Jump to content

Ко стварно жели брак а ко само да прича о томе?

Оцени ову тему

Flojd

Препоручена порука

Lazarev je sektas, pratila sam njegova izlaganja jedno vreme i zato kazem. A i koliko sam razumela sam sebe proglasava nekim isceliteljem. :0212_rolleyes:

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

пре 23 часа, Anika рече

Lazarev je sektas, pratila sam njegova izlaganja jedno vreme i zato kazem. A i koliko sam razumela sam sebe proglasava nekim isceliteljem. :0212_rolleyes:

Pa de znam meni je ovo njegovo predavanje delovalo zanimljivo.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

On 25.1.2019. at 6:57, Natasenka рече

@Liga Džentlmena šta može da bude dobro od nekog ko veruje u ovaj život? 

mnogo bih ti lakse objasnio preko kamere ali ti se stidis da se javis. ? Ne znam kako ces ovo da skontas.

Uvek moze da kaze ili napise nesto pametno sto moze da nam koristi. Poenta je u tome da mozda ima on sjajno objasnjenje u vezi necega sto ce ti pomoci da bolje razumes sebe, religiju. Np, mdni se svidja deo gde kaze put ka isceeljenju se je kroz patnju i ljubav. Prvo osetimo ljubav, pa patnju gde pocnemo da radimo na sebi i trudimo se da razumemo drugu osobu, pa kad naucimo da volimo osetimo opet ljubav jer smo zavoleli sto mozemo povezati sa nemirom koji se pominje u Pravislavlju. Itd. Sve sto cujes ili procitas mozes da iskoristis na dobro ili da povezes sa boljim razumevanjem vere i zivota kako bi duhovno napredovao to je poenta rasudjivanja. U principu  e treba prihvtati njegovo ucenje i biti mu sledbenik ali treba se sluziti njegovim ili njihovim znanjima kako bi se bolje ucvrstio u veri i postao bolji covek.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Liga Džentlmena рече

U principu  e treba prihvtati njegovo ucenje i biti mu sledbenik ali treba se sluziti njegovim ili njihovim znanjima kako bi se bolje ucvrstio u veri i postao bolji covek.

I dalje ne volimo New Age :smeh1:, prave pomije od religije.

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Natasa. рече

I dalje ne volimo New Age :smeh1:, prave pomije od religije.

Ne kontas sta zelim da kazem al nema veze.

Medjutim dobro je sto si pozitivna i radosna, hmmm vidim ja tu malo uticaja New Age umiksovanog sa religijom, cc.

• Хахаха 1

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Liga Džentlmena рече

Edjutim dobro je sto si pozitivna i radosna, hmmm vidima ja tu malo uticaja New Age umiksovanog sa religijom, cc.

Životna želja mu je da upozna Anu Bučević, a sve što će moći da upozna je mene Anu surovog fanatika :smeh1:

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Ana B. рече

Životna želja mu je da upozna Anu Bučević, a sve što će moći da upozna je mene Anu surovog fanatika :smeh1:

Ko zna mozda te preobratim u Anu Bucevic. ??

• Хахаха 1

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Liga Džentlmena рече

mnogo bih ti lakse objasnio preko kamere ali ti se stidis da se javis. ? Ne znam kako ces ovo da skontas.

Uvek moze da kaze ili napise nesto pametno sto moze da nam koristi. Poenta je u tome da mozda ima on sjajno objasnjenje u vezi necega sto ce ti pomoci da bolje razumes sebe, religiju. Np, mdni se svidja deo gde kaze put ka isceeljenju se je kroz patnju i ljubav. Prvo osetimo ljubav, pa patnju gde pocnemo da radimo na sebi i trudimo se da razumemo drugu osobu, pa kad naucimo da volimo osetimo opet ljubav jer smo zavoleli sto mozemo povezati sa nemirom koji se pominje u Pravislavlju. Itd. Sve sto cujes ili procitas mozes da iskoristis na dobro ili da povezes sa boljim razumevanjem vere i zivota kako bi duhovno napredovao to je poenta rasudjivanja. U principu  e treba prihvtati njegovo ucenje i biti mu sledbenik ali treba se sluziti njegovim ili njihovim znanjima kako bi se bolje ucvrstio u veri i postao bolji covek.

pohvatao si malo mudrosti od o. Jovice. pa znaš da rasudjuješ. pohvalno je. samo pazi. takvo učenje je mač s dve oštrice. pamet u glavu. ja se držim svetootačke literature. pozić od stidljive devojčice. :1405_love:

• Радостан 1
Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Natasenka рече

pohvatao si malo mudrosti od o. Jovice. pa znaš da rasudjuješ. pohvalno je. samo pazi. takvo učenje je mač s dve oštrice. pamet u glavu. ja se držim svetootačke literature. pozić od stidljive devojčice. :1405_love:

Ispascu gird ali nema veze Dugo sam ja pri crkvi. I pohvatao sam razne mudrosti jer sam upoznao mnogo crkvenih ljudi. ?

Sve " devojcice" kazu da su stdljive... :tongue:

Pa bre pobedi tu stidljivost, ode zivot dok se ti rastidis.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Ana B. рече

mene Anu surovog fanatika

Ja volim fanatike:1405_love:

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Liga Džentlmena рече

Stalno nam ovde podmećeš "mudrosti" Ane Bučević :dry:. Učenje koje nam služi i ostale mudrolije...:dry:

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Natasa. рече

Stalno nam ovde podmećeš "mudrosti" Ane Bučević :dry:. Učenje koje nam služi i ostale mudrolije...:dry:

Prepoznaju ih oni koji su ih pratili i primenjivali.

Подели на овим сајтовима

I ja sam mlogo stidljiv klipan , uz to sam i glup. Ali sam provalio taktiku na vreme, kad izadjem u drustvu , turim cvikeri na glavudzu i samo cutim. I onda nakon odredjeno vreme, ovi sto se nalupaju, gledaju mene i govore, lej ovaj je mudrac. :D:D

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...