Jump to content

Грађански рат у Украјини

Препоручена порука

Logikom pojedinih znaci da ako mene neko napadne, ja se branim i ja sam isto bandit kao i onaj koji me napao. Ako neka rulja uz pomoc stranih sila smeni legalno izabranog predsednika za kojeg sam glasao, ja se pobunim i ja sam isto bandit kao i oni. Nelegalna rulja na vlasti ukida moj jezik, ja se pobunim i ja sam isto bandit kao i oni. Nacisti idu ulicom i tuku sve one koje govore mojim jezikom ili su moje nacionalnosti, ja se pobunim i ja sam isto bandit kao i oni.

Да је бар нешто од тога тачно па да размислимо...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Ху... (замало да додам ..нта, а већ ме је Гризли прозвао за пропаганду), довлачи трупе код Маријупоља

Ne pisi hunta, probaj umesto toga da stavis socijal-demokrate ... Da vidis kako se istinitije da zvuci jer im je novi predsednik socijal-demokrata kako rece Zvone ...

Pa onda udaris vest :

Socijal-demokrate bombardovale deciju bolnicu ...

Socijal-demokrate prebile Ruse na ulici zbog jezika ...

Socijal-demokrate bimbarduju Marijupolj ...

.... Nesto se mislim, pa i Karadzic je izgleda bio socijal-demokrata ... a i Mladic rekao bih ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Ма само наставите, разумемо ми то. Мора од нечег да се живи... :)

:lala: clap

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Поводом приче о пропаганди:

Телевизијски канал из Кијева (ху... упс, социјал-демократски канал), извештава из Славјанска

У Славјанску парамилиција покушала да отме децу. Људи се плаше да изађу. Затворене све банке и продавнице у граду. Дечија болница евакуисана. 

Деца о којој је реч јуче су требала да буду евакуисана из града на Крим (иначе данас су стигли). Али то је представљено као крађа деце...

Банке и продавнице су затворене због гранатирања града од стране трупа кијевске власти... А дечија болница евакуисана... Зашто?  :.mislise. 

И после свега реч хунта је пропаганда?

Подели на овим сајтовима

... Da vidis kako se istinitije da zvuci jer im je novi predsednik socijal-demokrata kako rece Zvone ...

Pa onda udaris vest :

Socijal-demokrate bombardovale deciju bolnicu ...

Socijal-demokrate prebile Ruse na ulici zbog jezika ...

Socijal-demokrate bimbarduju Marijupolj ...

.... Nesto se mislim, pa i Karadzic je izgleda bio socijal-demokrata ... a i Mladic rekao bih ...

Све је то истина - и да ли то чини Русе исправним добрим и страном за коју треба да се навија ???? 

Ко кад ми кажеш да је аргумент за ирску мафију то што италијанска боље кока... мислим смешно... 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Да је бар нешто од тога тачно па да размислимо...

Tacno je sve sto je nabrojao, bez izuzetka, dokumentovano vise puta iz vise sasvim razlicitih i nicim povezanih izvora...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

И једно и друго је пропаганда. Нит су Руси "терористи", нит је украјинска влада "хунта".

Ovo je kao ono kad imas 2 coveka, od kojih jedan jasno vidi 5 ptica kako lete, a drugi slabijeg vida vidi 3 ptice, i spore se ko je u pravu. A onda se pojavi treci i kaze im "e sad se vi lepo dogovorite da ste u stvari obojica videli 4 ptice". To je ova navodna objektivnost u razmisljanju koju ti brate predlazes.

Jer ljudi sa istoka Ukrajine nisu gadjali nicije bolnice, nisu ubijali nicije civile, nisu napadali sanitetska vozila pod intervencijom, nisu koristili helikoptere sa UN oznakom za bitku, nisu spalili nenaoruzane civile koji su se sklonili u zgradu da sacuvaju goli zivot, itd, itd...

Oni sede u svojim gradovima i gledaju da ih odbrane.

A ova vlada sad jeste vojna hunta, jer je pucom dosla do vlasti, prognavsi legalno izabranog preCednika. Sto lepo nisu sacekali izbore u miru, jer bi ih ovaj svakako izgubio bez ikakve sumnje? Pa zato sto im to nije odgovaralo, oni sasvim ocigledno zele sukob po svaku cenu.

E sad lepo uporedis te koji upravo zele i namerno izazivaju sukob, i one koji se od njih brane, pa vidis ko je tu ko u stvari. To bi za mene bio objektivan pogled na ovo pitanje.

A za sve ovo sto sad navodim imamo niz veoma jasnih i ociglednih svedocanstava na ovoj temi, ko je pratio od pocetka bez problema ce to da potvrdi...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...