Jump to content

Проблеми у браку када је једна особа верујућа а друга није

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 27 минута, Muramasa рече

Ja nemam veru, nego peđanski antiteizam. To je nepromenljivo.

Ja se nadam da ces ti da budes malkice pametniji ,jer pedja evo ostari a ne svati da ga upravo taj njegov antiteizam sprecava da dodje do sexa

Подели на овим сајтовима

Тема је одлична.

Код таквих бракова дилеме су обостране.Ми мора да сватимо и ако смо верници, нисмо идеални људи. Према томе , никаква препрека не би требало да буде да да припадник супротног пола буде атеиста.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Muramasa рече

Ja u potpunosti razumem i podržavam stavove o. Danila Sisojeva kada su ovakvi brakovi u pitanju.

Dve duhovnosti (ili još opštije, sistema vrednosti) koje se međusobno isključuju, od kojih jedna proglašava onu drugu za služenje demonima, a ova prvu za bajke iz bronzanog doba teško da mogu da opstanu i istom domu, ma kakva da je ljubav u pitanju, pogotovo zato što Hrišćanstvo smatra da celu porodicu mora da uzme pod svoje ("crkva u malom").

Никако не мора да значи. Љубав је таква ствар која може да никне и тамо где најмање очекујеш.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Muramasa рече

Pedja je vec godinama srecno ozenjen.

El i žena generator blagodati?

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Muramasa рече

Ne brini ti za Peđu, nego se moli za svog brata u Hristu, Tvrtka.

sad kad sam cuo da je on ozenjen ne brinem vise ni za koga a uz put sam dobio potvrdu da Bog ipak ima 

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Lady Godiva рече

На теми о условљености љубави сам питала православне да ли им је питање вере елиминаторни критеријум и да ли би били са неким ко није хришћанин. Само су ме искулирали...

Да, ако је волим, свакако би, осим у случају да је припадник било какве сехте.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Muramasa рече

Kod mene ne može, jer je na vreme sprečim, a ako se i desi, mogu da je potisnem i ugušim.

:naklon:

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Muramasa рече

To što sam rekao da se moliš za Tvrtka ne znači da verujem da tvoj Bog postoji.

nisi shvatio, pedjina zenidba je cudo po rangu odmah iza lazarobog dizanja iz mrtvih .

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, RYLAH рече

А што "Бог"пишеш великим словом?

Generator blagodati za tren zabagovao.:))

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Кратос рече

Generator blagodati za tren zabagovao.:))

Шта би му реко Пеђа да га сад види? Моро би да га ресетује :)) 

Мурамаса, брате, како се ресетује пеђанска благодат? 

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Natasa. рече

Tamo nemaju pritisak ove malograđanštine.

Da li to znaci da bi se udala za Ciganina pod uslovom da zivite u inostranstvu ? 

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Лидија Миленковић рече

Da li to znaci da bi se udala za Ciganina pod uslovom da zivite u inostranstvu ? 

Sad kad imam bračnog iskustva, gledam širu sliku, pa mi mnoogoo zavisi iz kakve je familije. Ako su u fazonu idemo da se nakačimo sinu i snaji u Njemačku, ne bih. Ali to važi za bilo koju nijansu boje kože. Dakle, u principu, ne bih bila sa nekim romskog mentalnog sklopa, ali ako je Rom potpuno asimilovan u belo društvo, ako je iz porodice asimilovane u belo društvo, to je druga priča...ali to više nije Rom.

U Americi mi ne bi bio problem da budem sa melezom iz belačke četvrti. Ne bih bila sa Azijatom, ali to je već stvar fizičke privlačnosti.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...