Jump to content

Маните се љубави, ко би да се жени? Удаје?

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 9 часа, Снежана рече

организована су окупљања и дружења и сабори са форумашима, проблем је са људима који нису из Београда, они се често осете изоловани и запостављени...

мада може, даш предлог, место, датум, организујеш...па ко дође, дође :D

ja imam predlog da se glavni grad vrati  u krusevac ili jos bolje skadar

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 1 минут, Natasa. рече

Šta će čarapanima glavni grad? :ani_biggrin:

Da povecamo prodaju carapa.?

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

evo je natasa za deset godina sa mamom razmatra dnevnopoityickusituaciju

otisla cesma, rikno usisivac, , soli bre nestalo, telefon prekida, a onaj moj baja iz kafane ne izlazi. mleko poskupelo, racun za struju stigao, , sat stao, starija pala na ispitu, mladja propusila, kisobrana  nijednog, tri ganc nova baraba u kafani zaboravio, e kud nije i glavu zaboravio, bolje mama , kazem ti za banderu da sam se udala, u sta sam gledala slepica, toliko frajera a ja za ovu barabu, e sto sam izabrala svaka mi cast, govorila si ti meni mama na vreme, pazi natasa za koga ces, a ja tebi sta ti znas, pusti me, a sto si me puistila kad si znala kakvu si budalu rodila.

e znas sta kad vidim ljude bre. i kad se setim... ali hocu ja iz ljubavi, a sad gledaj mama imam ljubavi koliko ti bog  hoce, ajde mama da popijemo jos po jednu...

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, kordun рече

evo je natasa za deset godina sa mamom razmatra dnevnopoityickusituaciju

otisla cesma, rikno usisivac, , soli bre nestalo, telefon prekida, a onaj moj baja iz kafane ne izlazi. mleko poskupelo, racun za struju stigao, , sat stao, starija pala na ispitu, mladja propusila, kisobrana  nijednog, tri ganc nova baraba u kafani zaboravio, e kud nije i glavu zaboravio, bolje mama , kazem ti za banderu da sam se udala, u sta sam gledala slepica, toliko frajera a ja za ovu barabu, e sto sam izabrala svaka mi cast, govorila si ti meni mama na vreme, pazi natasa za koga ces, a ja tebi sta ti znas, pusti me, a sto si me puistila kad si znala kakvu si budalu rodila.

e znas sta kad vidim ljude bre. i kad se setim... ali hocu ja iz ljubavi, a sad gledaj mama imam ljubavi koliko ti bog  hoce, ajde mama da popijemo jos po jednu...

Ti kao neki prorok?

Nije lepo lupetati o nečijoj porodici ;).

Подели на овим сајтовима

@kordun je ovde da unese malo svezine:))

• Оплаках :)) 1

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

a vidi ove lejdi godive kako se gordo drzi, a liga dzentlmena sam, sta je lejdi bez dzentlmena...

dobro bi joj isao uz nove cizmice, daj razmisli malo i investiraj malo, vredi samo da te nocu pokriva kad se otkrijes, sta bi dala da ti neko u kupatilu pridrzava kisobran dok se tusiras, mucni malo, nek poblesavi tvoj bivsi bezveznjak kad vidi da si nasla novog :D

Подели на овим сајтовима

:smeh1:

Untitled.jpg

• Хахаха 1

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

a snjeza samurajka, ide naokolo po forumu korakom kraljice, smjelo i odvazno ko galija  po moru dok ne nadje nekog da ga ubode nozem, i tako bocka snjeza godinama, ali rekla je meni sofija u povjerenju da ce je pridaviti

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, kordun рече

ali rekla je meni sofija u povjerenju da ce je pridaviti

Ee sad si nadrljao....

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...