Jump to content

Лубеница

Члан
  • Број садржаја

    641
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

8 Пратилаца

Profile Information

  • Пол :
    Женско

Скорашњи посетиоци профила

11121 посетилаца

Лубеница's Achievements

  1. Пет заражених, осим кад је 10, онда је 7 заражених. Чувајте се короне, јер она убија, иако углавном ни не знате да ли је имате, осим кад вам кажу да је имате. Носите маске, иако вас не штите, али су обавезне. Останите код куће, али изађите напоље. Немојте у гужву и затворен простор, ал можете на изборе, јер вирус је ослабио, осим што није. Заражени нису заразни, осим кад јесу. Отворили смо вртиће, јер деца не обољевају од короне, осим деце која су оболела. Ниси болестан кад си болестан, него кад тест трећи пут каже да си болестан.
  2. Нисам од тих инаџија ''Нећу да носим маску, зато што нећу!'', али не носим је, али ни не идем по превозима, ни на места где је обавезна. А не носим је, јер не верујем ни у једну њихову контрадикторну меру. Толико је било вести које су врло јасно и аргументовано оспорене.
  3. Прва ја сам дошла на овај сајт да пронађем управо РЕЧИ УТЕХЕ, и било их је тада пуно и дивних речи и дивних људи. Било је и свађа и расправки и свега, али никад се није доводила вера у питање. Мада прилично је нових никнејмова, важно да смо истомишљеници они који су ми већ познати.
  4. Кобни снимак изашао је у недељу, а још пуно верника и ја смо се причестили у суботу, истом кашичицом. Без икакве тензије, разматрања или сумње у заразе, вирусе, и слично. Приступили смо сви у миру са страхом (једино) Божијим! Смирени, испуњени, пуни топлине (надам де да знате тај осећај после причеста) отишли кућама. Недеља јутро, благостање и даље траје, док ми није стигла порука са снимком. Јавља се нетрпељивост - како могу да хуле, шта они знају, неверници једни. Идем ја код браће који верују и разумеју се у величину Светог причеста - поуке.орг. Кад тамо иста ситуација, чак је то и горе па они су неко ко је доживео величину Светог причеста. Онда почнем да тражим људе који се не боје. Ретки, али их има! И то ми је довољно да чујем, да моју веру ви не би пољуљали и браћо ја бих опет исто урадила. Али има неко ко је тек приступио, осетио радост, мир, који је нестао оног тренутка када је отворио први портал. И онда исто као и ја вероватно потражио утеху у неком православном сајту, и завршио овде, са вама и вашим дубокоумним хулама и на Цркву и на Свето причешће, а и на Бога драги моји. Време да се врати не може, овим ништа не постижете, па пре него што кренете да осуђујете некога ко је решио да лек пронађе у Господу Богу, размислите добро!
  5. Евоо је Макицааа Ево одлично ! Јеси се уозбиљио?
  6. У кавој бољој? Морам да будем амбициозна, школована, остварена , да имам добар посао, а треба и да будем згодна и дотерана, а поред тога и домаћица , да рађам децу, да их васпитам, а у међувремену да спремим ручак, распремим кућу, и све то кад дођем са посла у минимум 17h. А некад је довољно било да будеш супруга, мајка и домаћица. Куд ћеш лепше.
  7. Не знам који је то изворни феминизам, али овај данас никако није на страни жене.
  8. 10 Тада ће се многи саблазнити и један другога издати и мрзеће један на другога; 11 и појавиће се многи лажни пророци и завешће многе; 12 и због многог безакоња охладнеће љубав многих. 13 А ко истраје до краја, тај ће бити спасен. 14 И проповедаће се ово еванђеље о царству по свему свету за сведочанство свима народима, и тада ће доћи крај. Ко ће га знати...
  9. А њима не знам шта бих рекла, Бог ће им судити. Баш сам имала дебату на часу филозофије у средњој, а шта ако ово, а шта ако оно, ја сам увек оштро била против абортуса,наравно са мојим верским аргументима. Иако се професорка није слагала са мојим мишљењем (пошто јел'те професор филозофије не може никако разумети веру) , поштовала је мој јасан став. Ал кад то имаш испред себе другачије гледаш.
  10. Васпитавана сам да осуђујуће гледам на абортус, што сам одувек и радила, а онда пре годину дана другарица остане у другом стању, која се на сваком кораку јавно изјашњава против абортуса, но ето је радост, весеље 3 месеца... Кад четврти месец прва анализа лоша, друга лоша, савет да абортира, она неће ни да чује, моли се она Богу, молим се ја, молимо се сви, одмиче трудноћа, свака анализа све гора, муж је саветује да абортира, она и даље против, сви смо против тога, ми уз њу, а прогнозе лекара све горе, кажу може добити сепсу и да никад више не остане трудна, ми верујемо у неко чудо, чудо се не дешава, спушта лопту она, спуштамо сви, мењамо мишљење и ето дође она до највећег греха које може жена учинити. Пребродисмо сви то некако и идемо даље, даће Бог остаће опет трудна. Верујем да је и она променила мишљење, пошто не прича пуно о томе, али знам да ја свакако јесам. Само не дај Боже ни једној жени да дође у ту ситуацију...
×
×
  • Креирај ново...