Jump to content

Маните се љубави, ко би да се жени? Удаје?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Priča mi sestra od tetke, u Beogradu, njena drugarica: ona 48, on 51, i dobili sad svoje prvo dete.

Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega!

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 4 минута, Juanito рече

Да бре. Испадосмо ми празнословци криви што се они не жене и не удају. :smeh1:

Увек неко мора да буде крив Јуанито,такав нам је хороскоп :dobro:

• Свиђа ми се 1

Човек планира Бог одлучује

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Dragi рече

Priča mi sestra od tetke, u Beogradu, ona 48, on 51, i dobili sad svoje prvo dete.

Да су живи и здрави скупа, а шта си хтео овиме да кажеш 48-51?

Човек планира Бог одлучује

Подели на овим сајтовима

пре 27 минута, Natasa. рече

Jbt došla sam u godine kad sam sa 20 moje sadašnje vršmjake gledala kao matore drtine :smeh1:

добила ја скоро неку хаљину, е сад хаљина је лепа, али је више, како бих рекла естрадна и за неко младо, једро тело...али пошто сам ја јелте једна замлата, узела сам да је пробам на очиглед моје Лане која је у пубертету и све јој је "бљак и фууујјј и нико ми се не свиђа осим Шелдона из "Штребера"".... коментар је био, Мама не мислиш ваљда то да носиш. Мислим. Алиии мама то је непримерено твојим годинама... Наравно да ћу да је носим, и то ћу на твој родитељски дадођем у њој... :smeh1:

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Снежана рече

добила ја скоро неку хаљину, е сад хаљина је лепа, али је више, како бих рекла естрадна и за неко младо, једро тело...али пошто сам ја јелте једна замлата, узела сам да је пробам на очиглед моје Лане која је у пубертету и све јој је "бљак и фууујјј и нико ми се не свиђа осим Шелдона из "Штребера"".... коментар је био, Мама немислиш ваљда то да носиш. Мислим. Алиии мама то је непримерено твојим годинама... Наравно да ћу да је носим, и то ћу на твој родитељски дадођем у њој... :smeh1:

meni mama nije smjela ni znati kad imam roditeljksi, a baba mi je iz geografije umrla pet - sest puta

Подели на овим сајтовима

Ajde da se vrnemo na temu.

Lepo pise ko hoce da se zeni, udaje.

Evo ja hocu da se zenim.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, kordun рече

meni mama nije smjela ni znati kad imam roditeljksi, a baba mi je iz geografije umrla pet - sest puta

уф добро је... таман сам помислила да си хтео да кажеш... мени мама није смела знати кад пробам хаљине :smeh1:

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Liga Džentlmena рече

Ajde da se vrnemo na temu.

Lepo pise ko hoce da se zeni, udaje.

Evo ja hocu da se zenim.

Al si dosadan sa tim oću da se ženim pa oću da se ženim. A kad se oženiš-joj što ova zvoca, samo joj nešto fali, nikad zadovoljna....:smeh1:

Uživaj u svojoj sadašnjoj situaciji i doći će i žena...ima i da ti presedne da se sa setom sećaš slobode :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Снежана рече

уф добро је... таман сам помислила да си хтео да кажеш... мени мама није смела знати кад пробам хаљине :smeh1:

nemam ja ni sa tim problem, i hristos je nosio haljinu

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Vegeta рече

Moja ljubavnica ima više od 30 godina

Jesus loves her more than she will know
:smeh1:

• Оплаках :)) 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...