Jump to content

Проблеми у браку када је једна особа верујућа а друга није

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 1 минут, Natasa. рече

Znači nema veze sa istorijom nego patološkom mržnjom. A šta ako su se rodile i odrasle na zapadu i veze nemaju sa domovinom?

Pa ima veze.Jer istorija kao učiteljica života svedoči o toj patološkoj mržnji.Najveće ustaše su upravo i bile na zapadu.ene ih u Australiji,rođeni tamo,al uzgajani u tom duhu.Koj će mi moj.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Кратос рече

Kako to misliš?Da kljucam ženu u mozak da postane hrišćanka?

Jok more , samo ces da je nerviras, bolje pitaj jehovine svedoke , oni imaju proverene metode ...

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Кратос рече

Pa ima veze.Jer istorija kao učiteljica života svedoči o toj patološkoj mržnji.Najveće ustaše su upravo i bile na zapadu.ene ih u Australiji,rođeni tamo,al uzgajani u tom duhu.Koj će mi moj.

A sa Romkinjom?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Natasa. рече

Da li biste bili sa Romima? 

Budite iskreni...

Samo ako nakon toga ide 7 godina sreće.:))

Ima lepih ciganki.Mada ne bi.Nisu mi privlačne.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Кратос рече

Samo ako nakon toga ide 7 godina sreće.:))

Ima lepih ciganki.Mada ne bi.Nisu mi privlačne.

A i familija da ti se nakači :))

Ederlezi :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Кратос рече

Kako to misliš?Da kljucam ženu u mozak da postane hrišćanka?

Сад да не причам напамет, немам искуства,  али ако покажеш својим примером колико си посвећен и колико ти је важно, и ако те воли, требало би да заволи и тај део твог живота. Ако јој је њена вера важнија, онда имаш проблем јер неко мора ту да направи компромис. Такво је неко моје мишљење.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Natasa. рече

Da li biste bili sa Romima? 

Budite iskreni...

Definitivno bih.  Stavise, za mog Gagija poneko pomisli da je Rom, posebno ako ga upoznaju leti kad pocrni. :) 

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Лидија Миленковић рече

Definitivno bih.  Stavise, za mog Gagija poneko pomisli da je Rom, posebno ako ga upoznaju leti kad pocrni. :) 

Nije isto kad neko ima tamniji ten i kad je Rom izgledom i mentalitetom.

Подели на овим сајтовима

пре 45 минута, Кратос рече

Samo da nije rvatica il šiptarka.Mož da bude šta oće religijski samo da ne nameće i ne smara sa time.

Чекај, јеси ли озбиљан? 

пре 25 минута, Bokisha рече

ако  си већ верник као што кажеш и лепо спомињеш шта би волела са децом -да буду цркви значи верујући, што се смараш размишљањем дал би ово или оно.крени од те основе коју имаш и држ се тражи мужа у  својој вери и батали све остало дал су декларативни или прави.....поштовање вере је за пријатеље и познанике не за брачног друга где мора Христ да буде пратилац

Па видиш, ја не мислим да ће сви сем православаца завршити у паклу или да их Господ мање воли. Тако да не знам зашто би их гледали као неку групу људи са којима је забрањена интеракција. 

Сигурно да је лакше навићи се на живот са неким ко дели твоја уверења, али ту не спада само вероисповест. Вероватно би ми било теже да поднесем неког безосећајног, крштеног Србина, него некога с ким се слажем у свим другим аспектима живота сем вере.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, -Владимир- рече

Сад да не причам напамет, немам искуства,  али ако покажеш својим примером колико си посвећен и колико ти је важно, и ако те воли, требало би да заволи и тај део твог живота. Ако јој је њена вера важнија, онда имаш проблем јер неко мора ту да направи компромис. Такво је неко моје мишљење.

Slava mora da se slavi i da zamesi slavski kolač.Oko toga ne pravim kompromise.Ostalo mož se dogovaramo.ispoštovao bi i njeno nešto što je njoj važno ali ne bih insistirao na religioznosti toliko.Ipak držim da je to neka njena intima i odnos prema pitanju Boga.Možemo da pričamo,al ne da se nabeđujemo.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Lady Godiva рече

Чекај, јеси ли озбиљан? 

Jesam,što?:D

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Muramasa рече

Ja kad čujem za ciganku, prvo mi padne na pamet Živana Stanković. bljak

Moja mama je gledala Malu nevestu, video sam na šta liči narod od kog su potekli, tako da sam siguran da sa njima neću da imam ništa.

пре 2 минута, Natasa. рече

Nije isto kad neko ima tamniji ten i kad je Rom izgledom i mentalitetom.

Људи јесте ли ви икада упознали неког Рома, мислим попричали са њим/њом или причате на основу гледања Мале невесте и Рома који просе на улици?

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Lady Godiva рече

Људи јесте ли ви икада упознали неког Рома, мислим попричали са њим/њом или причате на основу гледања Мале невесте и Рома који просе на улици?

Naravno.

Ko još gleda Malu nevestu?

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Lady Godiva рече

Мрзи ме сад да листам тему, ал знам их много. Што кроз посо, што са улице.

Што?

• Волим 1

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Lady Godiva рече

Od malena.Igrao fudbal s njima iljadu puta,radio s njima.Čergarski mentalitet.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...