Jump to content

Грађански рат у Украјини

Препоручена порука

И даље не капираш. То је на рачун свих. Такву пропаганду смо гледали и на РТС и на HRT итд.

Кад будеш успео да ти се гади ратна пропаганда ма са које стране долазила, без обзира да ли су "твоји" или "њихови" онда ћеш разумети.

Samno sto se u Srbiji jos ne lisavaju propagande HRT-a kada pricaju o ratu u Jugoslaviji ..

Jos uvek je srbija "agresor" a Milosevic "diktator" a ni jedno ni drugo nije istina ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Neverovatan broj zapadnih ukrajinaca.

Па види, знам доста "западних" Украјинаца, радио сам са њима пар година. И није био ни један фашиста/нациста. Све нормални људи који воле све што воле млади и `оће да живе као сав нормалан свет.

За вас је изгледа свако ко се не клања Светој Русији и не целива задњицу Његовом Величанству Путину "фашиста" итд.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Па види, знам доста "западних" Украјинаца, радио сам са њима пар година. И није био ни један фашиста/нациста. Све нормални људи који воле све што воле млади и `оће да живе као сав нормалан свет.

То је управо срж ратке пропаганде. Међу гомилом света исфрустрираног својим положајем, у том хаосу се уфура једна група нациста/фашиста. 

И онда се та ситуација експлоитише најгоре могуће тако што се комплетна побуна назива нацистичко фашистиком. 

Исто ко што је  у одбрани Српских домова, игром случаја био вођа СРЈ тад Милошевић који је имао неког станишића и неког аркана и тако још неке фине момке, и то се максимално експлоитисало да се комплетна Српска борба прогласи злочиначком.

Све су то исте форе, проблем је што људи наивно наседају - констатно. Што можеш да видиш по постовима овде. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

За вас је изгледа свако ко се не клања Светој Русији и не целива задњицу Његовом Величанству Путину "фашиста" итд.

Niko ne kaže da su svi ukrajinci fašisti. Zapad je pogurao nacističku Ukrajinu.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

То је управо срж ратке пропаганде. Међу гомилом света исфрустрираног својим положајем, у том хаосу се уфура једна група нациста/фашиста. 

И онда се та ситуација експлоитише најгоре могуће тако што се комплетна побуна назива нацистичко фашистиком. 

Исто ко што је  у одбрани Српских домова, игром случаја био вођа СРЈ тад Милошевић који је имао неког станишића и неког аркана и тако још неке фине момке, и то се максимално експлоитисало да се комплетна Српска борба прогласи злочиначком.

Све су то исте форе, проблем је што људи наивно наседају - констатно. Што можеш да видиш по постовима овде. 

Daj ne drombuljaj leba ti.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Pa naravno da nisu svi fasisti . Vidis da dobar deo ukrajinaca, ceo istok skoro, je ustao protiv fasisticke klike u Kijevu. Sve casni i posteni ukrajinci.

Подели на овим сајтовима

Daj ne drombuljaj leba ti.

Шта је заболело те духовно око од ове количине телесног разума? Ево и Барон осећа исте симптоме. :)))

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

lol ma zaboleo me mozak

• Волим 2

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Колико видим људи су на изборима изабрали социјал-демократу и то огромном већином.

Pa videcemo koliko je socijal-demokrata ... Ako bude hteo da vojnom silom zadrzi istok Ukrajine poput "Milosevica" u slucaju RSK  znaci da se radi o diktatoru , zar ne? Situacija ce biti jasna poput one vezane za Srbe i Milosevica? Ili ces naci neki izgovor pa da Milosevic i dalje ostane diktator, zlikovac. ubica itd. a ovaj socijal-demokrata?

Подели на овим сајтовима

Pa videcemo koliko je socijal-demokrata ... Ako bude hteo da vojnom silom zadrzi istok Ukrajine poput "Milosevica" u slucaju RSK  znaci da se radi o diktatoru , zar ne? Situacija ce biti jasna poput one vezane za Srbe i Milosevica? Ili ces naci neki izgovor pa da Milosevic i dalje ostane diktator, zlikovac. ubica itd. a ovaj socijal-demokrata?

Па ако подржаваш Милошевића који је бранио "суверенитет и територијални интегритет" своје државе, онда би требало да подржаваш и председника Украјине Порошенка који брани потпуно исту ствар у својој држави. Иначе си потпуно недоследан... Као и остатак екипе.

Контрадикторни сте.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Па ако подржаваш Милошевића који је бранио "суверенитет и територијални интегритет" своје државе, онда би требало да подржаваш и председника Украјине Порошенка који брани потпуно исту ствар у својој држави. Иначе си потпуно недоследан... Као и остатак екипе.

Контрадикторни сте.

Pa i ti ako podrzavas da je milosevicev pokusaj ocuvanja Jugoslavije gest diktatora bi trebao isti tretman da zadrzis i za Kijev a ne da budu socijal-demokrate ...

Kontrediktorni ste i vi ...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...