Jump to content

Грађански рат у Украјини

Препоручена порука

И то је "објективно", а није пропаганда...

да је отпустио 12 полицајаца из Волинског региона (запад Украјине), због кршења заклетве јер су одбили да иду на исток да ратују...

A ovo boldovano ti nije zasmetalo da bi prokomentarisao post "neutralni hriscanine"?

Valjda je to u duhu socijal-demokratije ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Vidi ove zlikovce i zlocince, ratuju protiv sopstvenog naroda... Koji olos ...

Па твоја варијанта је до сада била - штите уставни поредак и територијални интегритет своје државе, боре се против сепаратиста и терориста итд. А ови што одбијају да иду у рат су ти до сада били издајници, продане душе које треба у `апс или горе.

Сад кад су Руси у питању окренуо си ћурак. :)

Из мог угла - пандури ко пандури, држава ко држава. Хвала Богу да су били паметни и одбили да убијају и гину за будале.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

A ti podrzavas onog drugog bandita .... a prodajes finocu ...

:))   :))

Јок ја не подржавам ниједног од бандита, веч критикујем вашу подршку било ком бандиту.

жао ми је што то не видиш.... 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Јок ја не подржавам ниједног од бандита, веч критикујем вашу подршку било ком бандиту.

жао ми је што то не видиш.... 

:))  :)):):)) 

Ovo se zove  "prodavanje finoce" ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

:))  :)):):)) 

Ovo se zove  "prodavanje finoce" ...

Бураз, ја знам шта мислим... то што би ти волео да ја мислим нешто друго.... то није мој проблем.

Штета што ти ниси способан да не подржаваш банде, ал то ћеш постати када престанеш да верујеш у "чврсту руку државе" онда ћеш да схватиш зашто ово није продавање финоће већ легитиман став - и сасвим логичан. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Logikom pojedinih znaci da ako mene neko napadne, ja se branim i ja sam isto bandit kao i onaj koji me napao. Ako neka rulja uz pomoc stranih sila smeni legalno izabranog predsednika za kojeg sam glasao, ja se pobunim i ja sam isto bandit kao i oni. Nelegalna rulja na vlasti ukida moj jezik, ja se pobunim i ja sam isto bandit kao i oni. Nacisti idu ulicom i tuku sve one koje govore mojim jezikom ili su moje nacionalnosti, ja se pobunim i ja sam isto bandit kao i oni.

"Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан"

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...