Jump to content

Отац Зоран Ђуровић постављен за духовника цркве Ружице у Београду

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 1.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 9 минута, Ćiriličar рече

@Родољуб Лазић Зар немаш пречих ствари у животу од трошења толио времеа и енергије да би "раскринка" једног попа који нема ништа са тобом лично.

Опасне су то космичке вибрације. - Препричаћу вам још феномена које сам приметио око молитава. Сада идем да однесем раштан у трећу кућу. Сви презадовољни. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Вилер Текс рече

Za poklade vidim već pop Djuro sluša ojkače, stavio janjetine i krumpijera ispod peke   

Сад је крмокољ по Аранђелов'у, треба се "спремити" за пост...

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Ćiriličar рече

Сад је крмокољ по Аранђелов'у, треба се "спремити" за пост...

Krvavice su odlične sa kiselim kupusom. I još ako imaš vina i domaćeg leba.... 

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Вилер Текс рече

Krvavice su odlične sa kiselim kupusom. I još ako imaš vina i domaćeg leba.... 

Крвавице су забрањене 63. апостолским каноном.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Вилер Текс рече

Jel? Nisam znao...A zbog čega?

Па не сме да се конзумира крв генерално (исти канон такође забрањује и цркотину, али то свакако нико не једе).

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, mirko1929 рече

Па не сме да се конзумира крв генерално (исти канон такође забрањује и цркотину, али то свакако нико не једе).

Pa čekaj, na šta se to odnosi? Krvavice se peku kao i gomiča crvenog mesa, uvek tu negde ostane krvi. Jel se mislilo na sveže, to mi je potpuno jasno. Ali n pečeno?

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Просечан србенда рече

Брате ако се иконе целивају зашто не би могле да се милују рукама? ако си против миловања онда је логично да си и против целивања јер је исти принцип.

А ко прича о томе? Ако нисам јасно рекао, ево сад ћу рећи. Нема никакве разлике између цјеливања и миловања, али не причам о томе.

Кажи ми, кога то цјелива и милује? Како ти видиш ове ријечи?

"Пољубим у образ свако јутро Петку."

Подели на овим сајтовима

пре 43 минута, Ćiriličar рече

@Родољуб Лазић Зар немаш пречих ствари у животу од трошења толио времеа и енергије да би "раскринка" једног попа који нема ништа са тобом лично. Да спашаваш Цркву од њега и душе да не "гину", мало је апсурдно. Ем га Патријарх поставио у своју епархију, ем му дао душе да се брине за њих. Не видим смисао твог "ђуровања".

Помало личи на оно да гледамо труње а брвна своја остављамо да труну...ствано ми ниси јасан Роћко.

Не трошим ни много времена ни енергије, не секирај се. Ни педесети део времена и енергије које је, на пример, он утрошио на "раскринкавање" "издајника" и "расколника"  митр. Амфилохија и Јоаникија. Па се тако нешто ниси питао тада, зашто он троши толико времена и енергије. 

И не знам шта је вама проблем? Нешто вас жуља, а нисам сигуран тачно шта. Видим да имате проблем са свима који нису истомишљеници вашег "Аве"  и покушавате на разне начине да их "неутралишете". Па се врпољите и скачете наоколо како вам разапињу "аву" и шта већ не радимо јадном човеку. 

А то да ли он има нешто лично или нема, не знам. Знам да је у "приступној" објави на фејсу (и овде), када је долазио у Београд, поменуо моју маленкост и вазда ме на теми овде прозивао, било му ваљда досадно, шта ли. Па кад сам дошао, сад вам је проблем што се расправљам с њим. А тему нисам поставио ја, него администрација.  И немам никакав проблем ни да затворе тему. Замолите администрацију да затвори тему и мирна Бачка.

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Вилер Текс рече

Pa čekaj, na šta se to odnosi? Krvavice se peku kao i gomiča crvenog mesa, uvek tu negde ostane krvi. Jel se mislilo na sveže, to mi je potpuno jasno. Ali n pečeno?

Јер угодно би Светоме Духу и нама да никакво бреме више не мећемо на вас осим овога што је неопходно: Да се чувате од жртава идолских и од крви и од удављенога и од блуда, (и што нећете да се чини вама не чините другима); од овога ако се чувате, добро ћете чинити. Будите здраво (Дап 15, 28-29).

Код нас у крају није обчај да се праве и једу крвавице...обрати пажњу, ово је са Апостолског сабора, крв се спомиње у контексту хране, тек после иде блуд...очигледно је да се мисли на крв животиња да се не једе...сад каноничари знају даље шта и како...дакле: идолске жртве, крв, удављено...искрено немам појема, мада код нас се не праве и не једу крвавице...

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Родољуб Лазић рече

Знам да је у "приступној" објави на фејсу (и овде), када је долазио у Београд, поменуо моју маленкост и вазда ме на теми овде прозивао,

А ти си о њему објављивао текст, или се варам?

Подели на овим сајтовима

@Ćiriličar

пре 1 минут, Ćiriličar рече

Јер угодно би Светоме Духу и нама да никакво бреме више не мећемо на вас осим овога што је неопходно: Да се чувате од жртава идолских и од крви и од удављенога и од блуда, (и што нећете да се чини вама не чините другима); од овога ако се чувате, добро ћете чинити. Будите здраво (Дап 15, 28-29).

Код нас у крају није обчај да се праве и једу крвавице...обрати пажњу, ово је са Апостолског сабора, крв се спомиње у контексту хране, тек после иде блуд...очигледно је да се мисли на крв животиња да се не једе...сад каноничари знају даље шта и како...дакле: идолске жртве, крв, удављено...искрено немам појема, мада код нас се не праве и не једу крвавице...

Hvala.

@mirko1929 takodje hvala.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...