Jump to content

Маните се љубави, ко би да се жени? Удаје?

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 24 минута, Vegeta рече

Slučajno se poklopilo sa tvojom skraćenicom, ali eto, Bosanac, posvetio se karijeri i oženio se pod stare dane.

какве везе има посвећеност послу, каријера са квалитетном, стабилном особом за везу или брак.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 5 минута, Снежана рече

какве везе има посвећеност послу, каријера са квалитетном, стабилном особом за везу или брак.

Karijera oduzima puno vremena. Ti ljudi nemaju vremena da se posvete porodičnim obavezama, a i emotivno malo izgore.

Kad kažem karijera mislim na ozbiljan prekovremeni rad, bez obzira koji je dan, da li je praznik, vikend, koliko je sati...sve ostalo je posao. Retko ko ima volje za to. I retko ko to može da isprati u partnerskom odnosu.

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Natasa. рече

Karijera oduzima puno vremena. Ti ljudi nemaju vremena da se posvete porodičnim obavezama, a i emotivno malo izgore.

Kad kažem karijera mislim na ozbiljan prekovremeni rad, bez obzira koji je dan, da li je praznik, vikend, koliko je sati...sve ostalo je posao. Retko ko ima volje za to. I retko ko to može da isprati u partnerskom odnosu.

мислим да грешиш, најуспешнији и најплодоторнији су управо они који имају стабилне везе, особе које су емотивно испуњене.

при томе мислим на нас обичне смртнике, немој сад да ми се хватате за Теслу, Пикаса, Достојевског.... :)

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 11 часа, kordun рече

izvinjavam se natasi, godivi i snejzi, malo sam u elemntu veceras, pa pretjerujem u zezanju, inace sve tri vas postujem, ne bi vas ni pominjao da nije tako, prastajte.

E bre al te smekšale ove feministkinje počo si i ženama da se izvinjavaš...poslednja vremena definitivno dođoše....:smeh1:

• Свиђа ми се 1

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Снежана рече

мислим да грешиш, најуспешнији и најплодоторнији су управо они који имају стабилне везе, особе које су емотивно испуњене.

Moguće, ima ih raznih. Vreme samo može sa bude jedan od faktora zašto ljudi od karijere ne zasnivaju brak i porodicu. Neko to ne može da uklopi. 

Подели на овим сајтовима

пре 36 минута, Natasa. рече

Не бих рекао. Такође не бих рекао да су породице у којима једно или оба родитеља имају каријере ишта мање квалитетне од оних у којима није тако. Стицајем околности знам доста јаких и дивних породица које чине успешни пословни људи. Све је до људи, воље и љубави. 

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Natasa. рече

Neko to ne može da uklopi. 

Тачно. Случајно знам једног који је тако млад упао у сукоб интереса и то на неплаћеним функцијама. Има ги разни. 

Него, што се дружења тиче, јужна пруга је неактивна по том питању. Двоје Нишлија сам питао за то, али нису нешто предузимљиви.

Мораћу из локал патриота да пређем у централисте. Мада, комотно бих могао да будем мерна јединица за статику. :smeh1:

• Свиђа ми се 1

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, Снежана рече

Пикаса, Достојевског.... 

Oni su imali porodicu :dobro:, Tesla je bio usamljenik. Pa dobro, prosto neko to može da uklopi neko ne može, ali je svakako moguće.

Подели на овим сајтовима

Ова песма ме подсећа на вашу дискусију о каријери и породици. 

Проблем је што се данас родитељи боре за сваки динар, а деца су најчешће препуштена телевизији, интернету и улици, а пропуштено време тешко може да се надокнади. Али, то је Србадија, земља јефтине радне снаге. И ко је онда крив што су школе пуне распасане деце? Све се то ради системски. 

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Vegeta рече

Moj omiljeni docent se skoro oženio, u 40 i nekoj godini.

Sa druge strane, žene najčešće pišu sočinjenija sa naslovom "Where have all the good men gone?".

Pa njemu je vreme kad je njemu vreme :)

• Радостан 1
Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, Natasa. рече

Oni su imali porodicu :dobro:, Tesla je bio usamljenik. Pa dobro, prosto neko to može da uklopi neko ne može, ali je svakako moguće.

јесу, али која је била цена коју су платиле те жене које су биле са Пикасом, све и једну је унаказио, причамо и о квалитету веза.

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Vegeta рече

Pa onaj ko ima para, može komotno da smuva devojku u dvadesetim, taman da je konjina od preko 40 godina.

мислиш може да купи или изнајми девојку од 20  :)

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Vegeta рече

Ja ne mislim, nego pripremam terem za onoga ko misli. :)))

Ja mislim nešto drugo, a to je da konjina od 40 i nešto godina koja je to vreme provela stičući resurse, penjući se uz lestvice društvene i profesionalne hijerarhije, pazeći da ne pusti stomak i ne bude zadrigao, ima mnogo veću prednost nego balavac u ranim dvadesetim, koji ne zna gde je šupalj i koji dating tržištu pristupa naivno i idealistički.

коњина од 40 који у опште доведе себе у ситуацију да се пореди са неким ко има 20 година је само коњина, исто то мислим и за жене, незреле, неодрасле, емотивно кастриране особе које су пале на овај терор младости који нам се намеће.

А.М.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, БанеЛ рече

Него, што се дружења тиче, јужна пруга је неактивна по том питању. Двоје Нишлија сам питао за то, али нису нешто предузимљиви.

Menjaj grad, ae kod nas, i ne zaboravi da poneses onaj elixsir za dobro raspolozenje. ?

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...