Jump to content

Зоран Ђуровић: Одпоздрав стручњаку за светост, Родољубу Лазићу

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 2.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 2 минута, Аристарх рече

нисам их ја скроз испратио. Видео сам само да је лазић изгубио живце на крају... Али ми се није свидело што Лазић извлачи из контекста расправу са сајта и додаје на текст свој. где цитира из контекста Ракића, Зорана... јер је овде то другачије. нема гатања у кафу преко интернета:).

и наш шта још. Имам пријатеља у Краљево који је био одбијен од доктора због рака мозга. Није могао организам да му издржи хемотерапије више. И он лепо сваки дан на кафу и цигару у кафић. Излечио се! није се излечио због кафића, али му је та кратка шетња, цигарета и кафа пробудила психу и веру. ишао је он и у цркву али се човек тако спасио.

О таквим случајевима о.зоран прича. овај лазић их изврће. Не постоји доктор који лечи људе, само инструменти које користи. Тако не постоји ни свештеник који лечи људе, само Бог и Божији инструменти.

čitao sam Lazića samo do jednog dela jer zaista više nisam imao snage da gledam kako rastavlja Đurovića na parampačard

štono kažu razbio ga ko dete igračku, e sad ovi što čitaju sa naočarima predrasuda ovoga ili onoga i neće to da vide to je druga stvar....

mislim imam i ja zazir prema rodoljubima i sličnim i zato nisam lajkovao ni jedan njgov post a 'fala bogu ni on moj

Everyone’s got a plan until they get hit.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, dragisa рече

a pa to.... sto vise pise to postaje sve svetiji i svetiji i svetiji....

tajna je to velika

Tako je, nepravedan je taj Bog...nekima daje dok spavaju i hodaju po kladionicama a nekima neda i kad s mitrom i žezlom biskupskim blagosljivaju.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, kopitar рече

Tako je, nepravedan je taj Bog...nekima daje dok spavaju i hodaju po kladionicama a nekima neda i kad s mitrom i žezlom biskupskim blagosljivaju.

teško je to razumeti zašto ne da biskupskom žezlu, baš je nepravedan 

• Хахаха 1

Everyone’s got a plan until they get hit.

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Zoran Đurović рече

Гледам и куцкам:))) И кладио се:)) 

Е ако победе овим пеналом фузбал је дефинитивно пропао.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Вилер Текс рече

@Bokisd Мада Златко Заховић, Срећко Катанец и Миле Ааћимовић су били сила!

Jesu, ali, ljut sam :1314_womens: ... kako ovo penal, nit sansa za gol, nit ima namere, nije direktno u ruku nego odbitak.... covek unistio utakmicu.... 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Bokisd рече

Jesu, ali, ljut sam :1314_womens: ... kako ovo penal, nit sansa za gol, nit ima namere, nije direktno u ruku nego odbitak.... covek unistio utakmicu.... 

Рука је рука. Ал да на руку узмеш титулу не иде. Једино може ако си Марадона. :naklon:

Подели на овим сајтовима

Смислио сам ново име за Аву @Zoran Đurović и то на латиснком! Пошто је читан ко Агата Кристи, он је Христов Ава илити Avva(ta) Christi. :)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...