Jump to content

Косово и Метохија данас

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 1 сат, Вилер Текс рече

Боки, издвојићу само ово. Исписивање тих графита је заветни одговор српске омладине на кречење првог таквог графита на Славији, од стране европоклоника. И никло их је стотине.

То што ти имаш србининфо/нова с реторику Вучић/Звезда/Партизан/војске нема ниђе до Крушевца, Рашке и Пирота, од које не видиш заветну свест код омладине је већ твоја ствар.

Vojska je u kzb i to vec duze vremena sa sve tehnikom, tu je bila i kada je momcima obecano da se srpska vojska njihova zaledjina kad izvuku siptarske specijalce na sever. U Banjsku, u rupu okruzenu brdima skrajnutu sa glavnog puta. Samo bi budala imala naum da tu postavi svoju liniju da plan nije bio da dobiju podrsku koja bi opkolola i zasula siptare. 

Neka svako svojom glavon mucne na odgovor da li je to zapravo bio plan ili paravan. Da li ikome u ovoj zemlji deluje da bi Vucic zaratio sa nato kad me sme na cnnu da odgovori muski a kamoli nesto vise. Ta je vojska u kzb i tu ce i ostati, makar se ovo opet i ponovilo makar jos Srba izginulu tu ce vojska ostati dok je stvar ovakva. Ali jr stvar da nisu ti momci morali da ginu a zasto se to desilo? 

Kako god nama delovalo stanje u ukrajini Rusi ce u narednih godinu dve izaci na Odesu i deltu dunava. Toga su svesni ameri i eu a putin to govori sve cesce i jasnije. Nekome se zuri da zavrsi pricu oko Kosmeta i pacifikuje srbiju do tada. A ova vlast im u tome nije odmogla, stavise ovo sto se desilo samo im odresuje ruke. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 500
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Путин каже да су му Западни лидери док је био добар са њима говорили да Србију треба сломити. А зашто? Ја бих рекао исто као Русију. То су библијске ствари. Ми спречавамо долазак Антихриста. А то што долазе многи антихристи, борићемо се против њих до краја. Знамо да је победа наша, кад кажем наша, једва чекамо да Дође. Дођи Господе!

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

On 5. 10. 2023. at 20:35, Milan Nikolic рече

Војска тражи посаде тенка а ви овде лапрдате. У сваком тренутку могу да нам ударе санкције и да нам модерним ракетама униште технику и индустрију. Ово је много сложенија игра.

Добар коментар. Иначе имаш доста таквих. Да...100% се слажем са тобом и овде, и око сложености....и још ћу додати.

Гледам сада рецимо Бокан, Саша Адмовић и тако понеки оправдавају доста Недића. Нисма кадар да доносим судове о томе, нисам довољно упућен. Али има смисла што говоре.

Везано за Вучића - па није његова рола ни мало лака. То нико не може оспорити, још се проказало све у каквом свету живимо. Кад је Слоба говорио неке ствари то је било лудило за нас - данас се свака његова реч показала тачном о томе како нападају Србију. Ми контали комуњара баца шупљу причу, није га нико НИ слушао. Било све како је његов последњи говор.

Есадађњи председник - сигурно му није лако. Али сам је хтео то и то и јесте. Председни. Даље сигурно зна више информативно од СВИХ нас "лапрдала". Има информације "инсајд" - директне. Многе информације не све.

Међутим, ако добри историчари Недића оправдаају, сада је мања окупацаја. Дакле могу и Вучића да оправдају. УДАР на председника је ДРЖАВНИ удар! То је по аутоматици тако! Међутим КРИТИКА председника није удар, но критика. Дакле ако се председник понаша тако да треба уништити сваку критику, онд аније добро. Нека узме критику у обзир, па и одговори на њу. То је нека нормала.

Резлтати његове политике за КиМ су УЖАСНИ за тај народ доле! Катастрофални. АЛИ, ко зна, можда ће историја показати да је то била бирљантан политика. Међутим, АПСОЛУТИЗОВАТИ некога - ти само делај непогрешиви, а остали немају права да зуцну, па то је ненормално! Дакле нико не удара на прдседника, али нико не сматра да је ико непогрешив. Јавна фунција треба да се мери народном вољом. Избори су сваке  године - у међувремену шта? Да нико речи не проговара? Наравно да не.

Ако ништа, онда председник нека поведе рачуна о речима: јер је јако често контрадикторан и побија самог себе. Иако је мудар, интелифентан и зна да "жонглира", често упада у контрадикторности. Мада кад се то деси, онда следе медијске "димне бобе" да то покрију. Није то ОК, јер његова политика је ПРЕВАЖНА, утиче невероатно много на животе људи.

Подели на овим сајтовима

WWW.POLITIKA.RS

Први контингент од две стотине британских војника стигао је данас на Косово и Метохију, како би појачао мировну мисију НАТО снага на Косову, односно снаге...

image.png.25cd51f08773ad8df2207cbc5d85bb2d.png

Обратите пажњу на џоинт код типа...биће му супер има хашиша и марихуане колико му воља...а и тежих ствари...кукала нам мајка ко је "миротворац"....

Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, Ćiriličar рече

Везано за Вучића - па није његова рола ни мало лака. То нико не може оспорити, још се проказало све у каквом свету живимо. Кад је Слоба говорио неке ствари то је било лудило за нас - данас се свака његова реч показала тачном о томе како нападају Србију. Ми контали комуњара баца шупљу причу, није га нико НИ слушао. Било све како је његов последњи говор.

То се и данас дешава. Само мислим да није у толикој мери, пошто већ имамо искуства. И за председника Милошевића се причало "амерички човек" и да управља свиме. А испоставило се да није тако и да не управља свиме.

пре 10 часа, Ćiriličar рече

Међутим КРИТИКА председника није удар, но критика

Мало је конструктивне критике, углавном се виче, прети и пљује.

На покушај аргументоване расправе, следи етикета "бот", која те апсолутно дехуманизује. И ту етикету ти залепе ни мање ни више - браћа из Цркве. Гледао сам снимак петог октобра пре неки дан, монах у првим редовима, гуслар, све Срби. 

Више молитве, мање вике. Ја сам за то.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Ćiriličar рече
WWW.POLITIKA.RS

Први контингент од две стотине британских војника стигао је данас на Косово и Метохију, како би појачао мировну мисију НАТО снага на Косову, односно снаге...

image.png.25cd51f08773ad8df2207cbc5d85bb2d.png

Обратите пажњу на џоинт код типа...биће му супер има хашиша и марихуане колико му воља...а и тежих ствари...кукала нам мајка ко је "миротворац"....

Не мора бити џоинт. Људи мотају и дуван. А може бити и џоинт.

Подели на овим сајтовима

Србија је предала све што се могло предати на северу КиМ да би постала економски тигар.

А ово је стање тог економског тигра . Тај тигар се храни кредитима из ММФа од којих се (чак и ако нема корупције и ако нико не краде - само у бајкама може) подлаћују стране компаније да инвестирају у Србију минималне своте новца (у поређењу са кредитима). Дакле из тих кредита се плаћају експоататори (=окупатори) да запосле по ниским платама радну снагу. Е сад, шта је циљ тог економског тигра? Циљ му је да уђе у ЕУ и да буде у рангу са ЕУ. А у ЕУ је скоро избрисано приватно власништво, и скоро да људи не могу да преживе од плата. Дакле тај српски економски тигар хоће да буде цркотина.

Ово је снага тог тигра:

Проф. др Душан Пророковић: Морам да истакнем да је наша економија у изузетно лошем стању и да ми као држава извозимо произведену вредност у износу од 25 милијарди долара годишње, а увозимо преко 33 милијарде, што значи да смо у дефициту преко 8 милијарди долара годишње. То ни једна Немачка не може да преживи. Српска економија мора да буде заснована на суверенизму и мора бити извозно оријентисана

-----

А ја би још додао - овај извозни део? Он се рачуна као "хранилица" срспке економије. Дакле здравији део. Е, он је толико "здрав" да профите од тог извоза узимају срани инвеститори, којиа се из кредита које узимамо од ММфа дају паре - птплаћујеш их - да "инвестирају". Дакле тотално економско ЛУДИЛО!

И чак, када се то и сакрије и игнорише - онда цифре покажу НАДлудило - тај суфицит.

Сликовито: домаћим неће да обрађује своју земљу - прода је комшији. Деца му гладна. Онд аон узме зајам од зеленаша под камату, а зеленаш му каже: Ево ти паре, али под условом ако ћеш да радиш то, то и то! Дакле нема паре да радиш шта оћеш, него шт аја кажем. Онда, узевши паре од зеленаша на зајам, од тих пара каже комшији којем је продао земљу: Слушај драги мој пријатељу, ми смо пријатељи зар не - још оде у кафану и плаћа свима пиће и хвали се како има пријатеље - пријатељу мој, ево ја ћу ти дати толико и толико кеша, да ти отвориш фабрику на СВОЈОЈ земљи (=бившој мојој) и да ми запослиш чељад.

Онда тај домаћин јак као тигар говори деци: Слушајте децо, нерадници! Видите ове инвеститоре, они имају други менталит не као ваш - протестантски, радни! Има такви да будете. Ако оћете да бде богати - у фабрике и РАДИ! И онда се деца разбеже, куд који. Нису луди да раде ни за шта. Они који немају куд, раде и ћуте.

Домаћи се хвали по кафанама како има пријатеље, како је велики газда, узима нове кредите, потплаћује по кафанама људе да причају како је он мудар и велики домаћин - видиш, бре, веле ови пропагатори, видиш ли бре колике су фабрике на имању нашег домаћина? Видиш ли да се гради свуда.

Толико о снажном, сувереном, од свих вољеном, са много пријатеља, економском тигру. Домаћинска политика, нема шта.

Подели на овим сајтовима

Треба се увек сећати последње изјаве Ђинђића, када је објаснио да Запад жели Косово у Србији али да Албанци добију Теразије, ЕПС и све стратешко и да то плате својим милијардама наркодолара. Значи план је био да се Србија у потпуности сломије као Македонија, да сада имамо Албанце и њихове српске послушнике који воде Србију, који уводе санкције Русији, који прете Кини, који само испијају и умртвљују српски народ. Да не заборавимо Цркву која би била притиснута да се сврста уз новог папу у Турској који је марионета Запада.

Дакле, лако је нама да критикујемо и нашу власт и њене поступке, али чињеница је да нисмо ни свесни колико зла тек може да нас задеси. Мислим да је најважније да будемо јединствени, да се сабирамо око светих владара и да чувамо светиње, да будемо послушни Цркви и Држави и да им служимо. Треба преживети наредне деценије са надом да ће општа геополитика бити повољнија.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 42 минута, Владимир Владимирович Цар1 рече

И за председника Милошевића се причало "амерички човек" и да управља свиме.

Да да, како да не, па  је тако одбио да прими Цимермана  као овај што сваки дан прима овог амбасадора и предаје дневни рапорт.

Ти брате очигледно имаш чланску карту СНС а овде се правиш неук и угрожен. Ако ти неко дирне СНС као да те неко убоде иглом.

Иначе баш када крене против председинка за издају иде етикета да си за 5ти октомбар :D, или гуслар, борба за вечеру, гибаничар.

А колико је пута разговарао са разним представницима запада? Наравно да ситуације нису исте и да је Слободан Милошевић појам сувереног председика у односу на Вучића. Ја говорим о принципу.

Ово испод не бих коментарисао, јер просто лажеш. 

Подели на овим сајтовима

@Владимир Владимирович Цар1

Јадни Срби поред тебе, понашаш се као клинац, причаш нешто скроз безвезе, боље да си Палестинац.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Srbija je okupirana država, a AV je sprovodilac okupatorskih interesa. Ali zarad kakve takve unutrašnje stabilnosti, to se tako ne izgovara u javnosti. Kome to nije jasno, ili je glup ili voli da laže sam sebe. Stanje će biti sve gore, nenarodna vlast će morati da učini još niz ustupaka NATO agresorima. Nije ona nenarodna samo zato što je izdala sve nacionalne interese zarad vlasti, nego jer konstantno laže ovaj narod, i jer ga pljačka do bestidnosti. Očekujmo samo nevolje, i ništa dobro ne očekujmo. Zakukaćemo u nevolji ponovo i ponovo.

cool.lie.talker

Подели на овим сајтовима

WWW.POLITIKA.RS

Епископ рашко-призренски Теодосије огласио се поводом, како је навео, тешке ситуације у којој се налази наш народ са својом црквом на Косову и Метохији.

Подели на овим сајтовима

https://stanjestvari.com/2023/10/07/ambasador-sad-u-pristini-zso-bez-izvrsnih-ovlascenja/

ЗСО класичано замаскирање, Вучков смоквин лист, мала олакшавајућа околност за Вучка је што би неки други прихватили одавно тај фамозни ЗСО.

Али могуће главно питање је да ли нам је боље да нам се неко преставља као патриота док у ствари полако издаје тај патриотизам и да тим фол патриотизмом вара људе, или је боље одмах да видимо да имамо посла са класичним издајицама и тако знамо на чему смо и где смо.

Овај, шта га знам, можда је и бољи овај Вучко такав какав је, да су ови други сада на власти ми би се одавно поздравили са КиМ и са још многим другим стварима, да су дошли у Слобино време место њега овде би сада имали можда скоро содом и гомор у сваком смислу.

Поента :idea:...... да уживамо док још можемо ово мало времена,..... 0512_music

Подели на овим сајтовима

https://www.kurir.rs/vesti/politika/4263664/srbi-krisom-snimali-sta-u-mitrovici-rade-specijalci-naoruzani-do-zuba-pogledajte-kako-zena-sklanja-kolica-sa-bebom-video

Постајемо глинени голубови, ови се ладно шетају центром Северне Митровице значи практично могу да раде шта хоће, страшно шта тек очекивати у будућности, ево Вучко управо храбро збори да смо снажни и да ћемо победити, само да се подсетимо онога да где год је Вучко бранио Србе тамо их више нема сви су отишли.

:1314_womens:.... 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...