Jump to content

Кад неће Српкиње на село, хоће Албанке

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 11 минута, Кратос рече

Teško.Bio sam sa jednom u vezi koja na sve što ja kažem samo klima glavom i smeška se.Smorila me posle nedelju dana.

Очигледно теби треба нека феминисткиња, да на сваку њену ти климаш главом и смешкаш се....Мислим да се не би сморила тако брзо....:smeh1:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Рапсоди рече

Очигледно теби треба нека феминисткиња, да на сваку њену ти климаш главом и смешкаш се....Мислим да се не би сморила тако брзо....:smeh1:

Jok,treba mi normalna žena  s kojom može da se priča.Femistkinje su frustrirane.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, JESSY рече

znas kako u ovim brakovima moze da se razvije ljubav...i to mogu da budu mnogo bolji brakovi od ovih se uzimaju iz ljubavi...nema pravila..

Па није искључено,што да не, али ми се чини,да су они свој интерес испунили, албанка је нашла дом, наш сељак,направио пар клинаца и вук сити и овце на броју...ипак су то сасвим друге околности,па рекао бих и ментални склоп,ја некако ипак  другачије гледам на све то,што не значи да сам у праву...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Кратос рече

Jok,treba mi normalna žena  s kojom može da se priča.Femistkinje su frustrirane.

Видим ја да теби не ваља ниједна. :)

Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене.

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Зосима рече

Мени је бесмислен сваки брак који се своди на било какав интерес,а да није заснован пре свега на љубави ...

Чак и рађање деце и поправљање демографске слике Србије, такође је бесмислено,ако му је само то циљ...

У идеалним околностима. Ово није лоша прича што доводе Албанке, јер оне колико сам чуо постају православне. Е сад, јесмо ли со?

Мислим да ово није интерес, него жеља да човек не буде сам. А то је већ добар корак ка љубави.

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, Зосима рече

Мени је бесмислен сваки брак који се своди на било какав интерес,а да није заснован пре свега на љубави ...

Чак и рађање деце и поправљање демографске слике Србије, такође је бесмислено,ако му је само то циљ...

У овом веку тако изгледа. А шта ћемо са прадедовима и чукундедовима? Ону већином имали уговорене бракове.  Да није таквих, не би ни нас било. Ни они се нису познавали. 

Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене.

Подели на овим сајтовима

Иначе чуо сам за један пример, да је човек у Црној Гори, који је крштен али не иде на Литургију, оженио Алабанку која је постала православна, родила му не знам колико деце и води их да се причешћују. Куд ћеш бољу жену. 

Тако ми рекоше.

пс: Заборавио сам, можда је остала католкиња, али поента је да води децу у Цркву и да су деца православна.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, AnaLaz рече

У овом веку тако изгледа. А шта ћемо са прадедовима и чукундедовима? Ону већином имали уговорене бракове.  Да није таквих, не би ни нас било. Ни они се нису познавали. 

Па шта знам,свако време носи своје,уосталом ко мисли да до брака може доћи као његови чукудедови и чукунбабе,или ове албанке,ја немам ништа противу,уговорите брак, само не самном...:mahmah:

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, AnaLaz рече

Видим ја да теби не ваља ниједна. :)

Samo srpkinje nacionalistkinje dolaze u obzir.:)))

• Свиђа ми се 1

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Кратос рече

Samo srpkinje nacionalistkinje dolaze u obzir.:)))

Са одслуженим војним роком код Вулина!!! 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Жичанин рече

Четникиње, у сваком случају! :ladan:

Da mi peva svaki dan na planini na Jelici ....i nad Kraljevom živa vatra seva,kralju Pero srpski sine.....etc :kolcecb3hb8:

Подели на овим сајтовима

"2. Љубав се рађа од бестрашћа, бестрашће од наде у Бога, а нада од трпљења и дуготрпељивости. Оне се рађају од свеобухватног уздржања, уздржање од страха Божијег, а страх од вере у Господа."

Св. Максим Исповедник, 400 поглавља о љубави. Добротољубље, Том 3

Дакле, да поређамо редом:

Вера у Бога рађа страх Божији, а овај рађа уздржање. Његов плод је трпљење и дуготрпељивост, чији плод бива нада у Бога. Ова порађа бестрашће, а оно даје љубав...

Ето, то су кораци у узрастању, а данас заљубљеност прогласе за љубав и стигли смо инстант до краја. Шугајев каже да се права љубав у браку стиче тек после 15 година. Можда је претерао, али мање него Зоске који би прво љубав па брак. Зато се, Зоске и не жениш [emoji6]

Пробај са Албанком, и још да је навучеш на метал баладе - Бог да вас види. :)))

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Justin Waters рече

Neka samo neka dolaze, da bude i Kineskinja i Afrikanki, neka se naupni zemlja. :)

Pa kad krenu da okreću na svoju stranu...

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

• Хахаха 1

Подели на овим сајтовима

Što ćuti?Zato što je idealna.:))

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...