Jump to content

Зоран Ђуровић: Нека нота на наше свеце, Јустина и Николаја, а поводом англиканаца

Оцени ову тему

Препоручена порука

Управо сада, Zoran Đurović рече

Нећеш ваљда рећи да га Дух Свети не учи филологији? Вероватно га учи да су патријарси били бигамисти? А 100% му је Дух рекао за размножавање у Рају, и то је последње откривење, јер нас Дух упућује у сваку истину, а то нам не откри ни преко једног Оца! Богодухна теологија, нема шта! :))

Биљино с тобом

Подели на овим сајтовима

• Одговори 756
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 4 минута, Zoran Đurović рече

Нећеш ваљда рећи да га Дух Свети не учи филологији? Вероватно га учи да су патријарси били бигамисти? А 100% му је Дух рекао за размножавање у Рају, и то је последње откривење, јер нас Дух упућује у сваку истину, а то нам не откри ни преко једног Оца! Богодухна теологија, нема шта! :))

Znas nesto mi se javlja da ce ovaj Ivan biti jedan od tvojih najodanijih ucenika. :)

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ivan Marković рече

Мауро и Фрања с тобом! Да те Биљинови алијени помилују! 

Примећујеш ли једну ствар? Наиме, ти сада као Драча равноземљаш мени говориш и приписујеш неке ванземаљце које никад нисам помињао, а ја сам ти сурдукнуо ове глупоштине које можеш и сам чути од Арсенија. Не видиш разлику у нама? Тебе је ово што сам изнео толико пукло у главу да не знаш где се налазиш! Ти вероватно ниси ни слушао овог кога узимаш за узора. Одслушај то друго предавање. Ту је свака 3. реченица компендијум глупости. Изашло то испод Артемијевог шињела... 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Zoran Đurović рече

Примећујеш ли једну ствар? Наиме, ти сада као Драча равноземљаш мени говориш и приписујеш неке ванземаљце које никад нисам помињао, а ја сам ти сурдукнуо ове глупоштине које можеш и сам чути од Арсенија. Не видиш разлику у нама? Тебе је ово што сам изнео толико пукло у главу да не знаш где се налазиш! Ти вероватно ниси ни слушао овог кога узимаш за узора. Одслушај то друго предавање. Ту је свака 3. реченица компендијум глупости. Изашло то испод Артемијевог шињела... 

Је л ово Иван срПски кипријановац 

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Ivan Marković рече

Биљино с тобом

И Артемије и Никодим са тобом! Сад смо 1:1! ::::::))))))))))))))))))))))

пре 2 минута, Trifke рече

Znas nesto mi se javlja da ce ovaj Ivan biti jedan od tvojih najodanijih ucenika. :)

За једно 5-7 година кад га одвојим уз помоћ Духа Светога ових тровача! 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Zoran Đurović рече

И Артемије и Никодим са тобом! Сад смо 1:1! ::::::))))))))))))))))))))))

За једно 5-7 година кад га одвојим уз помоћ Духа Светога ових тровача! 

Nesto mi se javlja da ce to biti mnogo pre! :)  Ne zaboravi posledice propovedanja o seksu iz monaskih usta! Ko jednom cuje taj medotocivi govor i primeni to nemoze da izdrzi duze od godinu dve a da ne pukne! :)

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 47 минута, Vedran рече

Ја пошто сам паметан нећу исту ствар да радим (да ти дефинишем вечност). То сам већ радио. И схватио сам да дефинисање ствари теби не помаже. И пошто сам паметан, знам да ако исту ствар понављам добићу исти резултат тј. ништа. 

Ti jedino što radiš je da mene napadaš al tolko infantilno da moram da se spustim na nivo amebe da bi ti odgovarao na gluposti i ubuduće me batali da me citiraš jer ni najedno pitanje koje sam ti postavio nisi odgovorio nego ko da te Vučić i naprednjaci pravili napdaš moju ličnost...zato Vedrane jarane budi pametan ko što nisi i ne citiraj me više...12:smeha:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Zoran Đurović рече

Исто ко што и ти мени овде свашта приписа, а после се вадиш на реторику. Добро. Пошто си еволуциЈониста, Луси с тобом. 

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Zoran Đurović рече

Кристално јасно и гласно вели на 1.14.08 "дар осуђивања".

Nisam zainteresovan za ovu temu, ali ovde imate kristalno jasnu priliku da priznate grešku. :) Osudili ste čoveka, oklevetali ste čoveka.

,,Jer čovek kad sačuva svoju duhovnu čednost, svoju telesnu čednost, on dobija mudrost Božiju, dobija mudrost - dobija dar rasuđivanja.''

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Jeste rekao dar rasuđivanja al ovi ovde izgledaju imaju oštećeni eshatološkim sluh :smeh1:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 52 минута, Zoran Đurović рече

је Ис вечан и како је Бог Отац кроз њега створио векове и свет. :sunce: У врућици је а заменио са а, и онда од Ава добио 

Šta je imao da stvara svet i vekove kad su oni već postojali u Hristu kao preegzistentnom svečoveku?:sunce:

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Кратос рече

Šta je imao da stvara svet i vekove kad su oni već postojali u Hristu kao preegzistentnom svečoveku?:sunce:

како је створио вечност пре вечности? 

Подели на овим сајтовима

пре 17 часа, Vedran рече

Погледајс у зрцало!

Фиби, да ти речем! Нумеш да прочитаваш написавано! Јербо су одбациване конкретне ствари, а не све што је рекао.

Pazi, ovo je tvoje. O tebi govori. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...