Jump to content

Грађански рат у Украјини

Препоручена порука

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, Justin Waters рече

2. Да интензивно користити дипломатију, пропаганду, сајбер ратовање, концентрацију војних снага, и пумпање нуклеарних мишића.

Bukvalno su pokrili sva polja. Gledam Lavrova, Zaharova i Putina i svi imaju govor tela nadmocnosti, ostar pogled, ozbiljno baratanje informacijama iz proslosti i sadasnjosti.... Nista zivo nisu zaboravili. Nista.

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

пре 36 минута, Вилер Текс рече

Блок 21.

дошло пролеће у фебруару :)

Рече безуман у срцу својем: нема Бога.
Трула су и мрска дјела њихова. (Пс. 13, 1)

Подели на овим сајтовима

Gde su zene u crnom, srpska izdajnicka opozicija sa Djindjicem i drustvom da dignu glas protiv azijskog kasapina Putina i da ga onda ispiruce Hagu slucajno na dan osnivanja Rusije… a gde su i domaci kreteni koji ovo trube o Srbiji i Milosevicu vec nekoliko decenija da im se pridruze?

Подели на овим сајтовима

rr.thumb.png.4b350c300a8b60184cb7b3469f9f0eb3.png

Nadam se da nece doci do toga, mislim da je ruska vojska desantom na onaj aerodrom pored samog Kijeva sa 200 helikoptera pokazala delic kako moze da bude, za njih je to koliko razumem jos uvek ogranicena vojna intervencija i paze na gradove i civilne zrtve i oblasti.

Inace, mozda moze i da bude da je i ovo legitimni cilj ratovanja kao sto je bilo za Zapad i da nestane TV Kiev u pepelu :

Ili mozda da Rusi uspostavi kolateralnu stetu opet kao sto je NATO kod nas i Iraku i Libiji i Avganistanu itd, i zato su vecinom to lazne krokodilske suze Zapada za Ukrajinu.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Milan Nikolic рече

Председник Вучић се обраћа грађанима тачно у 18.15

https://www.youtube.com/watch?v=RKOh1w-8yyI

Је ли ти знаш колико лајв стриминзи загађују атмосферу ...:smeh1:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

WWW.POLITIKA.RS

Председник Србије Александар Вучић после седнице Савета за националну безбедност разговараће са патријархом СПЦ Порфиријем, пре најављеног обраћања...

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Milan Nikolic рече

Председник Вучић се обраћа грађанима тачно у 18.15

https://www.youtube.com/watch?v=RKOh1w-8yyI

Што није прогласио да је добио корону, да се још мало одложи обраћање. Интервенција се завршава за који дан таман да се опорави и изађе из изолације да онда не мора да даје изјаву. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Meni deluje izbalansirano, realno ne znam sta moze drugo da se odluci, stvarno se postavlja pitanje kako bi odregovali Djindjic i ekipa, nisam video da su se izjasnjavali, ali slusajuci te njihove medije verovatno bi bili vece pape i od pape (Zapada).

Подели на овим сајтовима

Требало је прво код Патријрха по савет па онда да донесу одлуку, али као да су се усагласили.

Да Тома није победио жуте издајнике сада би слали оружје неонацистима.

У сваком случају ово је мудро саопштење једино су слагали да нису увели санкције Белорусији, то је била велика брука.

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Bokisd рече

Meni deluje izbalansirano, realno ne znam sta moze drugo da se odluci, stvarno se postavlja pitanje kako bi odregovali Djindjic i ekipa, nisam video da su se izjasnjavali, ali slusajuci te njihove medije verovatno bi bili vece pape i od pape (Zapada).

Не зна се. Сад кад нису власт, лако, им је бити већи папа од папе. Да су власт морали би водити рачуна о јавности, јер јавност је против санкција Русији а немају ништа против територијалног интегритета Украјине. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Justin Waters рече

Не зна се. Сад кад нису власт, лако, им је бити већи папа од папе. Да су власт морали би водити рачуна о јавности, јер јавност је против санкција Русији а немају ништа против територијалног интегритета Украјине. 

па Тадић је рекао да је то агресија Русије. Наравно да би увели санкције.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Onufrije рече

Требало је прво код Патријрха по савет па онда да донесу одлуку, али као да су се усагласили.

Да Тома није победио жуте издајнике сада би слали оружје неонацистима.

У сваком случају ово је мудро саопштење једино су слагали да нису увели санкције Белорусији, то је била велика брука.

Изгледа да су већ куповали од Крушика.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...