Jump to content

Отац Зоран Ђуровић постављен за духовника цркве Ружице у Београду

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 1.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 20 минута, Вилер Текс рече

:))

Не умишљај Роћко брате.

12:smeha: Ја кувам раштан а и рачунам мере правоугаоника за неког мог оптичког Христа. Симпа ми је видети неки Роћков ком., орасположи ме, али су се сатрле неке обавезе. 

Подели на овим сајтовима

@Zoran Đurović Ако није тајна, од чега живе свештеници у БГКарловачкој митрополији? Имате ли плате (не мислим на професоре, они имају) и како за станове? И још нешто, ако свештеник добије стан од Цркве на употребу, шта бива са станом кад остари, генерално како је решена стамбена проблематика?

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Ćiriličar рече

@Zoran Đurović Ако није тајна, од чега живе свештеници у БГКарловачкој митрополији? Имате ли плате (не мислим на професоре, они имају) и како за станове? И још нешто, ако свештеник добије стан од Цркве на употребу, шта бива са станом кад остари, генерално како је решена стамбена проблематика?

пре 1 сат, Ćiriličar рече

@Ćiriličar И јо нешто: ко је у Ружици? Ти, Вукашиновић, Милин млађи? Је ли Убипариповић ту и ко је још?

Попови живе од парохија. Ми у Ружици од дела прилога. Подстанар сам, јер нема станова. 

Убипариповић, Симић, Милин, су ту, ђакон Влада, води се и Сава екс секретар Синода (болестан), и имамо професоре Драгана Протића и Пузовића. 

Подели на овим сајтовима

Једна молитва светој Петки

Будем избезумљен од умора. Не једем. Сморим се толико да умирем. Читам молитве пред њом, али обавезно убацујем св. Пантелију. Пољубим у образ свако јутро Петку. Жену која се стално молила. Практично ништа о њој не знамо. Али је сада знамо кад се молимо пред њом. Велика жена. Саблажњавају се неки када кажем да је помилујем по образу. То је природно, јер ћу је и горе помиловати по образу. Петка је дивна жена. Не би ни могла чинити чуда када би гледала на људе објективно.

Подвиг јој је само донео оно Исусово из Осије: Нећу жртве него милост.

Хвала ти светице што си на мене гледала унапред, а сада ти благодарим као најрођенији и неко ко је са тобом био стално, и пре стварања света. Бог те благословио!

Подели на овим сајтовима

Прочитах шта си написао. И верујем ти кад кажеш да си од умора избезумљен. За твоје добро, немој се толико умарати.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Родољуб Лазић рече

Прочитах шта си написао. И верујем ти кад кажеш да си од умора избезумљен. За твоје добро, немој се толико умарати.

Lepo je што си прочитао. Још кад би укапирао... 

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Zoran Đurović рече

Lepo je што си прочитао. Још кад би укапирао... 

У праву си да ћу тешко укапирати. То вероватно могу само они који се уморе толико колико си се ти уморио. 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Родољуб Лазић рече

У праву си да ћу тешко укапирати. То вероватно могу само они који се уморе колико си се ти уморио. 

Бацакај се по прашини. Ни Исус није могао да ппомогне неверујућима. 

Подели на овим сајтовима

Послушај ти мене, немој се толико умарати.

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, Родољуб Лазић рече

Послушај ти мене, немој се толико умарати.

Да те предложим Патријарху да те постави за духовника у Ружици... Штета да не користиш твој дар.  

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...