Jump to content

Владика Порфирије изабран за новог патријарха

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 29 минута, Bokisd рече

Glumci, rokeri,.... sta je sledece Petrovicu.... kosmonauti... :takeoff:

Kad smo kod rokera Patrijarh ima listu rokera koje je voleo.

:POPOcorn1:

Боки, ја сам за то да се ти замонашиш па постанеш владика па Патријарх. А Рођа да ти буде викар.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 20 минута, Вилер Текс рече

Управо тако. Има додуше неке браће и сестара који верују у то што причају "забринути".Много је интернет мудраца који пале ватру.

Svakome je jasno, ali ne mogu da odolim da to eksciplitno  napišem:

Na Poukama neki Rodoljub glasno trubi: Za Boga recite Saboru da se Crkva buni0502_music

Kosa mi se na glavi diže...

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Вилер Текс рече

Боки, ја сам за то да се ти замонашиш па постанеш владика па Патријарх. А Рођа да ти буде викар.

Lepse i lakse mi da komentarisem i kritikujem.... :nene: :D

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Hadzi Vladimir Petrovic рече

Na Poukama neki Rodoljub glasno trubi: Za Boga recite Saboru da se Crkva buni0502_music

Kosa mi se na glavi diže...

Али тврди да није рекао то.

Лези значи уствари скочи.

Не раде вам уши и очи :)

Подели на овим сајтовима

пре 29 минута, ekdikos_apomahis рече

Ово ми заиста није јасно. Мислим разумијем да би ово требала бити нека страшна ријеч , која ће ме натјерати да се покуњим, посрамим или шта већ, али већ би требало да схватиш како то не дјелује. Ја теби ништа грубо ни ружно нисам рекао, тако да те заиста молим да се уздржиш од тога.

Не смијештам ја теби ништа, нити те повезујем. Ја тебе, драги Родољубе Лазићу, упозоравам да користиш информативне ресурсе који су непријатељски расположени према свештеноначалију СПЦ. При том никако нисам улазио зашто и како, а ти се ногама и рукама браниш да немаш ништа са тима које цитираш и наводиш.

Сам си рекао да се у јавности чују гласови оних који очекују да наш Синод поступи попут бугарског. Нисам био лијен да потражим на интернету и ти гласови су портали Србин.инфо, политички.рс, НСПМ, Млађан Ђорђевић, портал Видовдан (који свакако није антицрквени) и ти два пута на овом форуму. Ето, претпоставио сам да се позиваш на неки од тих извора. Чак и да је претпоставка погрешна, то није свјесна лаж.

Шта си онда тачно хтио овдје да кажеш?

За оне који не знају, ево шта је Ђорђевић изјавио:

Да не буде опет да ти ја смијештам, сам си рекао да се позитивно изразио о изави бугарског Синода.

Али си се позвао на групу људи која је то експлицитно рекла. Још кажеш да ја "помало лажем"

Овако може у недоглед. Мислим да сам довољно рекао и образложио своје ставове. Да се завлачим у бескрајно понављање, указивање шта сам мислио а шта је неко покушао да другачије протумачи или да инсинуира да сам рекао или да сам мислио ово или оно је бескорисно и непотребно.  Јер да бих ти одговорио на ову твоју поруку, морао бих да ти поново објашњавам шта у мојој претходној ниси добро разумео,па онда ћеш ти рећи да то није тачно јер сам ја рекао... итд.итсл. Немам времена ни воље да се упразно прегањам око инсинуација. Остаје свакако да се надам да ће Синод реаговати у вези са еуропрајдом јер је то врло значајно.

Ти опрости ако те је увредила реч да си смешан, али сам објаснио који је био разлог да је употребим. А праштам и ја теби. Да си здрав и жив у Господу. 

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Вилер Текс рече

Али тврди да није рекао то.

Лези значи уствари скочи.

Не раде вам уши и очи :)

Pored svega mislim da je Rodoljub dobar ćovjek i čestit državni sluzbenik, jedan pošten sudija, koji od muke koju gleda u " deželi u kojoj ne postoji pravda, neko krivda mori što se ne ispravlja" svoju nadu polaže u Crkvu, da ona pomogne poduzme i spase, što će Crkva i uraditi, spasiti će Ročka, a sa deželom i prajdom, kaj bude.

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Hadzi Vladimir Petrovic рече

Pored svega mislim da je Rodoljub dobar ćovjek i čestit državni sluzbenik, jedan pošten sudija, koji od muke koju gleda u " deželi u kojoj ne postoji pravda, neko krivda mori što se ne ispravlja" svoju nadu polaže u Crkvu, da ona pomogne poduzme i spase, što će Crkva i uraditi, spasiti će Ročka, a sa deželom i prajdom, kaj bude.

И ја то мислим. Исто важи за  @Bokisd. Ал су брате тешки ко хиљаду тона. 

Бог им добро дао.

Подели на овим сајтовима

Боксид и Рођа за @Hadzi Vladimir Petrovic  вероватно помисле да је луд (у прелести), а можда им буде и жао, па се помоле за човека, кад крене да цитира Соњу, Џонија, или Цанета :D

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Вилер Текс рече

Коначно признајеш. Има наде.

Ko priznaje pola mu se dodaje.... :smeh1:

Evo da budem na toj liniji :stadaradim:

https://drive.google.com/file/d/14oAF4ZDE7d1mOs8cRm_6gOZrg8VoeGEm/view

http://early-music.narod.ru/biblioteka/estetika-mages-renais/estetika-mages-renais.htm

Подели на овим сајтовима

Ето, мало сам и ја гуглао о Бугарској Цркви и прајду, и нашао да је (барем) три пута Бугарски синод реаговао на прајд: 2010, 2014. и ове године. Кажем "барем" јер је могуће да је било и више пута, а да о томе није изашла вест у нашим медијима. Постоји вест да је 2013. отказан прајд уз коментар у чланку да је то учињено на притисак Бугарске Цркве. Али не постоји вест о захтеву Синода БПЦ за ту годину, тако да то остаје отворено.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Bokisd рече

Evo ima Avgustin i na english pa koga interesuje 0703_read

https://pdfcoffee.com/on-music-de-musica-pdf-free.html

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Bokisd рече

Glumci, rokeri,.... sta je sledece Petrovicu.... kosmonauti... :takeoff:

Kad smo kod rokera Patrijarh ima listu rokera koje je voleo.

:POPOcorn1:

Није лош избор. 

Били би занимљиви коментари од екипе да је убацио нешто од Дилана са "Slow train coming" :D

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...