašite. "Ubica verničkog smirenja" a možda i "duša ljudi" vernih je neko drugi. Not me.

A da li je "Isus Hristos Sin Božiji" ili nije i da li Vaše (?) vere onda ima ili nema, nije do mene da se bavim time

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, Iulianus рече

Poštujem, naravno, "zakon ove zemlje" i ustav njen takođe gde piše nešto o odvojenosti države i crkve, sekularnosti, itd. Ne vređam Vas (?), samo konstatujem očito.

Nemate čega da se plašite. "Ubica verničkog smirenja" a možda i "duša ljudi" vernih je neko drugi. Not me.

A da li je "Isus Hristos Sin Božiji" ili nije i da li Vaše (?) vere onda ima ili nema, nije do mene da se bavim time

Ma ko si ti nepoznati da sudiš o tome da ja nisam sa Hristom Isusom i da ti to daje pravo na insinuaciju da sam skrenuo sa uma, što prosto po prirodi stvari pada već u sekularizam prve vrste.

Ja priznajem sekularizam, ti mi sudiš da sam smetnuo sa uma a ne da sam negde pogrešio u ispovednju u teološkoj raspravi.

Vi i izbegavate teološku rasprav na koju ja pozivam već 16 stranica stalno.

Vi ste došli da izrazite svoj bes prema svemu što nije u okviru vašeg mentalnog sklopa.

Подели на овим сајтовима

VSB ajde napiši kako objašnjavaš  teološki stvaranja bića kroz reke krvi i ubijanje i Boga koji je ljubav,dobrota?

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Кратос рече

VSB ajde napiši kako objašnjavaš  teološki stvaranja bića kroz reke krvi i ubijanje i Boga koji je ljubav,dobrota?

Vidi dečko to pitanje si postavio Bogu i verovatno nisi dobio odgovor.

Nisam ni ja važi?

I šta ćeš sad?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Volim_Sina_Bozjeg рече

Vidi dečko to pitanje si postavio Bogu i verovatno nisi dobio odgovor.

Nisam ni ja važi?

I šta ćeš sad?

Pa da al sa mnom neće da priča,veli grešan sam a s tobom pak priča pa reko možda ti je otkrio neko rešenje.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 31 минута, Iulianus рече

Ne konstatuješ očito.... pretpostavljam da nemaš diplomu i znanje, a siguran sam da nemaš informacije o VSB koje su ti potrebne da mu daš medicinsku dijagnozu... a nije ni pristojno...

Ok, ono možda i jeste zabavan fazon ali baš nije u redu da nekom konkretnom čoveku to napišeš povodom njegove tvrdnje da razgovara sa Bogom...

Jeste i VSB malo preoštro reagovao, kao da ga ne zavitlavaš, nego ćeš ozbiljno sutra da ga smestiš na odeljenje psihijatrije, ali svakako nije lepo da mu to napišeš.

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Кратос рече

Pa da al sa mnom neće da priča,veli grešan sam a s tobom pak priča pa reko možda ti je otkrio neko rešenje.

Neće ni meni sve da kaže zato i postoje vaseljenski sabori.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Avocado рече

Jeste i VSB malo preoštro reagovao, kao da ga ne zavitlavaš, nego ćeš ozbiljno sutra da ga smestiš na odeljenje psihijatrije, ali svakako nije lepo da mu to napišeš.

Samo da ti kažem nije uvek zavitlavanje, toga ima zato i postoje sekte.

Nisam ni malo preoštar što ukazujem na moguće posledice, ja sam rekao da se ja lično ne plašim pošto sam utvrđen u veri.

Подели на овим сајтовима

пре 53 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

Poštujte zakon ove zemlje gde je pravoslavna vera zakonom dozvoljna i u ime deklaracije o ljudskim pravima nemojte me vređati.

Pusti deckica, ovo je classic mantra broj dva, samo nek' se rola. :D

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

Moram vam reći da je sekularnost Božja promisao i ja stojim iza toga.

Potpuno je u skladu sa Svetim Pismom i vremenom u kome živimo.

Ono što bi sve koji su za sekularnost trebalo da interesuje, jeste da država Srbija ima zdravu veru.

Avokado je tebi izražavam iskreno divljenje, ti si čovek sa kojim bi ja u sekularnoj državi živeo do kraja života zemaljskog.

Подели на овим сајтовима

пре 26 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

Ma ko si ti nepoznati da sudiš o tome da ja nisam sa Hristom Isusom i da ti to daje pravo na insinuaciju da sam skrenuo sa uma, što prosto po prirodi stvari pada već u sekularizam prve vrste.

Ne vidim vezu sekularizma sa CITATOM kojim sam reagovao na Vašu (?) izjavu. Zaista.

Ja priznajem sekularizam, ti mi sudiš da sam smetnuo sa uma a ne da sam negde pogrešio u ispovednju u teološkoj raspravi.

I opet, kao što i gore rekoh. 

Vi i izbegavate teološku rasprav na koju ja pozivam već 16 stranica stalno.

Naravno da ne izbegavam. Pogledajte napred.

Vi ste došli da izrazite svoj bes prema svemu što nije u okviru vašeg mentalnog sklopa.

Zašto Vam (?) se čini da sam besan na sve što nije u okviru mog mentalnog sklopa? Pa nisam, naravno! Ne bih bio ovde da jesam, za ime sveta! ("Nepoznati koji sudi...")

Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, Avocado рече

Ne konstatuješ očito.... pretpostavljam da nemaš diplomu i znanje, a siguran sam da nemaš informacije o VSB koje su ti potrebne da mu daš medicinsku dijagnozu... a nije ni pristojno...

Ok, ono možda i jeste zabavan fazon ali baš nije u redu da nekom konkretnom čoveku to napišeš povodom njegove tvrdnje da razgovara sa Bogom...

Poštujem ovo što si rekao, ali se s time ne slažem. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...