Jump to content

Грађански рат у Украјини

Препоручена порука

Све остало су празне приче... Није то сукоб "нациста" и "антифашиста" - мада се та варијанта вероватно добро продаје у Русији где многи изгледа још живе у 1950-тим.

То и јесте фора, сукоб је између политичких страна за власт, између лоших људи са свих страна који искоришћавају народ ко по обичају... а народ ко по обичају наседа, на ову или ону страну...

Ко ономад око оне теме коју ја и Црвени почесмо.... решили туђман и слоба да расподељују власт, па ту кренуло... који народ има шта право... ко да је било шта од комплетне приче имало везе са народом... најмање је везе имало са народом ту... 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Све остало су празне приче... Није то сукоб "нациста" и "антифашиста" - мада се та варијанта вероватно добро продаје у Русији где многи изгледа још живе у 1950-тим.

Kao sto se negde dobro prodaje "antikomunisticka" prica kao da je 1941. a komunista ni od korova ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

@,

Ма осим што страда народ баш ме брига, само што је досадило више да овде на форуму гледамо јефтину руску пропаганду. Свака друга реч бре на овој теми има префикс "наци"... Иди бегај.

Прекардашило брате.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

@,

Ма осим што страда народ баш ме брига, само што је досадило више да овде на форуму гледамо јефтину руску пропаганду. Свака друга реч бре на овој теми има префикс "наци"... Иди бегај.

Прекардашило брате.

:))  :))

Подели на овим сајтовима

@,

Прекардашило брате.

A NACIonalisti itd ....

Toga falilo na forumu?

Dosla maca na vratanca ...

Neki su komunjare a da veze nemaju sa komunizmom a neki drugi koji se pozdravljaju za Sieg hail nisu nacisti ...

... e pa necemo tako ...

Подели на овим сајтовима

@@Grizzly Adams,

Jednostavno postoje ljudi koji ne podržavaju zapadni način života. Ukrajina je podeljena. Dobar deo ne želi zapadne reforme.

Ukrajina je specifična. Jedan deo ide uz Rusiju i tu je kraj priče.

Nemoj ti da se brineš za evroaziju. :)

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

17.25 - Војска Украјине крши Женевску конвенцију, убијајући и рањавајући мирне грађане током борби са проруским побуњеницима, саопштио је руски Истражни комитет, преноси АФП.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

То и јесте фора, сукоб је између политичких страна за власт, између лоших људи са свих страна који искоришћавају народ ко по обичају... а народ ко по обичају наседа, на ову или ону страну...   Ко ономад око оне теме коју ја и Црвени почесмо.... решили туђман и слоба да расподељују власт, па ту кренуло... који народ има шта право... ко да је било шта од комплетне приче имало везе са народом... најмање је везе имало са народом ту... 

Мислим да јако прецењујеш и Туђмана и Милошевића . 

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

@@Grizzly Adams,

Jednostavno postoje ljudi koji ne podržavaju zapadni način života. Ukrajina je podeljena. Dobar deo ne želi zapadne reforme.

Ukrajina je specifična. Jedan deo ide uz Rusiju i tu je kraj priče.

Nemoj ti da se brineš za evroaziju. :)

Што се мене тиче може да живи ко како `оће. Само ми није јасно зашто оволика једностраност и острашћеност за нешто што нас се не тиче уопште.

А за евроазију се не бринем. Тј. заболе ме баш нешто... :)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

МИТРОПОЛИТ БОРИСПОЉСКИ АНТОНИЈЕ: СТВАРА СЕ УТИСАК КАО ДА СЕ ПРОТИВ УКРАЈИНСКЕ ПРАВОСЛАВНЕ ЦРКВЕ МОСКОВСКЕ ПАТРИЈАРШИЈЕ ВОДИ ЈАСНО УСМЕРЕНА ИНФОРМАЦИОНА КАМПАЊА

176316.b.jpg

Кијев, 30. мај 2014. г.

„Нажалост, у последње време се редовно сусрећемо с неистинитим и отворено провокативним информацијама о нашој Цркви“ – нагласио је Управник послова УПЦ МП, Митрополит бориспољски и броварски Антоније у разговору са новинаром листа „Сегодня“. „Почнимо од тога – истакао је владика – да су још од децембра прошле године медији непрестано писали како је у Кијево-печерској лаври наводно легло тзв. „титушки“ (прим. прев. провокатора). И иако смо ми у више наврата демантовали ту лажну информацију, њу су настављали и даље да пласирају. Крајем фебруара је сајтове који објављују вести преплавила апсолутно фантастична вест о томе, да се Виктор Јанукович крије у бункеру на територији једног од манастира Доњецке епархије. Убрзо затим постало је јасно да је то лаж. Међутим, нико се званично Доњецкој епархији није извинио за то. Другог маја, на дан страшне трагедије у Одеси, неки медији су писали да је наводно у једном од одеских храмова свештеник парохијанима раздељивао оружје. Прес-служба Одеске епархије одмах је демантовала ту отворену лаж, али њу и до данас понављају у медијима. На пример, 18. маја су је опет пустили у етар на ТВ каналу „1+1“. На истом том каналу је 6. маја у вестима било јављено да је Свјатогорска лавра затворена за поклонике, због тога што се у њој наводно размештају проруске револуционарне формације. Заправо, Лавра је и тада и сада отворена за посетиоце, и нико није видео никакве војнике на њеној територији. Могли бисмо да наставимо са набрајањем сличних примера.“ „Мене запањује непринципијелност тих људи који пласирају у медије отворену лаж о Цркви. Ствара се утисак као да се против Украјинске православне цркве Московске патријаршије води јасно усмерена информациона кампања“ – запазио је архијереј.

Подели на овим сајтовима

@@Grizzly Adams,

А Руси не живе "западним начином живота"  :))  :))  :))

Видим толико су патрихални и традиционални све коње јашу.....  :))  :))

Оно што је фора са Украјном је ко ће да их пљачка, дал они који воле Русију или они који воле запад... само то  - ништа више.

А ви подржавате једног бандита наспрам другог... 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Арсен Аваков хунтин министар унутрашњих послаова објавио је на свом фејсбук профилу да је отпустио 12 полицајаца из Волинског региона (запад Украјине), због кршења заклетве јер су одбили да иду на исток да ратују...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...