goranger Написано Јануар 29, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2017 пре 3 минута, Natasa. рече Ljudi zamislite Muramasu kao muslimana ne prizivaj. onda smo ga ugasili. bukvalno. šta će biti s poukama? zapaliće ih. Natasa. and Кратос је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 29, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2017 пре 5 минута, Лидија Миленковић рече Bejase clan nas neki Nikola Stojanovic iz Cuprije. Ovaj nov clan @Nikola Stojanov me prilicno podseca na njega. Ovim ne kazem nista lose, ni za jednog, ni za drugogog coveka. Ja se njega ne sećam, ali da, to je isti lik. Uopšte ne mogu da se setim Nikole Stojanovića. @Nikola Stojanov, je l si imao i nekih drugih nikova? Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 29, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2017 пре 9 минута, Natasa. рече Ljudi zamislite Muramasu kao muslimana Natasa. је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Јануар 29, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2017 evo malo vezano za temu. mislim da nije problem ako je jedna osoba u braku verujuća a druga ne. problem postoji kad nazovi verujuća osoba, neofit, farisej, fanatik, postavi svoju veru i crkvu ili bilo koje učenje za idola i iznad zajednice u ljubavi Драшко, Paradoksologija, Lady Godiva and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Јануар 29, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2017 apostol podržava takve veze, prvi on. jer ako je vera dobra i plodna, ona zrači, i neverujući čovek nekom svojom duhovnom intuicijom to oseća ne kao pretnju i teret već kao blagoslov i dar Драшко, Лидија Миленковић and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јануар 29, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2017 пре 8 минута, st.anger рече ne prizivaj. onda smo ga ugasili. bukvalno. šta će biti s poukama? zapaliće ih. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Јануар 29, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2017 apostol je blagoslovio vezu verujućeg i neverujućeg. mene zanima ako neko zna, da li je sama veza smatrana za blagoslovenu ako je u ljubavi ili je postojao i čin venčanja i kod takvih parova. u to Pavlovo vreme recimo? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Јануар 29, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2017 пре 1 минут, Muramasa рече Ja sam budući kebab remover. gyros master Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јануар 29, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2017 пре 41 минута, Muramasa рече Čak i da poverujem u sve što piše u Bibliji, to mi je nekako neverovatno. Jahve je baja koji je pravio pokolj kad god mu prekipi. Neke potopi, neke spali ognjem sa neba, nekoga munjom... Sigurno nije neko ko bi dozvolio Rimljanima i Jevrejima da ga raspnu. То је тај исти Бог, а Његово страдање је имало сврху и смисао. Дошао је да победи смрт, а да би то урадио морао је прво да умре, па васкрсне. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Јануар 29, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2017 пре 24 минута, st.anger рече apostol je blagoslovio vezu verujućeg i neverujućeg. mene zanima ako neko zna, da li je sama veza smatrana za blagoslovenu ako je u ljubavi ili je postojao i čin venčanja i kod takvih parova. u to Pavlovo vreme recimo? Мислим да се признавао онај брак који је и тадашња држава признавала. Није постојала света тајна венчања, нити неки обред. Они који су били у браку, Црква је тако третирала. Не знам како је данас. Да ли се брачна ли ванбрачна заједица сматрају животом у греху, ако нису венчани у Цркви? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јануар 29, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2017 пре 42 минута, st.anger рече apostol podržava takve veze, prvi on. jer ako je vera dobra i plodna, ona zrači, i neverujući čovek nekom svojom duhovnom intuicijom to oseća ne kao pretnju i teret već kao blagoslov i dar Да. Кад те човек слуша, рекао би да ми сви лебдимо над земљом током пламених молитви а у реалности, већину нас мрзи да и тај један дан у недељи устанемо за службу. Још ако наиђе нека згодна сестра у Христу, заборавимо и због чега смо дошли. Кога ћемо ми јадни да продуховимо и облагодатимо ? Како ћемо ми неког да привучемо кад и сами једва стојимо у Христу ? А и ако си читао текст, апостол не подржава заснивање таквих веза, него саветује да они који су примили хришћанство, не напуштају супружнике који нису. Ово кажем, не зато што мислим да су такве везе табу, него што каже Наташа, романтика убија љубав. И мислим да треба бити свестан неких ствари и реалних проблема који могу да се јаве и бити спреман на борбу. goranger, Данче* and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Јануар 29, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2017 пре 1 минут, -Владимир- рече Кад те човек слуша, рекао би да ми сви лебдимо над земљом током пламених молитви ne? znam da su juče i danas anđeli i sveti lebdeli nad zemljom tokom plamenih molitvi. a mi smo bili sa njima. bili smo sa Gospodom i Njegovom Majkom. Pričestili smo se. Rođenim pre svih vekova. ili smo možda i pored tolikog prisustva svetih i nebesnih sila ipak bili sami? Лапис Лазули and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јануар 29, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2017 пре 22 минута, st.anger рече ne? znam da su juče i danas anđeli i sveti lebdeli nad zemljom tokom plamenih molitvi. a mi smo bili sa njima. bili smo sa Gospodom i Njegovom Majkom. Pričestili smo se. Rođenim pre svih vekova. ili smo možda i pored tolikog prisustva svetih i nebesnih sila ipak bili sami? Они јесу били са нама, али да ли смо ми били са њима ? goranger је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јануар 30, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2017 пре 1 сат, Muramasa рече Jadan je bog koji nešto mora. Не у том смислу ''мора'', него је след догађаја требао да буде такав, не због Њега, због нас. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Јануар 30, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2017 znam ja jedan mesoviti brak gde je vera nikakve veze nema sa brakom , oboje postuju veru onog drugog i to je to . Kao sto rekoh , kad se ljudi vole vera nije problem . Inace pricam o mom braku Justin Waters and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука