Jump to content

Абортус - одузимање дара живота и могућности постанка нове непоновљиве личности

Препоручена порука

пре 5 минута, Натан рече

Питање је сада и да ли увек и безусловно послушати лекарски савет, јер ево по оваквим темама има колико хоћеш текстова и видеа где су жене и поред савета да абортирају одлучиле да роде и порођај на крају буде нормалан и без проблема.

Ту је вероватно важно друго, треће, пето... мишљење доктора, пре коначне одлуке.

Па то је вечити проблем. Ми смо људи слаби и немамо храбрости па увек тражимо некакав ”непогрешиви ауторитет” (свешетник, лекар, папа, прецедник ...) који ћемо да послушамо и скинемо одговорност са себе. Нажалост, тога нема на овом свету. Свако мора на крају да донесе одлуку сам. Лекар може само да ти да своје мишљење. Није божанство. Није ни он непогрешив, далеко од тога...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 28 минута, Santi рече

Ovde kad umre forum i svi se malo ućute, odmah se pokreću teme o homoseksualcima, abortusu ili ženama. Odma' upali, svi se popale.

Level: Kurir. 

Avanti, Santi! :D 

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, Santi рече

Ovde kad umre forum i svi se malo ućute, odmah se pokreću teme o homoseksualcima, abortusu ili ženama. Odma' upali, svi se popale.

Level: Kurir. 

A sa Marsa padne i neki novi "katolik" blefer.......:))

Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23

In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen.

Подели на овим сајтовима

пре 45 минута, Flojd рече

Porez na abortus. 

Ko hoće da abortira, platiće i taj porez...Prekid trudnoće košta 25k u privatnoj klinici (mislim da je toliko) dete finansiraš mnooogooo više, tako da...finansijama nećeš sprečiti ništa.

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, Grizzly Adams рече

Samo Durex Srbina spasava...

Prevencija i edukacija su svakako najbolja opcija. Al valjda omladina ne razume ozbiljnost odnosa, ulaze u sve prerano i bez mozga, sve je to zezanje.

Подели на овим сајтовима

Na najpoznatijoj televiziji koja svakodnevno servira đubre, imamo abortus uživo. Ova devojka ima psihičkih problema i dovedena je pred kamere kao mečka da igra i zarađuje, jedno dete je dobila u rijalitiju, a sad se prikazuje i abortus. I ovo se prikazuje javno, kao najnormalnija stvar na svetu.

https://www.alo.rs/vip/zadruga-3/miljana-kulic-napustila-zadrugu-otisla-na-kiretazu-zola-je-u-stopu-pratio/259397/vest

I posle, jaaaoooo nemorala u zemlji...pa šta da očekujemo.

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Natasa. рече

Na najpoznatijoj televiziji koja svakodnevno servira đubre, imamo abortus uživo. Ova devojka ima psihičkih problema i dovedena je pred kamere kao mečka da igra i zarađuje, jedno dete je dobila u rijalitiju, a sad se prikazuje i abortus. I ovo se prikazuje javno, kao najnormalnija stvar na svetu.

https://www.alo.rs/vip/zadruga-3/miljana-kulic-napustila-zadrugu-otisla-na-kiretazu-zola-je-u-stopu-pratio/259397/vest

I posle, jaaaoooo nemorala u zemlji...pa šta da očekujemo.

Хвала Богу никада нисам погледала ни једнан минут, ни једног ријалити програма и драго ми је због тога, па нећу ни ово,  пробушено је дно,  пропада се у бездан...

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Istopljeni kamen рече

Хвала Богу никада нисам погледала ни једнан минут, ни једног ријалити програма и драго ми је због тога, па нећу ни ово,  пробушено је дно,  пропада се у бездан...

Ne moraš da gledaš, svuda je. Otvoriš bilo koje novine, eto Miljane i Zadruge. Devojka je za lečenje kod psihijatra, a doveli je u medije da pravi cirkus. U suštini jako tužno. Vuče dete po rijalitijma (ne znam kako socijalna služba ne reaguje), sad ide na abortus (čak i da je samo predstava za narod, ipak šalje poruku).

Niko to od nas ne gleda, ali moramo biti svesni šta se prikazuje.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Natasa. рече

Ne moraš da gledaš, svuda je. Otvoriš bilo koje novine, eto Miljane i Zadruge. Devojka je za lečenje kod psihijatra, a doveli je u medije da pravi cirkus. U suštini jako tužno. Vuče dete po rijalitijma (ne znam kako socijalna služba ne reaguje), sad ide na abortus (čak i da je samo predstava za narod, ipak šalje poruku).

Niko to od nas ne gleda, ali moramo biti svesni šta se prikazuje.

Не читам новине, само проверене информације из мени битних гласника и личности, не гледам тв, живим у свом свету и супер ми је....веруј, давно сам престала да се бавим и бринем, кад сам видела где то води, и није му крај...то ти је све неправда, смишљено, ја се трудим да васпитавам своју децу и да имам свој став и критичко мишљење и мени је сасвим довољно...заиста не видим смисао бити део тога, само дубље тоне...свака част ономе ко има стомак и ум да све то прежваће и превари...не желим...нисам кукавица, већ се чувам, чувам снагу и ум да препознам исправно...и молим Бога за расуђивање. Не желим да им дозволим да ме збуне својим бомбардовањем небитним и заглупљујућим информацијама...

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Istopljeni kamen рече

Не читам новине, само проверене информације из мени битних гласника и личности, не гледам тв, живим у свом свету и супер ми је....веруј, давно сам престала да се бавим и бринем, кад сам видела где то води, и није му крај...то ти је све неправда, смишљено, ја се трудим да васпитавам своју децу и да имам свој став и критичко мишљење и мени је сасвим довољно...заиста не видим смисао бити део тога, само дубље тоне...свака част ономе ко има стомак и ум да све то прежваће и превари...не желим...нисам кукавица, већ се чувам, чувам снагу и ум да препознам исправно...и молим Бога за расуђивање. Не желим да им дозволим да ме збуне својим бомбардовањем небитним и заглупљујућим информацијама...

Dobro Istopljeni, svi tako razmišljamo. Ali možda je ovo đubre i procvetalo po sistemu- niko normalan ovo neće gledati ni komentarisati, samo će da okrenu glavu. Ne možemo biti nesvesni zla koje nas okružuje.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Natasa. рече

Dobro Istopljeni, svi tako razmišljamo. Ali možda je ovo đubre i procvetalo po sistemu- niko normalan ovo neće gledati ni komentarisati, samo će da okrenu glavu. Ne možemo biti nesvesni zla koje nas okružuje.

Слажем се са тобом све си ти одлично написала, моја деца такође не гледају али све знају јер се у школи прича о томе, на инстаграму....нажалост, ја само имам чврст став да не треба улазити у тај свет. Мени је јасно, опет , нажалост и ко су гласачи Вучићеви и шта је њихов вид забаве, нису то ни позоришта ни галерије, није то ни библиотека ни музеј...ни критичко мишљење ни фина уметност..то је нажалост то дно или бездно, и зато пролази...и Вучићевић и задруга и Шешељ и Митровић, највећи лик

Ја се сећам времена кад је злогрдни Милошевић био на власти...али се за културу бар давало...није био оволики медијски мрак,било је и тад шунда али не да преовлада свим медијима и средствима информисаности, Београд је дисао другачије...а и Србија....иако је било јако тешко, никад нисам подржавала Слобину политику, верпвала сам 5. октобра да смо ослобођени...међутим иво је горе, јер масовно одлазе квалитетни људи...а та неколицина видимо како пролази...могла бих још о томе...

• Тужан 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...