Jump to content

Косово и Метохија данас

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 500
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Razoružavanje Srba korišćenjem tragedija (koje se po mom mišljenju nisu desile slučajno), zatim papagajsko ponavljanje kako nikad nije bilo teže na KiM, mitinzi i kontre, davanje legitimiteta protestima i često pominjanje izbora, poziv na šatro ujedinjavanje... Sve je to lepo isplanirano i sprovedeno.

• Свиђа ми се 1

cool.lie.talker

Подели на овим сајтовима

пре 39 минута, Милошшш рече

Razoružavanje Srba korišćenjem tragedija (koje se po mom mišljenju nisu desile slučajno), zatim papagajsko ponavljanje kako nikad nije bilo teže na KiM, mitinzi i kontre, davanje legitimiteta protestima i često pominjanje izbora, poziv na šatro ujedinjavanje... Sve je to lepo isplanirano i sprovedeno.

Немој да заборавиш оснивање новог „покрета за народ и државу“...

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, mirko1929 рече

Немој да заборавиш оснивање новог „покрета за народ и државу“...

Pa da, i dolazak Srba sa Kosmeta na kontramiting u šiptarskim autobusima, a šiptari specijalci upadaju u srpske opštine. Rastu tenzije, sve namešteno. Biće građanski rat, čeka nas burno vreme.

cool.lie.talker

Подели на овим сајтовима

Prema poslednjim informacijama Srbi su ispregovarali povlacenje jedinica Rosu sa severa do 15h danas, kao i pustanje privedenih Srba. 

Tako se pregovara kad se pokazu zubi i kad se vucicevi puleni iz liste drze pod nadzorom i samaraju. 

Ovo je kratak predah za hrabri i herojski narod koji je sam rukama i motikama bez ikakve podrske svoje drzave, mislim na drzavu ne na narod srpski, isao na metke i poterao okupatora nazad iz svojih gradova i sela. Ceo dan ceoo celcati dan dok se ono dole zbivalo nasa drzava je cutala i pravila se mrtva. 

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, sampaganini92 рече

Prema poslednjim informacijama Srbi su ispregovarali povlacenje jedinica Rosu sa severa do 15h danas, kao i pustanje privedenih Srba. 

Tako se pregovara kad se pokazu zubi i kad se vucicevi puleni iz liste drze pod nadzorom i samaraju. 

Ovo je kratak predah za hrabri i herojski narod koji je sam rukama i motikama bez ikakve podrske svoje drzave, mislim na drzavu ne na narod srpski, isao na metke i poterao okupatora nazad iz svojih gradova i sela. Ceo dan ceoo celcati dan dok se ono dole zbivalo nasa drzava je cutala i pravila se mrtva. 

Дефинитивно Вучић треба да се накачи на Додикову енергију. 

Не камиказа али показивање зуба, мора.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Вилер Текс рече

Дефинитивно Вучић треба да се накачи на Додикову енергију. 

Не камиказа али показивање зуба, мора.

Дај Боже! Ја разумем потребе за тактизирањем и умереним деловањем у окружењу у коме се налазимо. Али кад се црта подвуче они који су што кажеш мало показали зубе су они који су боље прошли и независније стоје данас у свету. Без камиказа, само постојано показати чврстину.

Слава Богу, скидају се оне одвратне заставе са наших општина на северу КиМ.

И Боже помози за наредне дане и године да истрајемо и опстанемо удружени, јер је сатана помахнитао начисто и спирала зла не изгледа да ће да стане. А ми да се држимо Христа, Крста и Цркве па тако нам Бог помогао.

Подели на овим сајтовима

пре 19 часа, sampaganini92 рече

Па тад смо били војно сломљени и мање више један од првих полигона за обојене револуције америчких агентура на свету, искуслили смо до тад нешто невиђено.

Од тад их је било заиста много, а ми смо видели и искусили шта бива после. Опреза има више него довољно, нико неће изманипулисати народ. А многи ће пробати.. и да га пацификују и да га плаше револуцијама и да га усмере ка неком свом леволибералном курсу. Али ће и једни и други и трећи грдно да се преваре. А протести ће да расту и расту, ако изостане неко ваљан да стане иза нароних протеста, неће нам америчка амбасада томе бити крива.

Нисмо били војно сломљени. Војску су нам окрзнули. Поента је да је смо насели на пропаганду непријатеља и постали њихова пешадија у року од годину дана. То не сме да се понови, без обзира на све мане власти. Једонставно не сме.

Једини притисак на власт,који је по мени оправдан, је тај да сада крене стопама Миле Додика, односно да србује и речју и делом. 

Подели на овим сајтовима

O čemu pričate, kakvo srbovanje i kakva strategija od ovog izdajnika, sve je pripremljeno da se završi predaja Kosova. Do sada je samo mrsio, lagao i odlagao, a u realnosti sve vreme se dešava predaja malo po malo. Sad nema više kud nego da se onaj preostali narod raseli da ne bi bio prognan na silu. Nikakva vojska neće da uđe, mogu da stoje na granici i da gledaju samo.

cool.lie.talker

Подели на овим сајтовима

пре 57 минута, Милошшш рече

O čemu pričate, kakvo srbovanje i kakva strategija od ovog izdajnika, sve je pripremljeno da se završi predaja Kosova. Do sada je samo mrsio, lagao i odlagao, a u realnosti sve vreme se dešava predaja malo po malo. Sad nema više kud nego da se onaj preostali narod raseli da ne bi bio prognan na silu. Nikakva vojska neće da uđe, mogu da stoje na granici i da gledaju samo.

Имаш ли ти нешто друго да кажеш осим "јаоо готово јаоо куку катастрофа"?

Подели на овим сајтовима

Дрецун:

- Који је кључни циљ свега овога што се ради? Дакле, оно што они желе је да натерају Београд да у потпуности прихвати све ове одредбе ЕУ предлога споразума о путу ка нормализацији односа и оне две кључне тачке, да се Београд апсолутно окрене Западу - када говоримо о апсолутном окретању Западу, то значи, увођење санкција Руској Федерацији и смањивање стратешког партнерства са Русијом и Кином на један минималан, готово маргиналан ниво. Дакле, одрекните се КиМ, одрекните се земаља са којима имате веома развијене пријатељске, економске, политичке односе и онда ћемо зауставити Куртија.

https://youtu.be/02g71EJup6A?t=858

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Скидање заставе тзв.Косова:

https://twitter.com/long_termAgame/status/1663454408795979777

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

WWW.NOVOSTI.RS

АМЕРИЧКИ представник у Приштини Џефри Ховенијер рекао је да је отказивање учешћа Косова у вежби "Defender Europe '23", прва последица за Приштину, која је...

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Владимир Владимирович Цар1 рече

двојица са чланским картама а иду у Цркву не одустају.

Да ли неко ко иде у Цркву моће да буде и члан партије. Тешко.

Не клевећи више.

Подели на овим сајтовима

@Владимир Владимирович Цар1

Не разумеш да су то само савети искусних људи. Ја сам 5. октобра јуришао и на Скупштину и на РТС, свашта сам видео. И био сам уверен да ће Американци заробити Милошевића и то сам жарко желео. Сада само схватам колико сам глуп био, да не кажем само наиван.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...