Jump to content

Архимандрит Никанор: “Бунт према вакцинисању је модерни феномен укорењен у окултним и езотеријским учењима”

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

Пре сат времена, sanja84 рече

Ima arhimandrita, sveštenika i vladika koji misle drugačije. 

To ti je zbog toga što je mišljenje kao zadnjica, svako ga ima. 

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, sanja84 рече

Kao i ti i ja. :D

Sa jednom bitnom razlikom, neke zadnjice su lepe, oblikovane i radost ih je videti, a neke su da za pokrivanje i ne prikazivanje

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Дејан рече

Sa jednom bitnom razlikom, neke zadnjice su lepe, oblikovane i radost ih je videti, a neke su da za pokrivanje i ne prikazivanje

Да извиниш на коментару, али обема је мирис исти....12:smeha:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Поуке.орг инфо рече

1.JPG

Синод издаје препоруку верницима да се вакцинишу а Aрхиепископ то благопотврђује најавом отказа свима потчињенима који се не вакцинишу. Има смисла. Оштро према онима који нису реплика нас самих, у духу саборности и слободе. 

Богу хвала што нам је у СПЦ дао мудре и трезвене владике да са љубављу и расуђивањем приступају свом народу. 

Подели на овим сајтовима

Предстојатељ Кипарске Цркве приметио је да је Свети синод издао енциклику у којој препоручује да се верници вакцинишу, поштујући препоруке стручњака.

:POPOcorn1:

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, sampaganini92 рече

Богу хвала што нам је у СПЦ дао мудре и трезвене владике да са љубављу и расуђивањем приступају свом народу. 

Bolje da ćutim... :lupaglavu:

Подели на овим сајтовима

Dakle, patrija nam se nije vakcinisao. Niti jedan vladika. Pa nam trebaju tamo neki kiparski :) 

Bezveze, zar ne, kada antihristi vode srpsku Crkvu ;) 

Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega!

Подели на овим сајтовима

пре 18 часа, Дејан рече

Ne bi se špricao, jer se ljudi ne vakcinišu iz straha, to je još jedna od vaših manipulacija.

Ja sam dobio i treću dozu, nikakav strah, progon i ostale gluposti nisu u pitanju i to je slučaj sa svim ljudima koje poznajem a velika većina je vakcinisana.

Svi smo mi bez straha u sebe primili vakcinu za koju znamo da nije testirana dovoljno, sa svim rizicima koje to nosi.

Nismo sebi dozvolili taj egoistični komfor da  iz zapećka čekamo da vidimo šta će se desiti sa onima koji su vakcinisani pa da onda vidimo jesmo li mi sigurni. Kao i u ratu, neki su na prvoj liniji, neki u pozadini.

Možda si ti genetski predodredjen da budeš pozadinac i  kukavica. Nisi ni prvi ni poslednji, opušteno.

I treću si dobio, wow! Rizična grupa...?

Ranije bih rekao da stariji ljudi i teško bolesni prime vakcinu, jer nemaju šta da izgube. Danas nisam siguran nakon svih glasina o štetnosti vakcine.

Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega!

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Dragi рече

I treću si dobio, wow! Rizična grupa...?

Ranije bih rekao da stariji ljudi i teško bolesni prime vakcinu, jer nemaju šta da izgube. Danas nisam siguran nakon svih glasina o štetnosti vakcine.

Чак и оне најгоре и најпрљавије гласине о штетности вакцина које су измишљене, а ликови попут тебе се хране тиме, мање су од штетности по организам који се природно зарази вирусом. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Dragi рече

Niti jedan vladika

Није тачно да се ни један владика није вакцинисао.

Са друге стране непостоји никаква званична одлука СПЦ. Све је препуштено појединцу да сам одлучи. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Вилер Текс рече

Није тачно да се ни један владика није вакцинисао.

Са друге стране непостоји никаква званична одлука СПЦ. Све је препуштено појединцу да сам одлучи. 

То је став званичан и РПЦ. Иако се овде селелтивно само деле гласови из сестринских нам цркава који заступају једну страну. И СПЦ и РПЦ имају став да је остављено на избор појединцу хоће ли се или не вакцинисати. Нисам детаљно испратио али по броју вакцинисаних не делује ни да Бугарска и Грузинска црква врше притисак на своју паству да се вакцинишу. О небројеним промашајима Грчке цркве у последње време је излишно причати. 

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Dragi рече

Dakle, patrija nam se nije vakcinisao. Niti jedan vladika. Pa nam trebaju tamo neki kiparski :) 

Bezveze, zar ne, kada antihristi vode srpsku Crkvu ;) 

Neke naše vladike su se javno vakcinisale , proguglaj.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...