Jump to content

Да ли бисте примили вакцину против ковид-19?

Да ли бисте примили вакцину против ковид-19?  

81 члановâ је гласало

1. 1. Да ли бисте примили вакцину против ковид-19?

• Да, Фајзерову (САД)
    • Да, Спутњик В (Руска)
    • Да, Синофарм (Кина)
    • Да, било коју
    • Не бих ни једну

Препоручена порука

пре 1 минут, cloudking рече

Ja prvi put cujem za ovu podelu imuniteta. Mozes li ti prvo da mi das neki izvor da vidim o cemu se radi?

Ево трчим....

Људи, ово су основне ствари, дај да се не брукамо око неразумевања базичних појмова ...:D

Онда се братац лепо одјавиш са дискусије  и гледаш шпанске серије ...:D

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 1 минут, dragisa рече

- prvo je to da ukoliko bi tvoj trip (da ja ne vakcinisanjem ugrožavam drugog ne vakcinisanog) bio tačan onda bi pravni sistem po osnovu prava na život ukinuo to moje pravo jer ono krši prava drugih 

Nisam pravnik. Pitaj Avocada, ili ne mora njega, ima nekoliko pravnika ovde kolko ja znam.

пре 1 минут, dragisa рече

- drugo je to (a izvodi se iz prvog) da objasniš kako ja to onda ugrožavam drugog 

Ovo ti je potanko objasnjeno u mom prethodnom postu. Sad ja cekam te famozne "kontraargumente"... za sad ih nesto nema... neka demagogija se pojavljuje umesto njih i razvodanjavanje diskusije... hm... dal je ovo trebalo da bude ocekivano? :D 

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Рапсоди рече

Ево трчим....

Људи, ово су основне ствари, дај да се не брукамо око неразумевања базичних појмова ...:D

Haha, radi se o tome da si izmislila neki pojam u zelji da ispadnes "pametna" i sad kad si pitana da objasnis tu svoju izmisljotinu- trt.

hvala na paznji. 

Jedna stvar je nerazumevanje osnovnih stvari a skroz druga izmisljanje stvari koje ne postoje da bi opravdala neko svoje "cudno" razmisljanje. ;) 

Sram te bilooo Rapsoooo :D Ici ces  u pakao zato sto lazeeees u-ta taaaaa :D 

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Рапсоди рече

Ево трчим....

:)) 

Подели на овим сајтовима

И још, колико дуго вакцине (ове против ковида ) штите и колико дуго сузбијају ширење ? 

Има ли проверених, струковних   непротивречних  студија  ? Где је та преломна граница, има ли у  опису  вакцине тако нешто.

Клауд бојова  креација етикете на вакцинама :ani_biggrin:

Штите два месеца и исто толико  месеци сузбијају ширење, немојте случајно да прекорачите  написану границу, него макар једно десет дана пре истека ширења и ШтиЋења :smeh1: брже боље поново по још једну,  да не бисте случајно  са вашом неодговорношћу направили  милионску колатералу  .  

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, cloudking рече

Jedna stvar je nerazumevanje osnovnih stvari a skroz druga izmisljanje stvari koje ne postoje da bi opravdala neko svoje "cudno" razmisljanje. ;) 

Јадане, црњане :ani_biggrin: покри се и шути :) ако о нечему ниси информисан , не значи да не постоји...немо се брукаш бре...таман си овде  зарадио репутацију иЊтелектуалца свезналице  :ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Рапсоди рече

И још, колико дуго вакцине (ове против ковида ) штите и колико дуго сузбијају ширење ? 

Има ли проверених, струковних   непротивречних  студија  ? Где је та преломна граница, има ли у  опису  вакцине тако нешто.

Штите два месеца и исто толико  месеци сузбијају ширење, немојте случајно да прекорачите  написану границу, него макар једно десет дана пре истека ширења и ШтиЋења :smeh1: брже боље поново по још једну,  да не бисте случајно  са вашом неодговорношћу направили  милионску колатералу  .  

Rapso, sta je to funkcionalni i sterilisuci imunitet? Nema na google-u?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, cloudking рече

Rapso, sta je to funkcionalni i sterilisuci imunitet? Nema na google-u?

Ахааа...гугл свезнање . Имаш ли неки други извор сазнања сем гулага :ani_biggrin: ???

Подели на овим сајтовима

Видећемо кад вакцина протутњи кроз популацију. Ал ти се стрпи да се све испита и буде сигурно...

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Рапсоди рече

Jos se ne zna tacno dok ne prodje dovoljno vremena. Kako sad stvari stoje postoje indikacije da bi zastita mogla da bude i duza od 6 meseci. Neki optimisticki lekari kazu da postoji mogucnost (ali samo mogucnost) da zastita bude i visegodisnja. To necemo moci da znamo dok to vreme ne prodje, sto je i jelte- logicno.

Osim ako nisi anitvkacer operisan od nauke, razuma i logike pa oces da znas kolko ce da traje efikasnost vakcine koja je tek pocela sa primenom.

Vidis rapso, vakcine se prave da te zastite od bolesti jer je to prioritet, a koliko ce dugo ta zastita da traje je nesto sto se posmatra DOK se vakcina administrira ljudima. Ako se ispostavi da stiti samo deset dana npr onda se nece ni davati vise i okrenucemo se alternativama... ako se ispostavi da stiti mesecima onda ce se vakcinacija nastaviti. Kako ovo moze da ti bude nejasno leba ti? :D 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Рапсоди рече

Ахааа...гугл свезнање . Имаш ли неки други извор сазнања сем гулага :ani_biggrin: ???

Imam... nema ni tamo. Gde god da sam trazio svuda pise da se ti pojmovi uz rec imunitet stavljaju u kontekst samo u pravnom smislu ali ne i medicisnkom.

Dakle, Rapso, sta je to funkcionalni i sterilisuci imunitet?

PS. pozuri, pomislice ljudi da si lagala...

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, cloudking рече

Imam... nema ni tamo. Gde god da sam trazio svuda pise da se ti pojmovi uz rec imunitet stavljaju u kontekst samo u pravnom smislu ali ne i medicisnkom.

Dakle, Rapso, sta je to funkcionalni i sterilisuci imunitet?

PS. pozuri, pomislice ljudi da si lagala...

Ja znam za prirodni i stečeni. Prirodni aktivni i pasivni, veštački aktivni i pasivni.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Рапсоди рече

Јадане, црњане :ani_biggrin: покри се и шути :) ако о нечему ниси информисан , не значи да не постоји...немо се брукаш бре...таман си овде  зарадио репутацију иЊтелектуалца свезналице  :ani_biggrin:

Ja ne kazem da ne postoji nego kazem da ne znam sta je to i zeleo bih da izucim a ne mogu da nadjem pa mi izgleda kao da ne postoji. Ne vidim ijedan razlog da mi ne pomognes  u tome osim da si prosto podla osoba koja zna nesto o epidemiologiji sto nece da podeli s drugima ili da si lazovcina koja izmislja kao poslednje utociste od ocigldne inteletkualne inferiornosti :D 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Дејан рече

Ja znam za prirodni i stečeni. Prirodni aktivni i pasivni, veštački aktivni i pasivni.

I ja znam za te opcije... ali ovi rapsini su mi mnogo cudniji. Zato me zanima o cemu se radi. Pazi, jedan je funkcionalni a drugi je cak sterilisuci! 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, cloudking рече

Ja ne kazem da ne postoji nego kazem da ne znam sta je to i zeleo bih da izucim a ne mogu da nadjem pa mi izgleda kao da ne postoji.

Jedna stvar je nerazumevanje osnovnih stvari a skroz druga izmisljanje stvari koje ne postoje da bi opravdala neko svoje "cudno" razmisljanje. ;)  ово ти малопре рече ....:D ди се одлучи 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...