Лидија Миленковић Написано Јануар 29, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2017 пре 1 минут, Natasa. рече Nije isto kad neko ima tamniji ten i kad je Rom izgledom i mentalitetom. Radeci sa ljudima, sretala sam mnoge Rome koji, su pedantni, vaspitani, vredni, svakog postovanja dostojni, sretala sam i one druge, naravno. Ali isto tako, i nase Srbe sam sretala takve se ponasaju kao najgora bagra. U vrticu imamao devojcicu Romkinju. Dete negovano, mirise, odeveno sa ukusom, roditelji brizni, kulturni, a imamo i nase, bele, dece, koju roditelji dovode u prljavoj odeci, sa strokavom flasicama za vodu i sl. I nas, i njih, ima i 'vakih, i 'nakih . Paradoksologija, Данче* and Натан је реаговао/ла на ово 3 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 29, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2017 пре 11 минута, Natasa. рече Ko još gleda Malu nevestu? मैं छोटी दुल्हन को देखने Natasa., Данче*, Paradoksologija and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Јануар 29, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2017 пре 1 минут, Кратос рече Jesam,što? Ајде овако... Ожениш се Хрватицом, идеш код њених на летовање, они долазе код тебе на славу (снајка Хрватица је умесила колач). У почетку би ти било чудно, јер си велики родољуб (у реалности скоро па етнички шовиниста), али би убрзо видео да су и они обични људи, немају репић и рогове. Њен ћале прати премијер лигу и цирка пиво. Њена мама је грозна жентурача, као и свака српска ташта... Али ако се држиш онога да Хрвати мрзе нас, ми мрзимо њих, да не треба да комуницирамо, сарађујемо, кроз њихову државу ни да прођемо... Онда нећеш имати прилику да промениш мишљење, да схватиш да је глупо мрзети било кога, а поготово људе који причају исти језик, моле се истом Богу, живе тик до нас. Или ако ти све то није доста.. ако ожениш Хрватицу пола фамилије ће јој стрефити срчка када ти роди дете и крсти га у СПЦ као Србољуба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јануар 29, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2017 пре 21 минута, -Владимир- рече Сад да не причам напамет, немам искуства, али ако покажеш својим примером колико си посвећен и колико ти је важно, и ако те воли, требало би да заволи и тај део твог живота. Ако јој је њена вера важнија, онда имаш проблем јер неко мора ту да направи компромис. Такво је неко моје мишљење. Браво Владо, ја не причам напамет,већ из садашњег искуства, почела је и на литургију самном да иде, није проблем ни пост, а то заиста све проистиче из љубави... Чунга Лунга, RYLAH, Данче* and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 29, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2017 пре 1 минут, Lady Godiva рече ако ожениш Хрватицу пола фамилије ће јој стрефити срчка када ти роди дете и крсти га у СПЦ као Србољуба. Pre će ona dete da krsti u RKC i nazove ga Hrvoje, ode nama Kratos od srčke Кратос, Lady Godiva and Данче* је реаговао/ла на ово 3 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 29, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2017 пре 1 минут, Зосима рече Браво Владо, ја не причам напамет,већ из садашњег искуства, почела је и на литургију самном да иде, није проблем ни пост, а то заиста све проистиче из љубави... Koja joj je bila startna pozicija, ateistkinja ili neka druga veroispovest? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јануар 29, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2017 пре 3 минута, Lady Godiva рече Ожениш се Хрватицом No way.Its impossible.Pa da je i Monika,džaba joj. пре 3 минута, Lady Godiva рече Али ако се држиш онога да Хрвати мрзе нас, ми мрзимо њих, да не треба да комуницирамо, сарађујемо, кроз њихову државу ни да прођемо. Ne mrzim ih ali ih ne volim.Samo strogo poslovno što je u interesu.Nikakve emotivno vezivanje.Mada mi je krvatski naglasak tak seksi. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Јануар 29, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2017 пре 15 минута, Natasa. рече Naravno. Ko još gleda Malu nevestu? Мурамаса са мамом. пре 13 минута, Muramasa рече Upoznao i to čak i imućnije. Kič narod, imali ili nemali. Опет генерализујеш. пре 12 минута, RYLAH рече Мрзи ме сад да листам тему, ал знам их много. Што кроз посо, што са улице. Што? Па зато што су овде неки гадљиви на Роме, па се питам да ли су то стереотипи или су имали прилике да упознају њихову културу и менталитет, па им се није свидело. пре 10 минута, Кратос рече Od malena.Igrao fudbal s njima iljadu puta,radio s njima.Čergarski mentalitet. Оне које сам ја упознала су дивни људи. Много бољи од већине "наших". Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 29, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2017 пре 1 минут, Lady Godiva рече Мурамаса са мамом. Кратос, Данче*, Lady Godiva and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 29, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2017 пре 34 минута, Natasa. рече Da li biste bili sa Romima? Budite iskreni... Моја баш личи на један одређени тип Ромкиња. Чак и они мисле да је ”њихова”. Десило јој се једном да је жена окренула главу од ње на станици када је на српском питала за помоћ око сналажења с бусевима. Чим се пребацила на енглески, ова се насмејала и кренула да помаже. Само што није кренула да се извињава: ”Јао, ја мислила ти нека циганчица...” Paradoksologija, Данче*, Lady Godiva and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 29, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2017 пре 38 минута, Кратос рече Pa ima veze.Jer istorija kao učiteljica života svedoči o toj patološkoj mržnji.Najveće ustaše su upravo i bile na zapadu.ene ih u Australiji,rođeni tamo,al uzgajani u tom duhu.Koj će mi moj. Заправо, најгори су у Аргентини. Али убедљиво. Нећете веровати шта сам све чуо... Кратос and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јануар 29, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2017 Управо сада, Natasa. рече Koja joj je bila startna pozicija, ateistkinja ili neka druga veroispovest? Хеви металка,пре свега ... па оно класика, крштена као мала, није никад ишла у цркву, а онда је упознала металца православца ... RYLAH, Paradoksologija, Данче* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јануар 29, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2017 пре 2 минута, Lady Godiva рече Мурамаса са мамом. Pa i Aleksandar Makedonski je bio jako vezan za majku u tim godinama.To je prirodan ambijent za uzgajanje ratnika i osvajača. Данче*, RYLAH, Лидија Миленковић and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 29, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2017 Управо сада, Зосима рече Хеви металка,пре свега ... па оно класика, крштена као мала, није никад ишла у цркву, а онда је упознала металца православца ... To je drugo, zapravo je bila tabula rasa, samo si je poveo u "pravom smeru". Ali da je bila vaspitavana u duhu neke druge veroispovesti, to bi već bila drugačija priča. Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 29, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2017 пре 2 минута, Juanito рече Моја баш личи на један одређени тип Ромкиња. Чак и они мисле да је ”њихова”. Десило јој се једном да је жена окренула главу од ње на станици када је на српском питала за помоћ око сналажења с бусевима. Чим се пребацила на енглески, ова се насмејала и кренула да помаже. Само што није кренула да се извињава: ”Јао, ја мислила ти нека циганчица...” Nisam mislila na izgled, drugo je to. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука