Jump to content

Istochnik

Члан
  • Број садржаја

    1344
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

1 Пратилац

Profile Information

  • Пол :
    Мушко

Скорашњи посетиоци профила

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Istochnik's Achievements

Дуго је са нама

Дуго је са нама (7/9)

1k

Форумска репутација

  1. Predlazem da se napravi spisak donatora i koliko su donirali kao sto ima na drugim forumima, ko hoće moze da bude anoniman.
  2. Imam pitanje za bilo koga ko bi znao odgovoriti. Da li postoji mogucnost za spasenje duse i dalje u drugom svijetu? Da li se nastavlja i razvija ili je ovdje kraj i dusa ostaje vjecno u tom obliku? Kakvo je ucenje crkve na ovo pitanje? Hvala unapred.
  3. U crkvi u Nju jorku je sluzio Vladika Nikolai. http://stsavanyc.org/history/
  4. Jedem meso, jedem i kosti Prema pečenju nemam milosti Curi mast dok zubima meljem Jela što su imala roditelje Jedem piliće, jedem i patke Pečene kuniće i svinjske papke Od tebe mi treba samo jedno, brate Savet oko izbora salate!
  5. Istochnik

    Прељуба

    Ne mogu da gresim jer mi licno iskustvo govori suprotno, koliko si puta u zadnjoj godini ti prvi prisao a da budes odbijen? Ajde iskreno kazi bez da lazes.
  6. Istochnik

    Прељуба

    Ti biras njih, ti prilazis prvi a onda sledi njihovo da ili ne. Iznenadio bi se koliko djevojaka samo cekaju da im ti pridjes, a ti sjedis i pregovaras.
  7. Istochnik

    Прељуба

    Pa ako nemas izbora jer si siromasan onda jos bolje za tebe jer neces privlaciti pogresni tip. I ta tvoja prica da sve zene gledaju samo financijsko stanje uopste nema osnove.
  8. Istochnik

    Прељуба

    Jel ti oces da ti cura bude s tobom zbog tebe ili zbog tvog novca?
  9. Istochnik

    Прељуба

    Sada kontradiktiras sam sebi, ranije si mi rekao da se prvi utisak stekne iskljucivo po izgledu. Ili ipak priznajes da sam u pravu.
  10. Istochnik

    Прељуба

    Ja sam ih cuo licno mnogo puta, razlog za to je sto srednjoskolci danas u vecini imaju slab karakter i ne poseduju osobine jos koje muskarac treba imati. Danasnje mladje generacije svaka koja izlazi iz srednje skole momci su sve vise kao curice.
  11. Istochnik

    Прељуба

    Ne, muskarci cesto nisu lutke po izgledu al su zenama privlacni, kad kazem energija to ti je raspolozenje i znaci puno. Skoro sve tvoje tvrdnje sto si naveo na ovoj temi su pogresne i nisu osnovane na realnost nego iskljucivo na tvoj pogleda koji nije ni logican.
  12. Istochnik

    Прељуба

    Ti sad meni tvrdis da 90% ceka onih 10% bogatih. Da je to istina onda bi 90% cura bile same bez ikoga jer cekaju svog tajkuna...Daj
×
×
  • Креирај ново...