Jump to content

Да ли бисте примили вакцину против ковид-19?

Да ли бисте примили вакцину против ковид-19?  

81 члановâ је гласало

1. 1. Да ли бисте примили вакцину против ковид-19?

• Да, Фајзерову (САД)
    • Да, Спутњик В (Руска)
    • Да, Синофарм (Кина)
    • Да, било коју
    • Не бих ни једну

Препоручена порука

"U Izraelu je najveća stopa zaraženosti medju ultraortodoksnim Jevrejima koji čine oko 11 procenata od 9,3 miliona stanovnika Izraela. Oni čine jednu trećinu potvrdjenih slučajeva zaraze."

"Jer im svedočim da imaju revnost za Boga, ali ne po razumu" Rim 10:2

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 59 минута, Вилер Текс рече

Ово је лудило на квадрат.

Понекад помислим да су ови професионални теоретичари завере дечак који је викао вук. Кажу једну истину генералну и онда је украсе са милион будалаштина како би обесмислили опасност. Кад опасност дође нико неће веровати. Тако и ови протести. Виђали смо намештене нереде.

naravni da je tako, i to se već odavno radi.

poenta i jeste da se obesmisli bilo kakva "normalna" polemika (različitost u mišljenjima), kako bi se uz učešće "svojih" ljudi situacija maksimalno radikalizovala do tačke pucanja gde onda mogu da budu opravdane i one mere koje na drugi način ne bi mogle da prođu. odnosno kako bi se formirao ambijent gde će većina javnosti odobriti takve konsekvence.

ja sam za gandi metodu, vi radite svoje ja ću svoje ... pa dokle stignemo. s tim što se podjednako pazim i zagovornika onoga čemu se protivim i radikalizovanih zagovornika onoga sa čim se u nekim osnovama slažem...

Everyone’s got a plan until they get hit.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Ayla рече

Ne znam koliko će vakcina biti učinkovita, i opet  ne znam da li ćete se disciplinovanim i odgovornim ponašanjem zaštititi od covid-a 19... zaista ne znam, ali u jedno sam sigurna, od hipertenzije će da oboli bar 50% vas. Imate li informaciju da od srčanog udara godišnje u Srbiji umre preko 50.000 ljudi, a od moždanog 30.000. 
Ne nervirajte se... ne valja vam ova rasprava. Koristi od nje nemate, ja vam jemac

A ja na primer znam da je  od:

- 100 miliona obolelih, u svetu od kovida umrlo 2 miliona ljudi (2.000.000 osoba je nestalo)

- 95 miliona vakcinisanih, u svetu od vakcina umrlo 0 ljudi (nula osoba... ni jedna... niks...)

Takodje znam da je u Izraelu koji je zemlja sa navjecim brojem vakcinisanih, stopa obolevanja vec pala a imunizacija jos nije ni zavrsena...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, dragisa рече

ja sam za gandi metodu, vi radite svoje ja ću svoje ... pa dokle stignemo.

Kao kad udje covek u obdaniste noseci mitraljez i kaze "vi radite svoje, ja cu svoje... pa dokle stignemo"...

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, dragisa рече

šta ću kad mi zakon dao pravo da heklam po deci

Upravo  o tome pricam sve vreme. 

NIko ti ne brani da radis sta oces (iako se ubiste da se pokazete kao nekakve zrtve kojima se toboz nesto namece na silu... u fazonu nisu ljudi kojii umiru zrtve, zrtve smo mi koji se tripujemo da nam je nametnunto nesto sto nam niko nije nametnuo), ali onda ticu kad te ljudi okarakterisu shodno tvojim postupcima... najnormalnija stvar na svetu.
Pa ti i tvoji drugari vernici to prvi radite sa raznim drustvenim kategorijama, a sad kad se princip okrenuo i ujeo vas za guzicu, e sad "kuku jao svi su nepravedni sto nas optuzuju za nemar, neempatiju i nebrigu prema drugima"... e pa cvrc jbg.

Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, cloudking рече

Zbog cega tako mislis? Zato sto sam objasnio ljudima a i tebi, da su ti sva ova misljenja bazirana na lazima i glupostima?

Pa onda ok. Prihvatam epitet :) 

Ma več smo pričali o tome na drugom mestu. 

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

пре 35 минута, cloudking рече

A ja na primer znam da je  od:

- 100 miliona obolelih, u svetu od kovida umrlo 2 miliona ljudi (2.000.000 osoba je nestalo)

- 95 miliona vakcinisanih, u svetu od vakcina umrlo 0 ljudi (nula osoba... ni jedna... niks...)

Takodje znam da je u Izraelu koji je zemlja sa navjecim brojem vakcinisanih, stopa obolevanja vec pala a imunizacija jos nije ni zavrsena...

Baš mi mučno pada da se sada ja i ti nadvikujemo i bombardujemo informacijama...
Niko ne spori da ne postoji opasnost od virusa, ali jednak je rizik i preći ulicu ili ući u lift (može se stradati), tako da ne bih dramila i klala se sa ljudima koji ne dijele moje mišljenje.
I kako možeš tvrditi da je od vakcine umrlo 0 ljudi (vidjela bih ja i manju nulu :))) )?

Postoje podaci koliko ih je i kako do sada reagovalo nakon vakcinacije, istina ne veliki broj, ali registrovane su nepoželjne reakcije, pa i smrtni slučajevi. E sad znam, ti ćeš reći, nije direktno vezano za vakcinu, već za oboljenje koje su imali prije vakcinacije, samo je inicirano vakcinom. 
Definitivno, mi smo miševi koji smo (usled viška slobodnog vremena) postali imunolozi, virusolozi (i ostali ozi), i spremni smo da sa to malo znanja i umišljenim zvanjem držimo slovo svima, uz povike i uvrede. Kakve smo mi male budale... 
Naravno, očekujem od tebe i kritike, pa pucaj, ja sam na sigurnoj udaljenosti, a i nisam previše osjetljiva na uvrede i slobodno se opusti i gruvaj.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, dragisa рече

@cloudking pa koga bi ti diskriminisao da ti nije nas ... liberalu moj

NIkada nikoga  nisam diskriminisao u zivotu pa nemam nameru ni sada da pocnem ;) 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ayla рече

I kako možeš tvrditi da je od vakcine umrlo 0 ljudi (vidjela bih ja i manju nulu :))) )

Jednostavno je. Toliko ih je umrlo pa toliko i tvrdim. NIje mi problem da kazem ni da ih je umrlo milijardu od vakcine samo sto to ne bi bilo tacno.

пре 3 минута, Ayla рече

Postoje podaci koliko ih je i kako do sada reagovalo nakon vakcinacije, istina ne veliki broj, ali registrovane su nepoželjne reakcije, pa i smrtni slučajevi. E sad znam, ti ćeš reći, nije direktno vezano za vakcinu, već za oboljenje koje su imali prije vakcinacije samo je inicirano vakcinom. 

Ne zapravo, reci cu ti da cak i da jeste to tacno i da jeste tih 13oro umrlo od vakcine (a nije) to je opet puno manje od 2 miliona onih koji su umrli od kovida.

пре 4 минута, Ayla рече

Definitivno, mi smo miševi koji smo (usled viška slobodnog vremena) postali imunolozi, virusolozi (i ostali ozi), i spremni smo da sa to malo znanja i umišljenim zvanjem držimo slovo svima, uz povike i uvrede. Kakve smo mi male budale... 

Pa ja bas zbog vas takvih ovo sve i radim ;) 

Ja nisam postao ni imunolog, ni lekar ni naucnik i ni u snu ne bih sebi dozvolio da izmisljam novu nauku onako kako je meni logicno ... tj. onako kako antivakceri rade. Ja samo prenosim znanja do kojih su dosli ljudi koji se bave naukom i medicinom. A cija saznanja ti prenosis? Ili pises neke svoje licne zakljucke onako kako je tebi "logicno"? ;) 
Eto, cula si da su lekari registrovali smrtne slucajeve posle vakcina i tvoja logike ti je zapovedila da prihvatis tu informaciju. takodje si cula te iste lekare kako kazu da se te smrti ne dodove u vezu sa vakcinacijom ali tu drugu infomraciju iz nekog samo tebi poznatog razloga nisi htela da prihvatis. E to selektivno, "kako mi se cefne", filtriranje informacija dovodi do ove patologije da ljudi danas bolje znaju od zvanicne nauke da su vakcine opasne  i da ljudi od njih umiru.

TO je steta jer svakim takvim iskazom otkrivate da ste lakoverni ljudi a ne skepticni. Ljudi kojima je izuzetno lako poturiti kakav god oces narativ a onda se zavalis i gledas s osmehom kako to prenose dalje i prave budale od sebe.

• Радостан 1

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, cloudking рече

NIkada nikoga  nisam diskriminisao u zivotu pa nemam nameru ni sada da pocnem ;) 

vidiš koliko si ti ograničen, jer kada kažeš sledeće:

пре 29 минута, cloudking рече

Pa ti i tvoji drugari vernici to prvi radite sa raznim drustvenim kategorijama

verovatno misliš na našu obavezu poštovanja tuđeg prava na izbor (i opredeljenje)

dakle ja po tebi ne bi smeo da kažem svom detetu: "nemoj nikad da budeš ovakav (...šta got), ovo je loše"

ali ti svom detetu za moj izbor možeš da kažeš:

On 30.1.2021. at 13:55, cloudking рече

mozemo deci da vas pokazujemo uz komentar "nemoj nikada da budes ovakav, ovo je lose"

Everyone’s got a plan until they get hit.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Вилер Текс рече

Али прича о  НСП и Џој Дивижн, није промашај

Ne mogu oni da pojme dublji smisao mnogih stvari. Kod nekih ljudi kod nas imaš, nazvao bih to, protestantski logički trend, gde se racionalizam upire da nesto zna, ali bez ikavog dubljeg smisla.

Protestanti su taj racionalizam toliko "usavršili" da su više puta izgovorenu laz prihvatili za istinu.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...