Jump to content

Да ли бисте примили вакцину против ковид-19?

Да ли бисте примили вакцину против ковид-19?  

81 члановâ је гласало

1. 1. Да ли бисте примили вакцину против ковид-19?

• Да, Фајзерову (САД)
    • Да, Спутњик В (Руска)
    • Да, Синофарм (Кина)
    • Да, било коју
    • Не бих ни једну

Препоручена порука

Пре сат времена, cloudking рече

Pa kako ja uvek propustim najbolje zurke!

što bi ti rekao, jbg, ...sami biramo gde idemo

a za fotke... verovatno si čitao:

20. A upitan od fariseja, kada će doći Carstvo Božije, on im odgovori i reče: *Carstvo Božije ne dolazi na vidljiv način. [*Jn 18, 36.]
21. Niti će se reći: Evo ga ovdje, ili: eno ga ondje; jer gle, Carstvo Božije unutra je u vama.
22. A učenicima reče: Doći će dani kada ćete zaželjeti da vidite jedan od dana Sina Čovječijega, i nećete vidjeti.
23. *I reći će vam: evo ga ovdje, ili: eno ga ondje; ali ne odlazite niti tamo jurite! [*Lk 21, 8.]

Everyone’s got a plan until they get hit.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 45 минута, Bokisd рече

Pa vec sam rekao Kloud, slobodno je da izaberes, ali vec pricaju o tome da ce postojati neka ogranicenja za one koji ne prime vakcinu, taj neki korona pasos, pa ne mozes recimo u bioskop, pozoriste, procitao sam da su neke med. sestre iz Nemacke dobile otkaz jer su razmisljale da li da prime vakcinu.

Na to sam mislio, zvanicno je sloboda izbora, ali sa druge strane ako ovo uvedu onda bi ipak postojao odredjeni pritisak da se primi vakcina na silu za one koji ne zele. Ajd videcemo kako ce biti.

Зашто не кажу званично шта фајзер треба да испуни око вакцине за 12 месеци да би добио продужетак дозволе, трајну или ограничену, како већ? Јесмо ли ми то у фази неког тестирања? Шта је са кинеском и руском вакцином, да ли су добиле дозволу и ако нису како то да се народ вакцинише са њима? Да ли се и ако је то истина зашто се потписује папир да се свако вакцинише на своју одговорност? Која је то небулоза да се произвођач фајзерове вакцине не сме вакцинисати својом вакцином, па чиме ће се онда заштити? О чему се овде ради?

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Bokisd рече

znaci ti tvrdis da sam ja bas neki ludjak ili slicno... mislim da je to pomalo i bezobrazno da tako sigurno tvrdis ...... za to trebas da imas bas jake razloge i trazim da mi navedes ...

Безобразно и те како. Још је и админ. Одавно се он погубио у својој дужности на овом сајту. Није му то први пут. То сам исто синоћ хтео да га питам али већ знам његов одговор у којем ће се ''стручно'' оградити да он то није тако мислио. Са таквим не вреди улазити у расправе.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Bokisd рече

znaci ti tvrdis da sam ja bas neki ludjak ili slicno... mislim da je to pomalo i bezobrazno da tako sigurno tvrdis ...... za to trebas da imas bas jake razloge i trazim da mi navedes ...

Napisao sam psiholog ili psihoterapeut. 

Подели на овим сајтовима

пре 39 минута, Плаво Небо рече

Безобразно и те како. Још је и админ. Одавно се он погубио у својој дужности на овом сајту. Није му то први пут. То сам исто синоћ хтео да га питам али већ знам његов одговор у којем ће се ''стручно'' оградити да он то није тако мислио. Са таквим не вреди улазити у расправе.

Sad ideš na odmor od dve nedelje.

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Paradoksologija рече

Tetka primila prvu dozu juče, muž danas, ja očekujem poziv uskoro. Ko hoće neka čestita :)

Nek je nazdravlje ?

Ja otišao bez poziva.

Ništa, kad vas sve bocnu idemo u Peking :D

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Bokisd рече

Pa vec sam rekao Kloud, slobodno je da izaberes, ali vec pricaju o tome da ce postojati neka ogranicenja za one koji ne prime vakcinu, taj neki korona pasos, pa ne mozes recimo u bioskop, pozoriste, procitao sam da su neke med. sestre iz Nemacke dobile otkaz jer su razmisljale da li da prime vakcinu.

Na to sam mislio, zvanicno je sloboda izbora, ali sa druge strane ako ovo uvedu onda bi ipak postojao odredjeni pritisak da se primi vakcina na silu za one koji ne zele. Ajd videcemo kako ce biti.

Pa isto ti je ko religija. Ti imas slobodu da se odmetnes od boga ali ako se odmentnes cekaju te vecne muke... :)

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Дејан рече

Ti problem imaš, neki, a vec dugo vremena ne možemo da ti pomognemo

Nemam, kazem ti, mislim da sam kao i svi drugi sa svojim problemima, imam i ja probleme ali nisam neki freak kako insinuiras.

(a ko to od vas ne moze da mi pomogne....:D)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...