Jump to content

Да ли бисте примили вакцину против ковид-19?

Да ли бисте примили вакцину против ковид-19?  

81 члановâ је гласало

1. 1. Да ли бисте примили вакцину против ковид-19?

• Да, Фајзерову (САД)
    • Да, Спутњик В (Руска)
    • Да, Синофарм (Кина)
    • Да, било коју
    • Не бих ни једну

Препоручена порука

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

WWW.DANAS.RS

Od tabloidnih pitanja upućenih predsedniku Republike, preko ubeđenih antivaksera pa sve do SNS botova, poznata televizijska lica ali i novinari redakcije Danasa koji su se u petak vakcinisali na...

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, fsa рече

Ликова попут тога имаш у лику наших игумана. Кад чујеш шта причају на беседама, као да им је овај учитељ био

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, fsa рече

Мислим да нема. Надам се.

То је једна крајност, а друга је она која свакога ко сумња прозива и етикетира као антивакцера и слично. 

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Марек рече

@Paradoksologija koliko ima godina ta gospođa?

Čini mi se između 40 i 50. Fakultetski obrazovana, zaposlena na odgovornoj poziciji.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Зоран Радојичић: Лекари се не вакцинишу јер нису довољно информисани

radojicic-tanjug.jpg?resize=672%2C378&ssl=1

Градоначелник Београда Зоран Радојичић изјавио је данас да се неки лекари нису пријавили за вакцинацију против корона вируса зато што нису довољно информисани.

Радојичић је нагласио да иза вакцина стоје многобројне научне студије, али да је недовољна информисаност довела до тога да се путем друштвених мрежа прети онима који су се вакцинисали.

STANJESTVARI.COM

Радојичић, који је стручњак из области дечје хирургије и урологије, рекао да се он вакцинисао, након што је разговарао о томе са млађим колегама, али и са сином који је лекар...

Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23

In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Bernard рече

Зоран Радојичић: Лекари се не вакцинишу јер нису довољно информисани

Аха. Чек, лекари нису информисани?! Не верујем да попут политички рахметли Томе дипломе не знају на ком су смеру студирали, верујем да су и након студија штошта читали из области медицине,да су походили семинаре разне, да су од марта месеца штогод сазнали и чули о овој болести, вакцини и слично.Значи Брнабићка је информисана а лекари нису.

И онда што ти Вилере сумњаш. Па зато што сам кремањонац.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Вилер Текс рече

Аха. Чек, лекари нису информисани?! Не верујем да попут политички рахметли Томе дипломе не знају на ком су смеру студирали, верујем да су и након студија штошта читали из области медицине,да су походили семинаре разне, да су од марта месеца штогод сазнали и чули о овој болести. Значи Брнабићка је информисана а лекари нису.

И онда што ти Вилере сумњаш. Па зато што сам кремањонац.

Ne sekiraj se, opametiće ih Avocado, fsa i onaj što se majmuniše.12:smeha::))

Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Bernard рече

Ne sekiraj se, opametiće ih Avocado, fsa i onaj što se majmuniše.12:smeha::))

Сигурно. Доктори немају појма. Најбоље знају политички лекари из СЗО који су пацијента видели задњи пут....ууууф.

Подели на овим сајтовима

@Bernard А ево га ипак хит, закуцавање са слободног бацања...

Радојичић је нагласио да иза вакцина стоје многобројне научне студије.

Што их онда он није читао но му син објашњавао. Нек др. Градоначелник подели исте колегама. Мислим докторима, пошто су градоначелници као носиоци власт информисани.

Наравно, живимо у таквим временима да сви имају своје мишљење.

Да, најбоље да градоначелника питају за мишљење.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Вилер Текс рече

Сигурно. Доктори немају појма. Најбоље знају политички лекари из СЗО који су пацијента видели задњи пут....ууууф.

Mene su na faksu ovde u Ljubljani učili da je Nikola Tesla do teorije došao preko prakse, u labaratoriju, nije mlatio praznu slamu u kancelariji.

Радојичић је нагласио да иза вакцина стоје многобројне научне студије

Koje mnogobrojne? Pa te mnogobrojne studije su dosta puta toliko kontradiktorne da me to podseća na "ludog i zbunjenog".

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, fsa рече

Али то не значи да човек не може да каже чињеницу да вакцине нису прошле испитивања, и да појма немамо како ћемо проћи и реаговати на вакцину. Као ни то да већ има људи који су умрли од вакцине 

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Jestira. рече

Planirala :D jel zvučim kao muško? I ja žalim što nisam rođena u srednjem veku ovo danas vreme je previše surovo za ženu...

Da, ono kad su nas spaljivali, zaista je bilo dostojanstvenije i lakše. Goriš barem kao gospođa, selo gleda.
Svaka ti je sveta.:sunce:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...